Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ.. ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

Σκηνικό έντασης δημιούργησαν χθες το βράδυ στην πλατεία Δημαρχείου, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, οι κάτοικο...

Σκηνικό έντασης δημιούργησαν χθες το βράδυ στην πλατεία Δημαρχείου, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, οι κάτοικοι των δημοτικών ενοτήτων Καλυθιών και Μαριτσών, που δεν θέλουν να μεταφερθούν οι τσιγγάνοι κοντά στα χωριά τους.
Ήταν λίγο μετά τις έξι το απόγευμα όταν έφθασαν στο κέντρο τα λεωφορεία που μετέφεραν τους οργισμένους κατοίκους στην πλατεία Δημαρχείου φωνάζοντας συνθήματα, όπως «Έξω οι τσιγγάνοι από τα χωριά μας» και «Πάρτε τους Ρομ στα σπίτια σας». Επιδίωξη όλων ήταν να συναντηθούν με το δήμαρχο Ρόδου κ. Στάθη Κουσουρνά. Όσο περνούσε όμως η ώρα και δεν πραγματοποιούνταν η συνάντηση, η κατάσταση γινόταν όλο και πιο έκρυθμη. Άρχισαν τότε, οι πιο θερμόαιμοι, να καίνε λάστιχα και να ρίχνουν κροτίδες, δημιουργώντας σκηνικό έντασης και τρόμου. Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, το οργισμένο πλήθος όρμησε στην πόρτα του Δημαρχείου που είχε κλείσει, την άνοιξε και εισήλθε, στο χώρο φωνάζοντας συνθήματα. Οι οργισμένοι κάτοικοι, έφθασαν μάλιστα στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, όπου επιχείρησαν να βάλουν φωτιά σε λάστιχα.

----------------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.