Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΤΙΓΡΗΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ" ΚΑΙ "ΦΟΥΣΚΑ" Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ...

Αντιγράφουμε από το onalert:  Καλά πληροφορημένες πηγές του Ισραήλ, όπως και η ιστοσελίδα Debkafiles φαίνεται να μην υπολογίζουν ιδιαίτερ...


Αντιγράφουμε από το onalert: 

Καλά πληροφορημένες πηγές του Ισραήλ, όπως και η ιστοσελίδα Debkafiles φαίνεται να μην υπολογίζουν ιδιαίτερα τις τουρκικές απειλές.

Δεν είναι μόνο ότι θεωρούν υποδεέστερες τις τουρκικές στρατιωτικές δυνατότητες. Έχουν σοβαρές ενδείξεις ότι και το λεγόμενο “τουρκικό οικονομικό θαύμα”, είναι εξαιρετικά εύθραυστο.

 “Χάρτινο τίγρη”, την αποκαλούν πηγές της Ουάσινγκτον αλλά και του Ισραήλ που χαρακτηρίζουν την ανάπτυξη του 11% ως μία μεγαλοπρεπή …φούσκα.

Όπως έχει γράψει εδώ και αρκετό καιρό ο Μανώλης Κωστίδης στο Onalert το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών της μοιάζει ανεξέλεγκτο. Το Debkafiles είναι πιο σκληρό και λέει ότι είναι παρόμοιο μ΄ αυτό της Ελλάδας και της Πορτογαλίας,οι οποίες ήδη βρίσκονται σε κρίση.

3 σχόλια

  1. πατησαν οι μογγολοι εβραικη μπανανοφλουδα!
    αειντε και καλα ξεμπερδεμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΙΣΡΑΗΛ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΟΜΠΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝΕ ΜΑΖΙ.

    ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΝΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

    ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ta evalan ta aggouria tis asias me to israel kai tous amerikanous.tha fane kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.