Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΣΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ

Καμιά 300άρια λαθρομετανάστες συνεπικουρούμενοι από τους γνωστούς συνοδοιπόρους -ΑΠΛΥΤΟΙ ΟΛΟΙ- τράπηκαν σε φυγή κρυπτόμενοι πίσω από τα ΜΑΤ ...

Καμιά 300άρια λαθρομετανάστες συνεπικουρούμενοι από τους γνωστούς συνοδοιπόρους -ΑΠΛΥΤΟΙ ΟΛΟΙ- τράπηκαν σε φυγή κρυπτόμενοι πίσω από τα ΜΑΤ που προς στιγμή και κατ' ανάγκη, έπαψαν να είναι "Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι" και έγιναν οι σωτήρες τους! Αργά το απόγευμα περίπου 30 αγανακτισμένοι Χανιώτες έθεσαν τέρμα με την αυθόρμητη παρουσία τους στα κοκορέματα και τους εκβιασμούς, αλλά κυρίως βάζουν τέρμα στην ασυδωσία των γνωστών κύκλων που θα καταλάβουν επιτέλους ότι υπάρχουν Έλληνες που είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να προστατέψουν τον τόπο τους, όταν αυτοί που πρέπει κανονικά, δεν το κάνουν! Οι λαθρομετανάστες της Υπατίας και οι... αλληλλέγγυοι είχαν προγραμματίσει για σήμερα εκδήλωση διαμαρτυρίας και πορεία στα Χανιά αλλα... δεν τους έκατσε!

10 σχόλια

  1. Ενα μπραβο και στα ΜΑΤ τα οποια στο ακουσμα του Εθνικου μας υμνου ηταν σε σταση προσοχης με το κεφαλη ψηλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ!!! ΘΑ ΡΘΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ . ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΙ ΕΦΤΑΣΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ 2 ΑΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AMA DEN KATAFEROUME NA KSESHKO8OUME KAI NA ALAKSOUME
    THN PRODOTIKH KYVERNHSH MAS KAI NA TIMORISOUME PARADIGMATIKA OLOUS TOUS PRODOTES /KLEFTES, APO OPOIO KOLOKOMA KAI NA PROERXONTE, H ELLADA 8A KATASTRAFH TELEIOS..

    1.5 XRONIA DIAKYVERNHSH THS XORAS APO TON JEFFREY PAPANTREOUS, POSOI KLEFTES PHGANE STHN FYLAKOI ?????

    GIA POIO LOGO NA STAMATHSOUNE NA MAS KLEVOUNE???

    OTAN APO TO 1922 KANENAS KLEFTHS PRODOTHS AKSIOMATOUXOS DEN TIMORH8HKE POTE... ?

    EKEINO POU ME PROVLHMATIZH POIO POLY APO TOUS KLEFTES / PRODOTES POLITIKOUS, EINAI H APA8EIA TOU "ELLHNA POLITH".

    LAKIS GALIOURIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oλοι μαζι να τους παρουμε κυνηγι.Εξω οι απλυτοι απο τα χανια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To παράδειγά τους θα πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι πατριώτες σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Μαζί με τους λαθρομετανάστες θα πρέπει να κυνηγηθούν και όλα τα
    αναρχοκομμουνόσκυλα και πασοκόσκυλα που τους υποστηρίζουν.
    Ο μεγαλύτερος κίνδυνος δεν είναι οι λαθρομετανάστες αλλά
    οι αριστεροί (ανθ)"έλληνες" και συνοδοιπόροι που τους
    καθοδηγούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι 30 με 300 ήμασταν, να ακουγονται τα νούμερα, άντε μπας και μπορέσουμε να αντικρίσουμε τους προγόνους μας στα μάτια στον άλλο κόσμο, γιατί μάλλον θα μας φτύνουν.!

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΥΦΑΞΟΥΝ(ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΔΕΡΦΙΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΑΘΗΣ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΙ..ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ,ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kala ta lete na kinitopoiitoume mipos alaxoun ta pragmata ,to alo to akousate oi papades den teloun na tous pianh oti ixeioi geia tous dimoseious upalilous kai teloun na proslamvanonte eleftera..egw lew na stamatish to kratos na tous plironh kai na doulevoun opos oloi mas oxi 1 fora tin evdomada xoris na prosferoun tipota stamatiste na plironete papades mipos kai glitosoume kana frago apo tous xaramofaides

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. fasistes koufales erxontai kremales!!
    afto p sas a3izei einai mia sfaira anamesa ap ta matia,zwa,einai apla an8rwpoi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.