Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

 Πληροφορίες από τα Χανιά αναφέρουν ότι οι εκβιαστές λαθρομετανάστες έφτασαν το πρωϊ (ξημερώματα) στο λιμάνι της Σολυδας όπου τους περίμεναν...

 Πληροφορίες από τα Χανιά αναφέρουν ότι οι εκβιαστές λαθρομετανάστες έφτασαν το πρωϊ (ξημερώματα) στο λιμάνι της Σολυδας όπου τους περίμεναν με απνό και χειροκροτήματα καμιά 50ρια βρωμιαραίοι με επικεφαλή τον Μαρκο Χατζησάββα. Δεν μπορέσαμε να μάθουμε αν στην υποδοχή ήταν και αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων που στο πρόσφατο παρελθόν είχε "σπονσονάρει" τον Αγώνα του Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης γύρω από το οποίο στήθηκε όλο το παιχνίδι του εκβιασμού. Μάθαμε όμως ότι στο πλοίο που μετέφερε τους εκβιαστές λαθρομετανάστες υπήρχαν μαθητές που πήγαιναν εκδρομή με τους καθηγητές να δίδουν αυστηρή εντολή να παραμείνουν κλεισμένοι και κλειδωμένοι στις καμπίνες τους...

www.stoxos.gr

4 σχόλια

  1. DIOXTE TOUS OLOUS KAI MAZI TOUS OI YPOSTIRIXTES THA PERASOUN KALA STIS PATRIDES TON GYFTON POU YPOSTIRIZOUN
    TO EIPA KAI TO XANALEO APO GAIDARO DEN KANEIS ALOGO ANTE TO POLI MOULARI OPOS AYTOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ να καταλάβω μέχρι που μπορεί να φτάσει η υπομονή μας,. Δεν υπάρχουν στη Κρήτη Έλληνες πατριώτες να αντιδράσουν. Έρχεται η 25 Μαρτίου και ανησυχώ αν θα γίνει παρέλαση από τους Έλληνες ή από τους λαθρομετανάστες. Να σας θυμίσω ότι η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου διακόπηκε από τους αριστεροαναρχικούς , οι οποίοι έβγαλαν στον δρόμο περισσότερα από 200 δεκαπεντάχρονα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα οι μαθητές κλειδωμένοι στις καμπίνες τους, αύριο όλοι μας κλειδωμένοι στα σπίτια μας?

    Έχω πει σε παλιότερο ποστ μου ότι ο πατριωτικός χώρος είναι διασπασμένος στα χανιά. Για διάφορους λόγους οι ομάδες που υπάρχουν λειτουργούν ανεξάρτητα η μία τις άλλης.

    Πάρα όλα αυτά γίνεται μια προσπάθεια απ'τον πατριωτικό χώρο να μαζευτούν κάποιες υπογραφές, μέχρι τις 25 μαρτίου, όπου θα επιδοθούν στον νέο αστυνομικό διευθυντή, υπενθυμίζοντάς του την υποχρέωση του να διεξαχθεί απροβλημάτιστα η παρέλαση. Απ'την άλλη πάλι όπως το σκέφτομαι, και να την χαλάσουν οι άπλυτοι, για μας δουλέυουν, τέτοιες κινήσεις γυρίζουν τον κόσμο εναντίον τους. Εγώ πάντως θα είμαι κάτω και θα κάνω ότι μπορώ.! Έστω και μόνος μου.

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΗΣ,Ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ16 Μαρτίου 2011 στις 4:57 μ.μ.

    ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ,ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.