Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΟ ΕΝΟΧΟΙ, 37 ΑΘΩΟΙ ΛΟΓΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ!

Τα συνθήματα τα φώναξε το άγημα αποφάνθηκε το Ναυτοδικείο Πειραιά και έκρινε δυο ενόχους και 37 αθώους λόγω αμφιβολιών. Να σημειωθεί ότι η έ...

Τα συνθήματα τα φώναξε το άγημα αποφάνθηκε το Ναυτοδικείο Πειραιά και έκρινε δυο ενόχους και 37 αθώους λόγω αμφιβολιών. Να σημειωθεί ότι η έδρα αποφάσισε την ποινή των 3 μηνών και 15 ημερών με αναστολή στους δυο που έκρινε ενόχους. Πάλι καλά που τους αναγνώρισαν τον... πρότερο έντιμο βίο! Σε λίγη ώρα θα έχουμε και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόφαση για τους 39 ΟΥΚάδες, καθώς και το σκεπτικό της
απόφασης

17 σχόλια

  1. Μὲ κἄτι τέτοιες γελοιότητες χάνεται κάθε ἐμπιστοσύνη στὴν δικαιοσύνη. Δὲν πρέπει ὅμως νὰ μᾶς ἐκπλήσσει. Οἱ διαβολεῖς τοῦ Γέρου τοῦ Μωρηᾶ ἦταν -τρομάρα τους!- Ἕλληνες, οἱ δὲ ἀείμνηστοι Τερτσέτης καὶ Πολυζωΐδης μειοψήφησαν καὶ καταδικάστηκαν σὲ παῦσι γιὰ τὴν ἀθωωτικὴ κρίσι τους. Ἕνα ἔχω νὰ 'πῶ γιὰ τὸν ἐν λόγῳ εἰσαγγελέα καὶ τοὺς καταδικάσαντες δικαστές: Ποιὸς θυμᾶται τὰ ὀνόματα τῶν ἄλλων δικαστῶν καὶ τοῦ βασιλικοῦ ἐπιτρόπου*;

    **Ἔτσι λεγόταν τότε ὁ εἰσαγγελέας λόγῳ πολιτεύματος, ὄχι ἐπειδὴ ἔπρεπε νὰ ἐκφράζῃ τὶς ἀπόψεις τοῦ βασιλέως (τοῦ Ὄθωνος τότε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΣ???ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΕΔ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ???ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΑΛΩΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ, ΑΠΟ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΑΫΛΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΞΙΑ ΑΥΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ! ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pes ta re xatzinikolaou alani. i5 psycho

