Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ... ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"!

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μελίτης του δήμου Φλώρινας, Παναγιώτης Αναστασιάδης, (ΓΝΩΣΤΟΣ...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μελίτης του δήμου Φλώρινας, Παναγιώτης Αναστασιάδης, (ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ) παραχώρησε στις 20 Ιουλίου συνέντευξη στην εφημερίδα «Ντνέβνικ» των Σκοπίων. Στη συνέντευξη αυτή αναφέρεται μεταξύ άλλων στη δημιουργία κρατικού ραδιοφώνου της «Μακεδονίας» που θα λειτουργεί από τη Φλώρινα, τονίζει πως στη Μελίτη ζουν 2.300 Μακεδόνες και μερικοί Τούρκοι, Αλβανοί και Γραικομάνοι, ζητά να διδάσκεται στα σχολεία η Σλαβομακεδονική γλώσσα, ενώ ξεκαθαρίζει πως εκλέχτηκε πρόεδρος από το «Ουράνιο Τόξο» και όχι από το ΠΑΣΟΚ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟΧΟΥ:  ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΪΜΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΡΙΖΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο, Τ Ι  ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ Σ Υ Ν Ο Μ Ω Τ Ε Σ ΠΟΥ ΒΛΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΜΟΥ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΥΝΤΟΜΩΣ...

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ (ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ) ΕΔΩ!

3 σχόλια

  1. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟ-ΠΩΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΄90, ΟΤΑΝ ΤΟ TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟ m.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για αυτον ακριβως τον λογο....πρεπει να δρασουμε εμεις απεναντι σε ολο το συστημα.κατεργησε το μακεδονια tv το αστερι για να το γυρισει σε πιο "μοντερνο" και ταυτοχρονα μη ελληνικο "m".1 αστερι συμβολο καταργει το "συστημα" 10 πρεπει να βγαινουν στην θεση του...η χωρα πρεπει πρωτα να βρει γιατρεια για τους προδοτες της και μετα να ασχολειθει και με τους τριγυρω "φιλησυχους" γειτονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη συνέντευξή του αναφέρει ότι και οι πρόεδροι του Παπαγιάννη, της Βεύης, της Αχλάδας και άλλων χωριών συμφωνούν μαζί του. Σαφέστατα πρέπει άμεσα να πάρουν θέση οι πρόεδροι των χωριών αυτών και να τοποθετηθούν δημόσια. Ίσως να εντάσσει στους άλλους προέδρους και τον πρώτο ξάδερφο του Θόδωρου Σουμπάση, Πρόεδρο της Σιταριάς, Χρήστο Αφορόζη. Λέει, ο Αλάκωφ, ότι συμφωνούν κι αυτοί (οι άλλοι πρόεδροι)ότι πρέπει να ανοίξουν μακεδονικά σχολεία. Αν δεν πάρουν θέση άμεσα, πρέπει να απαιτηθεί η παραίτησή τους ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Ειδικά γι' αυτόν τον επίσης ανεκδιήγητο και αλλοπρόσαλλο πρόεδρο της Βεύης Κυριακού ή Νεντέλκοφ όπως θέλει να τον ονομάζουν (Κυριακή = Νεντέλα), άκουσον-άκουσον έστειλε χαιρετιστήριο μήνυμα σε σκοπιανή εκδήλωση των αυτοαποκαλούμενων μακεδόνων της Βεύης, για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου "Μπάνιτσα" (25 Ιουνίου 2011)προσφωνώντας τους "Μπράϊκια Μακεντόντσι Μπανίτσανι" δηλαδή αδέρφια Μακεδόνες Βευιώτες! Και το μήνυμά του έκλεινε με το "Κε ποβέντιμε" δηλαδή θα νικήσουμε!!! Ποιους θα νικήσει? Με ποιους είναι τελικά αυτός ο άνθρωπος? Με όλους!
    Ο Ασπρίδης, με τον συνδυασμό του οποίου εκλέχθηκε πρόεδρος στη Βεύη, θα ζητήσει τη παραίτησή του? Θα τον αποπέμψει από την παράταξή του? Μάλλον ΟΧΙ! Οι άλλοι δύο τοπικοί σύμβουλοι γνωρίζουν για την επιστολή που έστειλε ο Κυριακού στο Τορόντο? Ως πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Βεύης το έστειλε! Θα πάρουν θέση για να το καταδικάσουν?
    Στο πανηγύρι της Μελίτης 20 Ιουλίου, φιγουράριζε "πρώτη μούρη" στο τραπέζι των επισήμων παρέα με τον Ασλάκωφ ως επίσημος προσκεκλημένος ο ΝΕΝΤΕΛΚΩΦ (Κυριακού). Θα αναρτηθεί βίντεο στο διαδίκτυο για του λόγου το αλήθές, όπως επίσης θα αναρτηθεί βίντεο και το χαιρετιστήριο μήνυμά του στους ψευτομακεδόνες της Βεύης του Καναδά. ΑΣΠΡΙΔΗ, ΛΙΑΝΗ, ΤΣΑΚΜΑΚΗ (Πρωτοπαλίκαρο του Ασπρίδη, τέως δήμαρχος Μελίτης) πάρτε θέση για το φίδι που εκτρέφετε και στηρίζετε, τον ΝΕΝΤΕΛΚΩΦ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.