Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΙΚΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΕΠΤΟ ΣΟΥ ΣΚΗΝΩΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΕΝΘΟΥΝ... ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ Ο ΑΔΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ Κ...

Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΕΝΘΟΥΝ... ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ Ο ΑΔΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ!


2 σχόλια

  1. Ας ειναι αυτη η πραγματικα τραγικη κατασταση η αφορμη για να επαναστατισουν οι Κυπριοι αδελφοι μας και να αποτιναξουν το ξενο ζυγο για ακομη μια φορα. Ας γινει αφορμη αυτη η τραγοδια για να τεθει ξανα το αιωνιο αιτημα της ενωσης της Κυπρους μας με την μητερα Ελλαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σου παλληκάρι μου. Να είσαι περήφανος για τον πατέρα σου γιατί σίγουρα και αυτός θα είναι για σένα. Είστε Ελληνάρες και ευχή μου είναι να λάμψει σύντομα η αλήθεια και να πληρώσουν οι ένοχοι για την εγκληματική τους αμέλεια.Αν και ζω στην Ελλάδα(πρόσφυγας από την Αμμόχωστο)νιώθω περήφανη όταν βλέπω τα νιατα της Κύπρου να μην έχουν χάσει την Ελληνική ψυχή τους παρ' όλο που προσπαθούν πολλοί να μας κάνουν να ξεχάσουμε την εθνικότητά και τον πατριωτισμό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.