Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ

ΘΕΟΡΑΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: "ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΜΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ" ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΤΗΘ...

ΘΕΟΡΑΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: "ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΜΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ" ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Απίστευτο θράσσος που πηγάζει από την ανυπαρξία Κράτους - Κυβέρνησης - Θεσμών, επέδειξε ο ΥΠΕΞ των μογγόλων Αχμέτ Νταβούτογλου και μάλιστα ελάχιστα πριν την επισκεψή του στην Ελλάδα.

Ο μογγόλος είπε ότι το Καστελόριζο ανήκει στην Μεσόγειο αμφισβητώντας ευθέως την Ελληνική κυριαρχία στο νησί... ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΨΟΦΙΜΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΔΟΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ, δεν έχει ακόμη αντιδράσει τουλάχιστον απαγορεύοντας του την είσοδο στην χώρα. Ο Νταβούτογλου σε δηλώσεις του σε Ελληνικό μέσο και συγκεκριμένα στην Καθημερινή της Κυριακής που κυκλοφορεί σήμερα είπε επί λέξη:

«Το Καστελόριζο βρίσκεται στη Μεσόγειο. Σ΄ ότι αφορά το νησί του Καστελόριζου, η Τουρκία έχει βάσιμες νομικές και πολιτικές θέσεις, σε συμφωνία με το Διεθνές Δίκαιο και τη νομολογία των διεθνών δικαστηρίων, συμπεριλαμβανομένης και της Χάγης. Και γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα και η Τουρκία διαφωνούν σχετικά με τις θαλάσσιες ζώνες στην Ανατολική Μεσόγειο»

Τι παραπάνω χρειάζεται για να αντιδράσει κανείς; Ο Νταβούτογλου έρχεται για να πυροδοτήσει την Θράκη, γιατί αυτός είναι ο σκοπός της επίσκεψης του κι ας περάσει για λίγο και από την Αθήνα και πριν ξεκινήσει αμφισβητεί ανοιχτά Ελληνική Επικράτεια και για τους προσκυνημένους και τους νενέκους δεν τρέχει τίποτα για να μην χαλάσει το... καλό κλίμα.

"ΣΤΟΧΟΣ"

9 σχόλια

  1. Bre Moggole kai eseis "moggoloi" pou mas kybernate kratos me onoma Mesogeios Den Yparxei!!
    O NTABOUTOGLOU DEN 8A MILOUSE ETSI EAN DEN EIXE TIN SYGKATA8ESH TWN "DIKWN" MAS MOGGOLWN ,TZEFRY KAI CIA.
    O TZEFRY EXEI ER8EI SE SYMFWNIA KRYFH ME TOUS MOGGOLOUS,EXEI VGALEI EKSW TO KASTELORIZO APO THN AOZ!!!
    8A ΑΝΟΙΚΣΟΘΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΙΝ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ ,ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ,ΠΟΘ 8Α ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΣΤΕΡΙΑ ΜΟΝΟ!!Η 8ΑΛΑΣΣΑ 8Α ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΙΝ ΤΟΘΡΚΙΑ!!!
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΤΗ ΕΙΝΕ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗ8ΕΙΑ ΔΥΣΤΗΧ΅Σ ΕΙΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΘΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,
    ΝΑ 8ΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΕΔ΅Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.
    Α Βυζαντινοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ? ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΔΑΕΙ ? ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NtaBoutoglou, H KWNSTANTINOUPOLH,H SMYRNH KTL,EITAN KAPOTE ELLHNIKES, KAI ANHKOUN STIN MESOGEIO,.....
    ARA DEN EINE TOURKIKES.....
    OSO GIA TIN MEGISTH,I KASTELORIZO EITAN PANTA ELLHNIKO!!!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.exadas-crete.com/tr/home.html
    πουλαei oικοπεδα και σπιτια σε τουρκους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι η ιταλία είναι ιταλική του το είπε κανείς? Αυτοί η μαλάκες θα διεκδικούν και την ισπανία σε λίγο, απλά αυτές οι χώρες δεν έχουν ζώα για ψηφοφόρους.!

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οτι και να λεμε ειναι λιγο!!!ας κανουμε πραξεις!!!να παρουμε τα οπλα και να ξεκινησουμε απο τους μεσα,τους δικους μας τους προδοτες,τα λαμογια,τους βρομιαρηδες!!!να μην μεινει τιποτα ορθιο!!!ολη η ελλαδα στο ποδι!!! ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ;;;ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ!!!ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;ΕΞΩ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. emes ftaime pou eimaste toso pathitiki. mono kseroume na sxoliazoume kai na leme ta idia kai ta idia, kai nomizoume pos symmetexoume kai kala. ego simfono me ton filo mou pou milise prin ligo apo emena!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΑ 11 ΟΧΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. MPRAVO ANWNUMOS 12:02 MAZISOU NA VROUME KIALLOUS NA TO LEEI KARDIATOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.