Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ... ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!

ΝΕΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ: Ομαλά και χωρίς προβλήματα πέραν της δυσφορίας των επισήμων από τα συνθήματα που ακούγονταν τελείωσε η Στρατιωτική παρέ...

ΝΕΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ:

Ομαλά και χωρίς προβλήματα πέραν της δυσφορίας των επισήμων από τα συνθήματα που ακούγονταν τελείωσε η Στρατιωτική παρέλαση στα Χανιά. 

Η περιφρούρηση της παρέλασης από τους ΚΡΗΤΕΣ ήταν υπέρ του δέοντος αποτελεσματική αφού λειτούργησε αποτρεπτικά για όλουε εκείνους που είχαν στο μυαλό τους άλλα πράγματα για σήμερα. Κάτι που είχαν καταφέρει την 28η Οκτωβρίου διακόπτωντας την παρέλαση των Στρατιωτικών τμημάτων...

Οι αυτοοργανωμένες ομάδες των Ελλήνων έχουν βγεί αυτή τη στιγμή στο δρόμο και κατευθύνονται προς τα Δικαστήρια φωνάζοντας συνθήματα, για να ολοκληρώσουν στο κέντρο της πόλης την παρέμβαση τους με τον Εθνικό Ύμνο!

"ΣΤΟΧΟΣ" 

16 σχόλια

  1. ΕΤΣΙ!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ !!!! ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προδότες ερχόμαστε! και είμαστε πολλοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά μην ξεμυτίζαν τα κολόπαιδα. Φέτος δεν είχε ούτε αλλοδαπούς αριστερά δεξιά όπως άλλες φορές, όλες οι κουφάλες χώθηκαν στις τρύπες τους μόλις μαζευτήκαμε καμπόσοι. Συνθήματα και σημαίες συνέθεσαν μάλλον την ποιό ωραία παρέλαση που έχει γίνει στα χανιά τώρα και πολλά χρόνια, το μύνημα εστάλη, ΥΠΑΡΧΕΙ πατριωτικός χώρος στα χανιά κι όταν αποφασίζει να ενωθεί οι κουφάλες κρύβονται.
    Και του χρόνου στην Πόλη.

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NA MAS ZHSEI H LEBENTOGENNA KRHTH MAS .XRONIA POLLA SE OLOUS TOUS KRHTIKOUS KAI KREMALLA STOUS TOURKOPROSKYNIMENOUS STON PLATANO TOU XANTAKA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρόν η Χρυσή Αυγή Χανίων μαζί με απλό κόσμο, απλούς πατριώτες. Όλος ο κόσμος επευφημούσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ!ΕΤΣΙ ΔΕΙΛΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ,ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και από εμένα ένα μεγάλο μπράβο στους ανέντακτους πατριώτες που έδειξαν ότι στα Χανιά δεν είναι μόνο οι ακροαριστεροί και οι λαθρομετανάστες. Φοβάμαι όμως την παραπληροφόρηση και την πολιτική εκμετάλλευση παρόμοιων εκδηλώσεων. Όσο αφορά τον χώρο του ΛΑ.Ο.Σ Χανίων, εμείς κάνουμε ξεκάθαρο ότι σε καμία περίπτωση δεν εκμεταλλευόμαστε πολιτικά αυτή την εκδήλωση και δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα κοντά σε όλους τους Έλληνες πατριώτες.

