Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

Άλλο ένα κατόρθωμα της... σοσιαλιστικής κυβέρνησης. Η κυβέρνηση που δεν ξέρει που βάζει την υπογραφή της -υπέγραφε το Μνημόνιο χωρίς να το έ...

Άλλο ένα κατόρθωμα της... σοσιαλιστικής κυβέρνησης. Η κυβέρνηση που δεν ξέρει που βάζει την υπογραφή της -υπέγραφε το Μνημόνιο χωρίς να το έχει διαβάσει- θα βάλει οριστική ταφόπλακα και στον τομέα της Υγείας! Στις 7 Απριλίου πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρίαση των Εφορειών των νοσοκομείων Αιγινήτειο και Αρεταίειο, παρουσία των Πρυτανικών Αρχών και του Προέδρου της Ιατρικής Σχολής και εξετάστηκε η αδυναμία συνέχισης της πλήρους και εύρυθμης λειτουργίας των δυο νοσοκομείων, λόγω της οξύτατης μείωσης και καθυστέρησης της επιχορήγησής τους. Τα δυο νοσοκομεία αντιμετωπίζουν πρόβλημα ανάληψης υποχρεώσεων για λειτουργικές δαπάνες (φάρμακα, υγειονομικά υλικά, τρόφιμα, καύσιμα) και τις δαπάνες μισθοδοσίας του προσωπικού. Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εγκυμονεί κινδύνους για την ασφαλή νοσηλεία των ασθενών! Οι Εφορείες των δυο νοσοκομείων αποφάσισαν την ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ και στην ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ! Όπως μάλιστα αναφέρουν κατέληξαν σε αυτή την απόφαση "με αίσθημα λύπης και γι' αυτό το λόγο το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό, τεχνολογικό και λοιπό προσωπικό των νοσοκομείων θα βρίσκονται σε μέγιστη ετοιμότητα για την κανονική λειτουργία των εξωτερικών ιατρείων και τη νοσηλεία των αναγκαίων περιστατικών με την εποπτεία των διευθυντών των Κλινικών και Εργαστηρίων"!

1 σχόλιο

  1. Παρακολουθούμε αυτό τον αργόσυρτο και οδυνηρό θάνατο της Ελλάδας και είναι πραγματικά πόνος ψυχής για όσους την αγαπάνε. Σήψη και διάλυση παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.