Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΥΜΩΣΕ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ Ο ΤΖΕΦΡΥ...

Συνεχίζει ακόμη και αυτή την ώρα κι αφού έφυγε από το προεδρικό μέγαρο να είναι πρωθυπουργός ο Γιωργάκης Παπανδρέου ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΟΥΤ...


Συνεχίζει ακόμη και αυτή την ώρα κι αφού έφυγε από το προεδρικό μέγαρο να είναι πρωθυπουργός ο Γιωργάκης Παπανδρέου ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ!



Η τρέλα συνεχίζει ακόμη και αυτή την ώρα να κρατάει τα χαλινάρια και να οδηγεί την Πατρίδα στο πουθενα! Όχι απλά λίγη η πολιτική οπερέτα που συνθέτει το σκηνικό, αλλά αποκλειστικά ένοχη η συμμορία που ρήμαξε την Πατρίδα!


Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να απαλλαγούμε από αυτούς και αυτός ο τρόπος δεν είναι εκλογές! Δεν είναι "δημοκρατικές" διαδικασίες που το ίδιο το πολιτικό σύστημα ορίζει. ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ούτε με λόγια ούτε με ψήφους!

-----------------------------


1 σχόλιο

  1. ΓΑΠ μας έχεις καταντήσει φτωχούς και απεγνωσμένους πολίτες.Σήκω και φύγε ΤΩΡΑ!Οσο για τον χοντρό συνταγματολόγο τον αλαζονικό, είρωνα και κακόψυχο αν και ο ίδιος θεωρεί ότι είναι έξυπνος του την έστησες εσύ και τα αδέρφια σου για να τον ισοπεδώσεις πολιτικά και δεν το πήρε χαμπάρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.