Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ!

ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ... Σε πορεία αλληλεγγυης προς τους μετανάστες θα προχωρήσουν σε λίγη ώρα οι αντεξουσιαστες στην ...

ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ... Σε πορεία αλληλεγγυης προς τους μετανάστες θα προχωρήσουν σε λίγη ώρα οι αντεξουσιαστες στην Πάτρα. Αφορμή μάλλον είναι οι συνεχείς επιχειρήσεις της τοπικής ΕΛΑΣ για τους μετανάστες, ενώ υπάρχει συναγερμός στην τοπική ΕΛΑΣ καθώς φαίνεται πως δεν περίμεναν την κίνηση αυτή.
Μέχρι τώρα στο παράρτημα έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 100 άτομα.
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/75321

3 σχόλια

  1. Στο διαβολο ολοι οι ΟΡΚ!
    Να μεινουν στις κωλοχωρες τους και να παλεψουν.
    Δεν τους χρειαζομαστε εδω.
    Και να πανε εκει οι αναρχοκουμμουνες και να τους βοηθησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ 100 ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΒΡΩΜΟΛΑΘΡΑΙΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΣΕΙΣ Η ΕΜΕΙΣ , ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΥΣ ΗΘΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ , ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ , ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΟ ΛΑΟΣ , ΣΤΟ ΚΚΕ , ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΟ. ΚΑΤΩ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.