Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ... ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΟΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ!

Θύμα κανίβαλων έπεσε σύμφωνα με τις ενδείξεις ένας Γερμανός τουρίστας, ο οποίος αγνοείται εδώ και μία εβδομάδα. Ο άνδρας, ονόματι Στεφάν Ρα...


Θύμα κανίβαλων έπεσε σύμφωνα με τις ενδείξεις ένας Γερμανός τουρίστας, ο οποίος αγνοείται εδώ και μία εβδομάδα. Ο άνδρας, ονόματι Στεφάν Ραμίν μαζί με την φίλη του, Χάικε Ντορς, βρίσκονταν στο νησί της νότιας θάλασσας, όταν εκείνος την ενημέρωσε ότι θα πήγαινε για κυνήγι με έναν ξεναγό.

Αργότερα, ο ξεναγός εμφανίστηκε μόνος του και είπε στην Ντορς ότι ο φίλος της είχε ένα ατύχημα και χρειαζόταν βοήθεια. Η τρομαγμένη γυναίκα έτρεξε στο δάσος να τον βρει, αλλά όπως καταγγέλλει ο ξεναγός την έδεσε σε ένα δέντρο και τη βίασε.

Η αστυνομία βρήκε μετά από έρευνες ανθρώπινα υπολλείματα δίπλα από μια αυτοσχέδια φωτιά και πιστεύουν οτι το DNA θα δείξουν οτι ανήκουν στον 40χρονο γερμανό. Ο Στεφαν Ραμι είχε ξεκινήσει από το 2008 να κάνει τον γύρο του κόσμου με ένα καταμαράν. (zougla)

6 σχόλια

  1. Δεν πειράζει ρε παιδιά. Δυο Γερμανοί λιγότεροι. Όσο για την "ενσωμάτωση", έχουμε πολλούς τέτοιους. Δεν χρειαζόμαστε άλλους. Στείλτε τους στην Γερμανία. Εκεί θα φανούν "χρήσιμοι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι ρε φιλε αυτον τον ηξερα. γ... τους μεταναστές μεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re vlaka poious metanastes? sthn xwra tous htan o germanos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πειράζει κι αυτος αύριο εδώ θα έρθει χαχαχαχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έδω έχουμε μια περίπτωση του πως οι πολιτισμένοι λαθρομετανάστες υποδέχονται τους δικούς τους λαθρομετανάστες όταν πάνε στην χώρα τους. Εμείς ως πιο πολιτισμένοι δεν πρέπει να τους φάμε, πρέπει να τους βάλουμε να φαγοθούν μεταξύ τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πλάκα πλάκα αλλά αυτοί τους περιποιηθηκαν τους Γερμανούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.