Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΑΤΡΗΣ... ΤΟΥ ΣΚΙ Ο ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ! 16.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΥΡΙΑΝΗ"!

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας ο Πρόεδρος της Βουλής και αιωνόβιος "σύντροφος" και "σοσιαλιστής" Πετσά...


Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας ο Πρόεδρος της Βουλής και αιωνόβιος "σύντροφος" και "σοσιαλιστής" Πετσάλνικος σπατάλησε 16.000.000 ευρώ για την ανέργεση ενός ανακτόρου με σκοπό να κάνουν οι βουλευτές σκι! Και αν ήδη νιώθετε εξοργισμένοι που να διαβάσετε και την συνέχεια.Όπως αναφέρετε στο ρεπορτάζ ο Πετσάλνικος άνοιξε κουμπαρά στο χωριό του και μάζευε χρήματα από τους συμπολίτες του δήθεν για να ξεπληρωθεί το χρέος της Ελλάδας. Αν όντως ισχύουν τα παραπάνω, τότε δεν υπάρχουν λέξεις για να εκφρασεις το θυμό σου και την οργή σου. Αναμένουμε αντιδράσεις από την πλευρά του "συντρόφου" προέδρου..  Αυτά συμβαίνουν όταν δίνεις τεράστια εξουσία σε ανθρώπους που μύριζαν τα χνώτα τους απο την πείνα και έμαθαν το... σκι και το... γκολφ!

----------------------------------


1 σχόλιο

  1. Εκλογές εδώ και τώρα, για να γλυτώσουμε από όλους αυτούς, που απο το 1974 και μέτα έχουν πιεί το αίμα του λαού και οδήγησαν την Ελλάδα στην οικονομική καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.