Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ 82ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ...

Συνελήφθη από τις Γαλλικές Αρχές την Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011 στο Παρίσι ένας νεαρός άνδρας 24 ετών από την Αλβανία σε βάρος του οποίου εκκ...

Συνελήφθη από τις Γαλλικές Αρχές την Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011 στο Παρίσι ένας νεαρός άνδρας 24 ετών από την Αλβανία σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για την ανθρωποκτονία 82χρονης ημεδαπής, στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς τον Μάιο του 2010.

Όπως είχε προκύψει από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, ο 24χρονος Αλβανός μαζί με έναν επίσης 24χρονο ομοεθνή του, την 1η Μαΐου 2010 είχαν εισέλθει στην οικία της 82χρονης με σκοπό τη ληστεία. Αφού την φίμωσαν και την έδεσαν, της προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο, με τη χρήση πλαστικής σακούλας και αφαίρεσαν από την οικία τιμαλφή και χρήματα.

Ο 24χρονος Αλβανός συνελήφθη αρχικά από τις Γαλλικές Αρχές κατηγορούμενος για διακεκριμένη σεξουαλική επίθεση.

1 σχόλιο

  1. Τείνω να πιστεύω ότι όλοι δαύτοι οι "ανθρωπιστάδες", που πέτυχαν την κατάργηση της ποινής του θανάτου, έχουν μερίδιο ευθύνης σ' αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα. Η ποινή του θανάτου δρούσε αποτρεπτικά. Τι θα συμβεί τώρα στο κτήνος αυτό; Θα καθίσει μερικά χρόνια μέσα και μετά, με κάποιες διαδικασίες, θα την ξεσκαπουλάρει και θα κάνει ξανά τα ίδια.

    Πάνε μήνες που είχα διαβάσει ένα άρθρο, του οποίου τον τίτλο προσυπογράφω: "ΟΠΟΥ ΣΚΑΤΑ, ΚΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕΣΑ"! Το ζήτημα είναι πώς εμείς θα προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας απ' αυτή την πανούκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.