Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΣΑΓΙΑΔΑ

Bρέθηκε και παραδόθηκε στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. το ΑΚ-47 Καλάσνικοφ με το οποίο άνοιξαν πυρ άγνωστοι Αλβανοί διακινητές χασίς εναντίον ανδρ...

Bρέθηκε και παραδόθηκε στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. το ΑΚ-47 Καλάσνικοφ με το οποίο άνοιξαν πυρ άγνωστοι Αλβανοί διακινητές χασίς εναντίον ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, όταν τους εντόπισαν σε ερημική παραλία της Λωρίδας Σαγιάδας στην Θεσπρωτία την ώρα που πήγαν για να παραλάβουν εννέα σάκους με 337 κιλά και 735 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Το όπλο βρέθηκε κοντά στους σάκους με το χασίς, όπου το εγκατέλειψαν οι δυο άγνωστοι δράστες στην προσπάθειά τους να περάσουν στο αλβανικό έδαφος πριν τους προλάβουν οι αστυνομικοί οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά. Τώρα, εξετάζεται για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό, αλλά και για το αν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλες παράνομες ενέργειες. Τα ευρήματα θα σταλούν στην Αστυνομία της Αλβανίας στο πλαίσιο της διεθνούς συνεργασίας, ώστε να αναλάβει να εντοπίσει τους δράστες.

Οι αστυνομικοί είχαν δεχθεί την καταγγελία ενός ψαρά ότι είδε εννέα μεγάλους ταξιδιωτικούς σάκους κοντά στη θάλασσα και έφτασαν στην περιοχή που υπέδειξε ταυτόχρονα με τους επίδοξους παραλήπτες, που άνοιξαν πυρ απροειδοποίητα χωρίς όμως να τραυματίσουν κάποιον. defencenet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΑΓΙΑΔΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

----------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.