Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΟΥ 21ΧΡΟΝΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ!

Ένα κείμενο που υπογράφεται από τους... «συντρόφους του συλληφθέντα της Πεύκης», δημοσιεύτηκε απο την γνωστή ιστοσελίδα των αναρχικών με έδρ...

Ένα κείμενο που υπογράφεται από τους... «συντρόφους του συλληφθέντα της Πεύκης», δημοσιεύτηκε απο την γνωστή ιστοσελίδα των αναρχικών με έδρα το Πολυτεχνείο!
Οι άπλυτοι "σύντροφοι" του 21χρονου Θεόφιλου καλούν ουσιαστικά σε αντάρτικο τους πυρήνες και τις ομάδες τους που λειτουργούν σαν συγκοινωνούντα δοχεία (καλώντας τους να αναλάβουν πρωτοβουλία δράσης με όποιο μέσο κρίνουν σκόπιμο και ουσιαστικό!) αναφέρουν:
«(…)
Για ένα ενεργό μέλος του αναρχικού-επαναστατικού κινήματος λοιπόν καλούμε κάθε αναρχικό-επαναστάτη καθώς και κάθε έναν που αντιλαμβάνεται τον εαυτό στα πλαίσια του ευρύτερου ανατρεπτικού χώρου να αναλάβει πρωτοβουλία δράσης, με όποιο μέσο κρίνει σκόπιμο και ουσιαστικό, να σταθεί δίπλα στο σύντροφο.
Αυτή τη στιγμή ο αδερφός μας είναι φυλακισμένος-τραυματίας σε ένα δωμάτιο φρουρούμενος από διαφόρων ειδών μπάτσους. Θεωρούμε μείζον σημασίας την διεξαγωγή μίας συγκέντρωσης αλληλεγγύης έξω από το νοσοκομείο που βρίσκεται ο τραυματισμένος σύντροφος μας σπάζοντας έτσι την συνθήκη απομόνωσης που έχει βρεθεί και που τον αφήνει έρμαιο στα σκουλήκια της αντιτρομοκρατικής και λοιπών υπηρεσιών να τον περιποιηθούν όπως αυτοί ξέρουν.

Λόγω δυσκολιών που προκύπτουν απ’ το καθεστώς στο οποίο βρισκόμαστε και της συνθήκης βάση της οποίας δρούμε και κινούμαστε, δεν μπορούμε δυστυχώς να βρεθούμε δίπλα του(εννοώντας το χώρο του νοσοκομείου),να δώσουμε δύναμη και κουράγιο στον περήφανο σύντροφο μας από κοντά.

Ας δείξουμε στον εχθρό ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, πως κάθε σύλληψη συντρόφου δεν θα μένει αναπάντητη, πως κανένας σύντροφος μας δεν είναι αναλώσιμος. Γιατί η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη δεν καθορίζονται από μισθούς και αξιώματα αλλά αποτελούν τη βάση των σχέσεων τις οποίες αναπτύσσουμε και προτάσσουμε απέναντι στις σάπιες κοινωνικές/ κυρίαρχες σχέσεις.

Δε βλέπουμε τη σύλληψη του Θεόφιλου υπό το πρίσμα μιας ‘πολυδιαφημισμένης’ αλλά ταυτόχρονα σιχαμένης λογικής θυματοποίησης όπου διαμαρτύρεται για τους ‘κακούς’ μπάτσους που πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον σύντροφο μας. Εξάλλου υπό το πρίσμα μιας τέτοιας λογικής η αλληλεγγύη χάνει το ουσιαστικό νόημα της.

Η περήφανη στάση του συντρόφου και οι αξίες του ήρθαν κόντρα με την παραίτηση και την παράδοση. Έδειξε πως η σύγκρουση και ο πόλεμος δεν έχει μάρτυρες και προσκυνημένους αλλά μαχητές έτοιμους για όλα. Η παρακαταθήκη που άφησε ας γίνει όπλο στα χέρια όλων μας.

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΘΕΟΦΙΛΟ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ.
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ.

ΥΓ. Θέλουμε να στείλουμε επίσης στον αδερφό μας τα πιο ειλικρινή ευχαριστώ για τους αγώνες που δώσαμε μαζί, για όλες τις αναποδιές που αντιμετωπίσαμε, για τα καλά και τα κακά. Τέλος του στέλνουμε την πιο συνεπή υπόσχεση από την πλευρά μας για τις ανεπίσημες δεσμεύσεις που κάναμε, για τα ανεκπλήρωτα όνειρα και τις υπερβολές . Για όλα και για τίποτα. Τώρα αδερφέ μπορεί να αλλάξει η συνθήκη που θα ζεις αλλά όχι και το αμετανόητο του μυαλού σου».

4 σχόλια

  1. Αυτό ποιοι αναρχικοί το έγραψαν, αυτοί που λένε:
    1) εμείς είμαστε οι κανονικοί αναρχικοί και οι άλλοι είναι οι πράκτορες
    2) οι άλλοι είναι οι πράκτορες και εμείς οι κανονικοί αναρχικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΡΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΗ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.ΩΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΨΕΥΤΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΑΝΕΧΑΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ???.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν τους έχωναν τα κλομπ στο κώλο όπως τη στη Τουρκία, θα έλεγαν της προκηρύξεις τους τραγουδιστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να παρετηθη αμεσα η ανηκανη κυβερνηση του [ΠΑΣΟΚ]εχη χαση τον ελενχο της .Απο τη στιγμη που κουμανταρουν απειλουν και εκβιαζουν τα αναρχοκουμουνια σε λιγο θα ντρεπομαστε να λεμε οτη ειμαστε [ΕΛΛΗΝΕΣ] ΜΙΖΕΡΑΚΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.