Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

(ΒΙΝΤΕΟ) ΒΕΡΕΜΗ... ΒΕΡΕΜΗ... ΒΕΡΕΜΗ... ΕΙΣΑΙ ΤΣΑΤΣΑ ΣΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΤΟ ΧΑΡΕΜΙ

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ "ΣΚΑΪ" ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 22 ΦΕ...

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ "ΣΚΑΪ" ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΚΑ(Ε)Ι ΜΥΤΗ Η ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ... ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ... ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ...

9 σχόλια

  1. Μπράβο παιδιά! Να καταλάβουν ότι δεν τρώμε κουτόχορτο.
    Από τη μία οι αγωνιστές δεν είχαν τίποτε να τους ενώνει εκτός από τη θρησκεία, είχαν διαφορετικές συνήθειες, ήθη κι έθιμα (βρε μπας και ήταν κι αυτοί μετανάστες;)και από την άλλη μας λένε στο ντοκιμαντές ότι οι εδώ Έλληνες σνομπάριζαν τους ξενόφερτους Μαυροκορδάτους που δεν μιλούσαν και τόσο καλά ελληνικά αλλά μιλούσαν καλύτερα γαλλικά, αγγλικά και άλλα, και είχαν ξενικές συνήθειες.
    Τι άλλο θα μας πούνε, ποιος ξέρει.
    Για το jus primae noctis των Οθωμανών στη μεγαλύτερη επικράτεια του σημερινού ελληνικού κράτους και όχι μόνο, για τα αγοράκια που τα πήγαιναν στα ειδικά χαρέμια των πασάδων, για τους κιοτσέκ ('καλλιτέχνες' χριστιανικών καταβολών με γυναικεία ρούχα), για το παιδομάζωμα, για τα δικαστήρια και τη διαφθορά κανείς μα κανείς δε θα μιλήσει; Για το υπέροχο Τσελέ Κουλά της Σερβίας και την τύχη που επιφύλαξε ο Σουλτάνος στους Σέρβους εξεγερμένους φτιάχνοντας μνημείο που υπάρχει μέχρι σήμερα, με τα (γδαρμένα) κεφάλια τους, κανείς δε θα μιλήσει;
    Έτσι δηλαδή τους ήρθε μία ωραία πρωία των Ελλήνων και είπαν 'Μωρε μόρτες! Δεν τραβάμε και μια επανάσταση για να στανιάρουμε λίγο;'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι παλικάρια, πάρτε εκδίκηση για το Σωκράτη, τον Πλάτωνα, το Ρήγα και τον Κοραή. Σε ιστορικά επιχειρήματα να απαντάτε με γηπεδικά συνθήματα - έτσι την έλεγε και ο Σωκράτης στον Αριστοτέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ετσι να το νιωσουν στο πετσι τους οι νενενκοι τουρκοφιλοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ ρε μεγάλε που έγραψες στις 8:22 για να μας πεις την εξυπνάδα σου που ήσουν;;; γιατί δεν ήρθες να μας ξεστραβώσεις με political corect συνθήματα;;; άντε γιατί το έχουν παραξηλώσει ορισμένοι που ξέρουν μόνο κριτική να κάνουν σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπραβο στα παιδια!!
    Οι υπολοιποι Ελληνες που ειναι;
    Μονο για μισθους, φορους,διορισμους ξερουν να διαδηλωνουν...
    Για τα εθνικα εγκληματα στα τετοια τους...
    Επαναστατες των...διοδιων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχετε δικιο αδερφια, οι περισσοτεροι Ελληνες ειμαστε μονο για το συμφερον μας. Οταν μας κοψουν την μπριζολα τοτε μονο διαμαρτυρομαστε! Εχετε απολυτο δικιο κι ο Θεος να βαλη το χερι του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @11:37 πμ

    Γιατί εσύ που φωνάζεις έξω από ένα κανάλι κάνεις κάτι παραπάνω από κριτική? Το πρόβλημα δεν είναι το είδος των συνθημάτων, αλλά ότι η αντίδρασή σας είναι μέσω συνθημάτων και οχι επιχειρημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε φιλε τι επιχειρηματα θελεις και σε ποιους? σε αυτους που αρνουνται μεχρι και την εκπροσωπηση αντιθετης γνωμης σε στημενους διαλογους? συνεχισε το βαθυ σου υπνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φιλε 9,33 αυτος ειναι γιατην Ανιτα Πανια στα παρατραγουδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.