Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΣΑ. ΓΥΦΤΟ...ΥΣΤΕΡΙΑ!!!

ΑΤΟΦΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.   Χθες ξεκίνη...


ΑΤΟΦΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.  

Χθες ξεκίνησε η ιστορικής σημασίας επίσκεψη του πρωθυπουργού Recep Tayyip Erdoğan στη Μακεδονία, που περίμενε από καιρό ο λαός της χώρας.

Με επίσημη τελετή υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό στο αεροδρόμιο, ο ομόλογός του Νικόλα Γκρούεφσκι.

Έπειτα περιηγήθηκε στο Αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος που κατασκεύασαν Τούρκοι επιχειρηματίες.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός είχε μια συνάντηση με τον ομόλογό του Γκρούεφσκι, στην οποία του υποσχέθηκε υποστήριξη για την ένταξη της χώρας του στο ΝΑΤΟ.

Τη σύσκεψη τύπου των δύο πρωθυπουργών, σημάδεψαν τα υπονοούμενα του Recep Tayyip Erdoğan για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι υποθέτει πως η Μακεδονία θα ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση νωρίτερα από την Τουρκία και δήλωσε: «Εύχομαι από τώρα να σας βγει σε καλό».

Ο ερχομός του Τούρκου πρωθυπουργού στη Μακεδονία, αποτέλεσε πηγή κινήτρου και για τους 80.000 Τούρκους που ζουν στη χώρα αυτή.

Ο κ. Erdoğan αργότερα επισκέφθηκε το ιστορικό Τζαμί του Mustafa Paşa, το έργο αναστήλωσης του οποίου ανήκει στον Τουρκικό Οργανισµό Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΤİΚΑ).

Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε τον Erdoğan με μεγάλο ενθουσιασμό έξω από το τζαμί όπου έκανε μια ομιλία απευθυνόμενος στους Μακεδόνες.

Εξήρε τη σημασία του Ισλάμ και είπε, «παρά τις αποστάσεις, ένας είναι ο πόνος, μία η χαρά μας, ας μην κάνουμε διακρίσεις».

Ανέφερε επίσης ότι το Ισλάμ είναι η θρησκεία της αδελφοσύνης και της ειρήνης, τονίζοντας πως το Τζαμί του Mustafa Paşa θα παραμείνει ως σύμβολο της ειρήνης στα Σκόπια, όπως είναι άλλωστε εδώ και 519 χρόνια.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός υπογράμμισε τη σημασία της ενότητας, της συσπείρωσης και της αλληλεγγύης και χαρακτηριστικά είπε:

 «Εδώ θα τρέξουμε για την ενότητα, τη συσπείρωση και την αλληλεγγύη. Γι’ αυτό βρισκόμαστε εδώ».

ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΓΥΦΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ! ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ Σ' ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ Θ' ΑΛΑΛΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ;  

"ΣΤΟΧΟΣ"

-------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.