Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!!! ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...!!! ΠΟΙΑ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΓΥΑΡΟ;;;

Είναι ο Γιάννης Μπαλάφας, από τον κεντρικό κορμό του Συνασπισμού κι όχι κάποιος από τις 12 συνιστώσες... ο οποίος μιλώντας στον τηλεοπτικό σ...

Είναι ο Γιάννης Μπαλάφας, από τον κεντρικό κορμό του Συνασπισμού κι όχι κάποιος από τις 12 συνιστώσες... ο οποίος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, έκανε λόγο για εξεύρεση χρημάτων από τη δραστική περιστολή των αμυντικών δαπανών.


Ωστόσο, όταν ερωτήθη από τον δημοσιογράφο για το τί θα γίνει με την Τουρκία σε περίπτωση μείωσης των εξοπλιστικών προγραμματών, τότε απάντησε: "Θα το ρισκάρουμε..." Δεν το πιστεύτε; Ακούστε το με τα αυτιά σας στο παρακάτω βίντεο:


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!


----------------------------------

5 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΟΜΩΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ, ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να υπογραψουν ολοι αυτοι που θελουν να ρισκαρουν ΕΠΩΝΥΜΑ .
    Για να μπορεσουν οι υπολοιποι να ξερουν ποιους θα στειλουν στο ΓΟΥΔΙ αν "δεν τους κατσει" το ρισκο.

    Γενικα θα ακουσουμε πολλες μαλακιες και απειρες αντιφασεις απο τον Συριζα .

    Το περιεργο ειναι οτι θα βγει ισως και ΠΡΩΤΟ κομμα ,ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ για καποιους που δεν προλαβαινει ο τυπος να γραφει τις μαλακιες που λενε και κανουν.

    Το ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ κολλαει στους ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ .

    Εμεις ξερουμε πολυ καλα οτι οποιες μαλακιες και αν πει ο Συριζα δεν εχει σημασια γιατι εχει πεσει συρμα στους δημοσιους υπαλληλους να τον ψηφισουν για να μη χασουν τη δουλεια τους

    και αυτο εκαναν στις 6 και θα ξανακανουν στις 17.

    Ο ΝΕΟΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ .
    Απο τη μια αυτοι που θελουν να σωσουν το τομαρι τους και τα λεφτα που εφαγαν η εκλεψαν και ας καει η Πατριδα το συμπαν ολοκληρο και απο την αλλη αυτοι που θελουν το καλυτερο για την Πατριδα (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ).

    Ανεξαρτητως απο το τι θα γινει στο μελλον ,αν καταφερουμε να επιβιωσουμε σαν εθνος -εξαιρετικα δυσκολο με τοσους προσκυνημενους γυρω μας - θα ειμαι περηφανος οταν θα πω στα παιδια μου "ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι! Και ανθέλληνες και βλάκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ....ΕΙΝΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ..!! ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΛΑΧΤΕ ΜΑΣ ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην φοβάστε, έχουμε τα υπερσύγχρονα υποβρύχια και τους άκηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.