Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΤΙς 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΗΡΕ ΑΝΑΒΟΛΗ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΒΑΤΡΑΧΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Με την παρουσία εκατοντάδων Ελλήνων έξω απο το Ναυτιδικείο Πειραιά και με το σύνθημα "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ", η δίκη των β...

Με την παρουσία εκατοντάδων Ελλήνων έξω απο το Ναυτιδικείο Πειραιά και με το σύνθημα "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ", η δίκη των βατράχων του Λιμενικού πήρε αναβολή για τις 16 Δεκεμβρίου. Αυτή την ώρα οι άντρες των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος βγαίνουν απο το κτίριο του Ναυτοδικείου και γίνονται δεκτοί απο το πλήθος με θερμά χειροκροτήματα, συνθήματα και έμπρακτη συμπαράσταση που θα συνεχιστεί, όπως δηλώνουν άπαντες οι παρευρισκόμενοι. Σε λίγη ώρα θα αναρτήσουμε και φωτογραφικό υλικό απο το σημείο, εκεί που η εγχώρια προοδευτικούρα επιχειρεί να δικάσει ένα εκ των επίλεκτων σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδας ΜΑΣ. Οι σκοποί τους προφανείς, αλλά δεν θα τους περάσει!

11 σχόλια

  1. ..δικαζουν τις μοναδικες ψυχες του τοπου μας, που αυριο το πρωι αν τους ζητηθει, θα δωσουν αβλεπι την ζωη τους για την Ελλαδα, αφηνοντας γονεις, συζυγους, παιδια πισω!
    Εχουμε πιο πατριωτες (κ αποτελεσματικους στο αντικειμενο τους) απο αυτα τα παιδια να δειξουμε σημερα, στην ΣΑΠΙΑ αυτη σκατιλα..?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ονόματα και φωτογραφίες για να ξέρουμε ποιους πρέπει να φτύνουμε.......για να μην τους πιάνει το μάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ονάμοατα και φωτογραφίες για να ξέρουμε ποιοι είναι για φτύσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΝΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΛΑΓΟΜΑΣΤΕ????? ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΓΟΜΑΣΤΕ, ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ?
    ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΝΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ..ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θέλουν λιντσάρισμα! Ντροπή και αίσχος σε αυτούς που σέρνουν αυτά τα παλικάρια με ψυχή στα δικαστήρια! Θέλω να τους φτύσω αλλά ούτε το σάλιο δεν ξοδεύω για τους προδότες τους ανθέλληνες. Αχ Ελλάδα μου δύστυχη, πόσους προδότες έχεις μέσα στο σπίτι σου, πόσους πουλημένους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΥΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ, 20/9/2011. 1830

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε αδέρφια όλοι οι πολιτικοί της κυβέρνησης και μη, τουλάχιστον όλοι όσοι ψήφισαν μνημόνιο αλλά και όλοι όσοι τους ανέχονται είναι προδότες της Ελλάδας.
    Ένας από όλους τους προδότες, ανθέλληνας, άθεος στυλ Καμίνη είναι και αυτός που υπέβαλλε την μήνυση:
    Παναγιώτης Δημητράς. Μεγάλο κάθαρμα, καθαρός νεοταξίτης..αλλά εδώ έχουμε πρωθυπουργό το ΓΑΠ...
    Πρέπει όλο το πολιτικό σύστημα να φύγει...είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας..απλά δεν υπάρχει ένας Νικ. Πλαστήρας να εκτελέσει μερικούς από δαύτους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ. ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ ΘΑ ΡΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.