Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΛΟΥΓΚΡΑ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΛΦΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΔΕΡΦΗ

Τον ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη, αραβωνιάρη της Καραβάτου (κους κους) ο οποίος αυτοχαρακτηρίστηκε ως νεοφιελελεύθερος - αναρχοαυτόνομος, έχει κ...

Τον ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη, αραβωνιάρη της Καραβάτου (κους κους) ο οποίος αυτοχαρακτηρίστηκε ως νεοφιελελεύθερος - αναρχοαυτόνομος, έχει καλεσμένο ο Κωστόπουλος στον Άλφα. Κι όταν έβαλε τον "νεοφιλελεύθερο - αναρχοαυτόνομο" να του εξηγήσει από που κρατάει το "Κρατερός" κι αυτός του εξηγούσε για τον φίλο και Στρατηγό του Μεγαλέξανδρου, το γλειώδες τζόβενο που λέγεται Κωστόπουλος ξεκίνησε τα βρώμικα υπονομούμενα καταλήγοντας να πεί ότι ο Μεγαλέξανδρος έκανε "τρίο" με τον Κρατερό και τον Ηφαιστίονα.

Στην πραγματικότητα η λούγκρα είναι ο Κωστόπουλος που την δεκαετία του 80 στον Βόλο απ' όπου κατάγεται είχε ξεσκιστεί... στην αφισοκόληση για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ το οποίο βέβαια δεν τον άφησε τον άνθρωπο ατάϊστο. Τον έχωσε στο άρμα του νεοπλουτισμού κι από κρετίνος και άξεστος βλαχαδερός τίγκα στην μπίχλα και την τρίχα, σινιαρίστικε συνεχίζοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του από εκδοτικά πόστα. Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι γιατί βάφει τα μαλιά του κομοδινιιι με το "νιιι" να σέρνεται... και όχι πράσινα;

www.stoxos.gr

5 σχόλια

  1. Β)ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιάνεις και στο στόμα σου τον Μέγα Αλέξανδρο μαρή μπατζίνα βλάχα απ' τα βουνά... Φαίνεται είναι τάση της εποχής να το παίζετε όλοι οι ανίδεοι πανίβλακες Ιστορικοί, σαν τον φίλο σου τον Τατσόπουλο. Να ΄ναι καλά το Πασόκ που σε τάιζε τόσα χρόνια και σε σπούδαζε και στο Παρίσι (έμαθες και το Παρίσι τραχανοπλαγιά που δεν ήξερες καν κατά που έπεφτε το διπλανό χωριό απ΄το δικό σου!) και μας γύρισες στην Ελλάδα με ύφος Μπον Βιβέρ, ως πρεσβευτής του "αμερικάνικου ονείρου" και του παρηκμασμένου life style με διακοποδάνεια για τριήμερα στην Μύκονο και ενοικίαση βιζιτούδων. Άθλιε μεσόκοπε βαψομαλλιά, ελληνόφωνε μπουρτζόγυφτε, παλιοτενεκέ, που περνιέσαι για περισπούδαστος επειδή λίγδωσε το εντεράκι σου με το φα(γ)ί των πασοκολαμογιών και τα επωνυμα κουστουμάκια. Παλιοτυρόγαλο, που σου έδωσε παπούτσια να φορέσεις ο φιλαράκος σου ο Λαλιώτης και έμαθες να δένεις επιτέλους και κορδόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά πόσο εξευτελιστικό είναι να πηγαίνει να φωτογραφίζεται και να χαριεντίζεται ο Άδωνις Γεωργιάδης με αυτούς. Και το μεσημέρι θα τον δούμε να μας λέει για το Φίλιππο και το Μέγα Αλέξανδρο .
    Λίγη ΝΤΡΟΠΗ δεν υπάρχει ούτε τσίπα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TOMARH PASOKE KOSTOPOULE NTZAMPA MAGA ETOIMASOU NA FYGEIS GYDI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κωστοπουλίνα για πες μας τι έκανες με το Λαλιώτη στο Παρίσι όταν συγκατοικούσατε κάτι βροχερές και κρύες νύχτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.