Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙΝΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ;;;

Σε μπαράζ πυρπόλησης αυτοκινήτων κάθε βράδυ προβαίνει ομάδα αγνώστων και το φαινόμενο πέρνει διαστάσεις. Φωτιά ξέσπασε στις 00:25, από ά...



Σε μπαράζ πυρπόλησης αυτοκινήτων κάθε βράδυ προβαίνει ομάδα αγνώστων και το φαινόμενο πέρνει διαστάσεις.

Φωτιά ξέσπασε στις 00:25, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε Ι.Χ. στην οδό Κλεομήδους 6 στην Κολοκυνθού. Επιτόπου έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι άνδρες οι οποίοι προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς πριν λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Αναστάτωση προκλήθηκε στους ενοίκους πολυκατοικίας στο Π. Ψυχικό όταν διαπιστώθηκε ότι είχε ξεσπάσει φωτιά σε αυτοκίνητο μέσα στην πυλωτή πολυκατοικίας. Επιτόπου έσπευσαν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 15 άνδρες οι οποίοι και προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές και σε δύο αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα δίπλα από το πρώτο Ι.Χ..

Στις φλόγες τυλίχτηκε στις 23:00 χθες το βράδυ, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, Ι.Χ. το οποίο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή της Λεωφ. Αθηνών 224 και της Κηφισσού, πολύ κοντά στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων. Έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς. (zougla)

Αυτά τα περιστατικά είναι όσα αλιεύσαμε από το ρεπορτάζ. Ασφαλώς υπάρχουν κι άλλα. Κι αναρωτιόμαστε... Υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά για αυτούς τους εμπρησμούς; Γιατί τα αυτοκίνητα δεν αυτοαναφλέγονται σε τέτοιους ρυθμούς. Τι έχουν αυτά τα αυτοκίνητα που καίγονται; Ανήκουν σε συγκεκριμένη κοινωνική ή επαγγελματική ομάδα; Έχουν αλβανικές πινακίδες; Φέρουν Ελληνικές σημαίες; Τι στα κομμάτια συμβαίνει;;; Η Αστυνομία γνωρίζει; 


www.stoxos.gr


------------------------------------------------



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.