Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΥΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΡΔΩΝ! ΕΝΑΣ 14ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

κουρδικό πρακτορείο Φιράτ  Σε ένοπλη σύγκρουση που συνέβη στην πόλη Σέμντινλι του Χακκάρι, μετά από πυρά αστυνομικών και στρατιωτών έχασε...


κουρδικό πρακτορείο Φιράτ 

Σε ένοπλη σύγκρουση που συνέβη στην πόλη Σέμντινλι του Χακκάρι, μετά από πυρά αστυνομικών και στρατιωτών έχασε την ζωή του ο 14χρονος Οσμάν Ερμπάς και τρεις ακόμη πολίτες. Στην σύγκρουση σκοτώθηκαν ένας αστυνομικός και ένας υπαξιωματικός και τραυματίστηκαν επτά στρατιώτες. 

Η επίθεση στην αστυνομία και στην στρατοχωροφυλακή του Σέμντινλι οργανώθηκε περίπου στις 22.00. Ακολούθησε σφοδρή σύρραξη.

Από τα τυχαία πυρά αστυνομικών και στρατιωτών έχασαν την ζωή τους ο 14χρονοςΟσμάν Ερμπάς, ο Νετζντέτ Γκιουρελί και ο Ταγιάρ Γκιουρελί που βρισκόταν σε γάμο που γινόταν μπροστά στο δημαρχείο του Σέμντινλι. Πληροφορίες που φτάνουν κάνουν λόγο για έναν αστυνομικό και έναν υπαξιωματικό νεκρό.

Αναφέρεται ότι ο δήμαρχος Σεντάτ Τορέ και οι συγγενείς του 14χρονου θέλησαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, αλλά οι στρατιώτες δεν επέτρεψαν στο ασθενοφόρο που ήρθε να περάσει κι έτσι ο Ερμπάς πέθανε από αιμορραγία. Όταν αργότερα το ασθενοφόρο πήρε το πτώμα του Ερμπάς, πάλι οι στρατιώτες δεν επέτρεπαν να περάσει και υποχρεώθηκε να περίμενε για κάποιο διάστημα μπροστά στο δημαρχείο.

Κατά την διάρκεια της σύγκρουσης αστυνομικοί και στρατιώτες πυροβολούσαν με αυτόματα όπλα και εκτοξευτήρες ρουκετών τυχαία. (πηγή)

3 σχόλια

  1. Αυτοί είναι οι τουρκαλάδες που φοβούνται μερικοί gay στην Ελλάδα;;; Αυτοί που βαράνε στον γάμο του Καραγκιόζη και όποιον πάρει ο Χάρος;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξερετε αν εχουν εκπαιδευτει ετσι και τα πληρωματα των 3 φρεγατων που στελνουν στο Ισραηλ ??

    Ρωταω γιατι μενω Κερκυρα και αν αρχισουν να πυροβολουν με την ιδια μεθοδο κατα του Ισραηλ θελω να ξερω αν κινδυνευω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δείτε εδώ από την ενέδρα των Κούρδων τον προηγούμενο μήνα. Σίγουρα πάντως αν ήθελαν μπορούσαν να τσακίσουν τα ασθενοφόρα που ήρθαν μετά να μαζέψουν τους τραυματίες.
    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=23701&Itemid=139

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.