Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΚΑΡΟΛΕ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ... ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΪΛΑ

Δεν σέβονται τίποτε οι κηφήνες του πολιτικού συστήματος! Ο δε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που δεν λυπάται για την κατάντια και το ξεπούλημα τη...

Δεν σέβονται τίποτε οι κηφήνες του πολιτικού συστήματος! Ο δε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που δεν λυπάται για την κατάντια και το ξεπούλημα της Πατρίδας ΜΑΣ, λυπάται πολύ για τις... μειοψηφίες, όπως δήλωσε! Και συνεχίζει να στηρίζει τους συντρόφους του εκεί στο ΠΑΣΟΚ, ενώ σύσσωμο το πολιτικό σύστημα προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία με νύχια και με δόντια. Και να μη σας κάνει καμία εντύπωση εάν δείτε αυτούς που τάχα σφάζονται για το... καλό μας, να συμπράττουν για να διασωθούν!

5 σχόλια

  1. τελειωνουν αυτοι Στοχε, λιγα ειναι τα ψωμια τους! το ψευτορρωμεηκο των παπουλιων αποχωρει, το Ρωμαιικο ερχεται και η γη τρεμει!
    Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Kaloplhrwmenos ma8ousalas, pou lypate tous ftwxous....
    EsXato-geros........
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο χρηματοδανειστής του τσαρλατάνου με το ζιβάγκο, ο ξεπουλητής των Βορειοηπειρωτών και ο απαθής ακροατής της Μπεν χιράμ για "συρικνωμένα" σύνορα δεν έχει το δικαίωμα να ομιλεί (όπως έλεγε και ο αλήστου μνήμης σύντροφός του) για οτιδήποτε. Η ακριβοπληρωμένη μαριονέτα, αν θέλει να προσφέρει μια υπηρεσία, ας μην υπογράψει μια ΓΑπική απόφαση. Τολμάει;;;;;;;;;; Αντε ντε!!!!! για να δούμε και μεις πόσο "αγωνιστής" είναι!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η μασα και εξουσια τους κανει σαν τις νυχτεριδες που ειναι γαντζομενες επανω στο βοδι και πινουν ασταματητα αιμα χωρις να χορταινουν ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.