    “ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ”

    O πρόεδρος της Ν/Ε Χανίων ΛΑ.Ο.Σ
    Μανώλης Σταματάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ. Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε μου πρέπει να ξαναδιαβάσεις την ανάρτηση γιατί έχει γίνει διόρθωση . Δεν είχα ούτε έχω καμία πρόθεση να χαλάσω ότι ποιο ωραίο έγινε στα Χανιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ ΗΔΗ ΜΠΗΚΕ! ΚΡΙΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ... ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΝΕΟΛΑΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΑ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ 15 ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΕΧ) ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΚΑΜΙΑ 100ΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ... ΟΙ 30-40 ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ (ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ), ΤΟ 1ο ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΤΑΝ 15-20 ΑΤΟΜΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΚΟΛΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΑΓΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ 50ΑΡΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ (ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ) ΚΑΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΑΝΕΝΤΑΧΤΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΟΛΗΣΕ. ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Σταματάκη επειδή άλλος χώρος πλην της Χρυσής Αυγής δεν υπάρχει, άρα υπονοείτε ότι εμείς προσπαθήσαμε να καπελώσουμε την ενέργεια; Σας διαφεύγει ότι η Χρυσή Αυγή ήταν εκεί επίσημα με μπλοκ δικό της. Στο τέλος κόλλησαν και οι ανένταχτες «παρέες» και έγινε η πορεία. Ας αφήσει το ΛΑΟΣ τα υπονοούμενα, το οποίο δεν έχει ουδεμία σχέση με τέτοιες δράσεις…
    Σταύρος Καρεφυλλάκης
    Υπεύθυνος Περιφερειακής διοίκησης Κρήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ατυχή προσπάθεια «καπελώματος» της πορείας από το ΛΑΟΣ

    Οι πληροφορίες έλεγαν ότι οι 300 λαθρομετανάστες της Υπατίας μαζί με αναρχοαριστεριστές επρόκειτο να «παρελάσουν» και να δημιουργήσουν τα γνωστά έκτροπα κατά των παρελάσεων, στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου στα Χανιά. Έτσι το κλίμα πριν την παρέλαση ήταν τεταμένο (το θέμα είχε πάρει διαστάσεις από τον τοπικό τύπο). Αρκετά νωρίτερα και παραδίπλα από την εξέδρα των «επισήμων» στάθηκε το μπλοκ της νεολαίας Χανίων Χρυσής Αυγής. Σύντομα πολλοί έλληνες πατριώτες και ανένταχτες «παρέες» πλησίασαν το σημείο. Λίγο αργότερα στο σημείο ήρθαν και πολλοί Χανιώτες φοιτητές που ανήκουν στην Χρυσή Αυγή οι οποίοι σπουδάζουν σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο. Αρχικά οι νεαροί Χρυσαυγίτες ήταν περίπου 20-25 άτομα (κοντά στο σημείο αλλά ξεχωριστά ήταν και πολλοί μεγαλύτεροι σε ηλικία Χρυσαυγίτες οι οποίοι ήταν με τις οικογένειες τους). Έτσι σύντομα οι Χρυσαυγίτες ήταν περισσότεροι από 50-60. Άλλοι τόσοι πατριώτες (απλές ανένταχτες παρέες και περαστικοί που ακλούθησαν ενώθηκαν σε μια πορεία πάνω από 100 άτομα. Ουδεμία προσπάθεια πολιτικού «καπελώματος» δεν έγινε από την Χρυσή Αυγή. Το ΛΑΟΣ Χανίων έβγαλε ανακοίνωση προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το γεγονός, την ώρα που δεν είχε ουδεμία παρουσία στον χώρο. Όπως ήταν αναμενόμενο ουδείς «απεργός πείνας» και ουδείς… αλληλέγγυος δεν εμφανίστηκε. Περισσότεροι από 100 εθνικιστές παρέλασαν φωνάζοντας «αναρχικοί και μπολσεβίκοι αυτή η γη δεν σας ανήκει» και συνθήματα υπέρ του Έθνους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αντε μπραβο πατριωτες! ανθελληνικα σκουλικια και αναρχοαπλυτα ζωα ειστε για κανενα ασυλο μονο! στους δρομους τρεχετε και δεν φτανετε.....αν ερχοσασταν,θα γελαγε κι ο καθε πικραμενος μαζι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΥΓΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ..ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. telos kalo ola kala kanena skoulhki eytyhos den amaurose auth thn parelash adelfia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.