Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ "ΔΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ...

Όπως έγραψε το eglimatikotita.gr: "Σε θρίλερ άγριας καταδίωξης εξελίχθηκε χθες τη νύχτα, λίγη ώρα πριν από τα μεσάνυχτα, η απόπειρα ομά...

Όπως έγραψε το eglimatikotita.gr: "Σε θρίλερ άγριας καταδίωξης εξελίχθηκε χθες τη νύχτα, λίγη ώρα πριν από τα μεσάνυχτα, η απόπειρα ομάδας αστυνομικών της ΔΙΑΣ να ελέγξουν στην περιοχή της Κυψέλης αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα και κρίθηκαν ύποπτοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και στη διάρκεια της καταδίωξης ο συνεπιβάτης πέταξε συσκευασία με περίπου
100 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ μπροστά στον κίνδυνο να συλληφθούν.......
έπεσαν διαδοχικά πάνω σε παρκαρισμένα ΙΧ στην προσπάθεια τους να χτυπήσουν και να τραυματίσουν τους εκτεθειμένους στις μοτοσικλέτες διώκτες τους.
Ευτυχώς η σύγκρουση αποφεύχθηκε και η περιπετειώδης καταδίωξη ολοκληρώθηκε με την ακινητοποίηση του οχήματος και τη σύλληψη ενός από τους δύο επιβάτες".
Σύμφωνα μάλιστα και με δικές μας πληροφορίες ο Νιγηριανός οδηγ'ος, όταν κατάλαβε ότι δεν μπορεί να ξεφύγει, σε μια ανηφόρα, συγκεκριμένα οδός Ελάτειας στην Κυψέλη, άνοιξε την πόρτα αφήνοντας λυμμένο χειρόφρενο προκειμένου να χτυπήσει τις δυο μηχανές της ΔΙ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί όμως απέφυγαν την σύγκρουση, δεν έπεσαν στην παγίδα να χωριστούν , τηρώντας τον χρυσό κανόνα της ΔΙ.ΑΣ που λέει οτι η ομάδα ποτέ δεν ''σπάει'', να παραμείνουν στο σημείο και να δεσμεύσουν τον συνοδηγό.

4 σχόλια

  1. Kαι τώρα τι θα γίνει?
    Θα αναλάβει την υπεράσπιση κάποια/ος δικηγόρος τύπου Κούρτοβικ και θα είναι έξω μετά από λίγες ημέρες για να συνεχίσουν το μεροκάμματο οι αράπηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Κ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ,ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ;ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο στα παιδια...Βλεπω οτι εχουν και στρατιωτικη πειθαρχεια κ αυτο σιγουρα θα τους εχει σωσει πολλες φορες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς ομάδα ΔΙΑΣ, ρε παιδιά γιατί στενοχωρείτε τους κακόμοιρους μεροκαματιάρηδες;Τσάμπα τους ταλαιπωρείτε. Αφού ο καλός εισαγγελέας θα τους αφήσει ελεύθερους, γιατί εσείς να καίτε βενζίνη εις βάρος του δημοσίου για καταδίωξη;με τέτοια χάλια οικονομικά που έχουμε; Και κινδυνεύετε να κατηγορηθείτε από τον νόμο Καστανίδη για εχθροπάθεια: Πως θα τους αναφέρετε τους Νιγηριανούς στην αναφορά σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.