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλοθρεμμένα και καλοζωισμένα δικαστοειδή βγάλανε την απόφαση. Περίμενε κανείς τίποτα άλλο... Πάλι καλά που δεν τους έστειλαν απόσπασμα. ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΑΣΤΗΚΟΠΟΙΗΜΈΝΗ ΔΗΘΕΝ LUMPEN ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ.
    ΔΕΝ ΝΟΗΤΕ ΤΟΣΗ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΠΜΥΚΝΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. YPARXOUN POLLA ARISTERA APOVRASMATA POU TELEIOSAN TIN NOMIKI SXOLI KAI MPAINOUN STA SOMATA ASFALEIAS OS AXIOMATIKOI.OPOS I KYRA POU EKANE MINISI STO LIMENIKO GIATI ITAN YPOPSIFIA KAI TIN EGDISAN,I MINISI EGINE MESO TIS SYNASPISIARAS AMANATIDOU.
    PREPEI NA DEITE EDO STIN AMERIKI TI SEVASMO EXOUN GIA TOUS STRATIOTES,O KOSMOS STON DROMO TOUS DINEI TO XERI KAI STIN ELLAS TOUS LETE KAPIOI KOLOFANTARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΣ; ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΑΝ ΙΣΟΒΙΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να δούμε και το ...."σκεπτικό"!!! Ξεφτίλα σε όλα τα επίπεδα. Η κατρακύλα δεν έχει τέλος. Τα πάντα στα χέρια ανθελλήνων και δολοπλόκων γραικύλων που το μόνο μέλημά τους είναι πως θα πλήξουν την Ελλάδα. Για τα μαρτύρια του Ελληνισμού της Β.Ηπείρου, της Β. Μακεδονίας, της Α.Ρωμυλίας, της Α.Θράκης, της Κύπρου, της Ίμβρου, της Τενέδου, της Μικρασίας και του Πόντου, άχνα!μουγκαμάρα!άκρα του τάφου σιωπή!!! και ουδείς επαγγελματίας "αντιρατσιστής" "ενοχλείται". Μόνο αν στάξει η ουρά του γαϊδάρου και βρέξει έναν λαθρομετανάστη εισβολέα, ΧΑΜΟΣ!!!!ΠΟΛΕΜΟΣ!!!!ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!
    Αυτοί έχουν φτάσει στο έσχατο σημείο γελοιότητας που κατηγορούν για ρατσιστή τον ίδιο τον Θεό και το σύμπαν γιατί έφτιαξε τόσες φυλές και είδη και δεν τα έκανε όλα ίσιωμα όπως θέλουν και αυτοί. Η καταπίεση ανθρώπου από άνθρωπο δεν είναι ρατσισμός. Είναι σκλαβιά, εκμετάλλευση, αποικιοκρατία, πολιτική αντιφρόνηση, τα πάντα πλην ρατσισμός. Ρατσισμός (ελληνιστί φυλετισμός) είναι να θέλεις η φυλή σου να παραμείνει φυλή σου. Δηλαδή θέλω τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου και τα δισέγγονα μου να είναι Έλληνες. Είναι κακό αυτό;;;; ο Αλβανός από την ίδια την φύση, δεν μπορεί να γίνει Έλληνας. Όπως και ο Έλληνας δεν μπορεί να γίνει Ζουλού, η ο Ιάπωνας Μαορί, ο Εσκιμώος Νιγηριανός ο Ινδιάνος Αγγλοσάξωνας. κ.ο.κ. Που τον είδαν λοιπόν τον ρατσισμό;;;; Αν θέλουν "εξηγήσεις" ας τις ζητήσουν από τον Θεό και από το Σύμπαν. Έτσι ήθελαν και έτσι έκαναν. Βρήτε "ναυτοδικείο" να τους δικάσει παλιογελοίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΙ" ΚΑΙ "ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ" ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ. ΕΞΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΛΥΣΟΔΕΣΟΥΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. Ο.Υ.Κ. , ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι νόμοι είναι καλοί όταν μας βολεύουν. Εάν ένας ελληναράς συνατηθεί με ένα γερμαναρά και αρχίσουν να μιλάνε για το ποιος λαός είναι ενδοξότερος, εξυπνότερος, κλπ ποιος θα πείσει τον άλλον και πως???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ,ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ;ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ;ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. gia pio ratsismo milame? gnorizo ratsismo ratsas geneon k takseon genika apenanti stis meionotites .. k "oi pio polloi" einai "ratsistes" me tous "pio ligous" ... Mhpos omos oi ELLHNES eimaste pleon oi "pio ligoi" .. mh koitate sth filotheh , sthn ano glyfada k sth kifisia pou akoma k ekei oi ELLHNES tha ginoun meiopsifia. Otan se ena sxoleio tou kolonou (kentro athinas) apo tous 300 mathites oi 20 einai Ellines(me ELLHNIKH katagogh!) ??? GIA PIO RATSISMO MILATE ?????? Mhpos oi metanastes telika einai ratsistes me tous ELLINES? Oi metanastes oi kakomoiroi pou den exoun na fane k pou mas exoun ksekatiniasei lhsteyontas mas k viazontas mas kathimerina? Pragmatika yparxoun polloi anthellhnes k den tous aksizei na zoun toulaxiston sth xora mas.
    ZHTO H ELLAS ! ( k oxi .. de tha fygo eksoteriko .. na fygoun aytoi !)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επειδή τους έχω ζήσει από μέσα, αν ξέρετε τί ποιού άτομα είναι αυτοί οι σημερινοί στρατιωτικοί δικαστές και αναθεωρητές (στη συντριπτική πλειοψηφία τους...) δεν θα είχατε καμμία απαίτηση στη δίκη αυτήν. Το μόνο που μου επιτρέπεται να σας πω ότι λυσσωδώς ΟΙ ΙΔΙΟΙ κυνηγάνε να διώξουν από το σώμα και τους ελάχιστους πολύ ηθικούς και ενάρετους στρατ. δικαστές και γραμματείς που απέμειναν (επειδή δεν τους μοιάζουν)...
    Σας αρκεί αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ποτε θα ακουσουμε μια καταδικαστικη αποφαση γιαυτους που "κρυβονται"στη βουλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. OI MERES TON PRODOTON PLHSIAZOUNE STO TELOS TOUS..
    OTAN 8A ER8H H ORA THS KRISEOS, DEN PREPH NA LYPH8OUME
    KANENA TOUS...

    TO TELEFTAIO NA TO VALETE BA8EIA STO MYALO SAS.
    PREPH NA LOGODOTHSOUNE OLOI OI PRODOTES.

    ALLIOS 8A EXOUME PALI TA IDIA....!

    LAKIS GALIOURIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.