Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ   Με επικεφαλής τον Νίκο Μιχαλολιάκο, η Χρυσή Αυγή θα εκπροσωπεί από εδώ και πέρ...

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
 

Με επικεφαλής τον Νίκο Μιχαλολιάκο, η Χρυσή Αυγή θα εκπροσωπεί από εδώ και πέρα τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των Ελλήνων Αθηναίων ενάντια στο λαθρομεταναστευτικό προσκύνημα που επιχειρείται από τους υπόλοιπους στενά κομματικούς υποψήφιους των μεγάλων δυνάμεων. Γιατί κάποιοι Αθηναίοι αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους...

32 σχόλια

  1. ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ?
    ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ?
    ΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ
    ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΜΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΔΕΛΦΙΑ (Δ-Σ) ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ. ΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΤΑΤΟΙ.

    +Παπαλοχίας ο έσχατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΝΕΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:


    Πρωθυπουργός: Γιώργος Παπανδρέου
    Υπ. Προεδρίας: Βασίλης Μαρκεζίνης
    Υπ. Εξωτερικών: Ντόρα Μπακογιάννη
    Αναπληρωτής Υπ. Εξωτερικών: Χάρης Παμπούκης
    Υπ. Οικονομικών: Γιάννης Ραγκούσης
    Υπ. Ανάπτυξης: Στέφανος Μάνος
    Υφυπουργός Ανάπτυξης: Μάκης Βορίδης
    Υπ. Εσωτερικών: Μιχ. Χρυσοχοίδης
    Υπ. Δικαιοσύνης: Φώτης Κουβέλης
    Υπ. Πολιτισμού: Παύλος Γερουλάνος
    Yπ. Προστασίας του Πολίτη:Γιώργος Καρατζαφέρης
    Υπ. Παιδείας: Λούκα Κατσέλη
    Υπ. ΠΕΧΩΔΕ: Χρήστος Παπουτσής
    Υπ. Εργασίας: Δημ. Ρέππας
    Υπ. Εθνικής Άμυνας: Βαγγέλης Βενιζέλος.
    Υπ. Περιβάλλοντος: Τίνα Μπιρμπίλη
    Υφυπουργός Περιβάλλοντος: Αντρίκος Παπανδρέου
    Υπ. Γεωργίας: Κώστας Σκανδαλίδης
    Υπ. Υγείας: Ανδρέας Λοβέρδος
    Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Σταύρος Θεοδωράκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν απογοήτευση για μένα το 5,3% της Χρυσής Αυγής. Περίμενα τουλάχιστον 6% ώστε να εκλέξει 2 συμβούλους. Δεν πειράζει την επόμενη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 8/11/10 4:08 μμ

    Παλιό είναι αυτό. Έχει κυκλοφορήσει τουλάχιστον ένα μήνα. Καλό θα ήταν να δίνεις την πηγή σου.

    ____________________________

    Θα ήθελα να ήμουν από μια μεριά να δω τα μούτρα τους στο Δ.Σ., όταν παρακαθίσουν με τον Μιχαλολιάκο. Δεν είμαι Αθηναίος, δυστυχώς (για την περίπτωση αυτή μόνο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πρωτο βημα και το πιο καθοριστικο εγινε,οι Ελληνες Εθνικιστες εχουν λογο και θεση στο δημοτικο συμβουλιο της πρωτευουσης του Ελληνικου κρατους.
    Ο αγωνας μας τωρα αρχιζει,καλα θα κανουν καποιοι μιζεροι και ισως υπουλοι προβοκατορες να σιωπισουν,ηρθε η ωρα να προταξουμε τα οπλα κι οχι ν'αναλωθουμε σε δηθεν φιλοσοφικες συζητησεις ποιος ειναι τι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θελω να πω ενα μεγαλο μπραβο στα παλλικαρια της Χρυσης Αυγης για τον εκπληκτικο αγωνα που εδωσαν ολο αυτον τον καιρο και την μεγαλη νικη που πετυχαν στην Αθηνα αλλα και στις περιφερειες οπου κατεβηκαν,ειχαν αξιοσημειωτη ανοδο.Το μυνημα το πηραν.Και αυτο το μυνημα ειναι πως οι γειτονιες της Αθηνας τους θελουν στο πλαι τους,ολοι μαζι αγωνιζομενοι για μια ελευθερη και ανεξαρτητη Ελλαδα.Συνεχιστε παιδια και ειμαστε ολοι στο πλαι σας.ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν κατι ανθελληνες βρωμιαρηδες δεν εδιναν ψηφοδελτια στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, το 2ο μελος θα ηταν σιγουρα υπαρκτο σημερα.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.

    ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια στη Χρυσή Αυγή. Και κυρίως στα παιδιά που έτρεξαν τόσο καλά και οργανωμένα. Και τώρα πρέπει να αγωνιστούμε ακόμη πιο πολύ. Βέβαια να πω στον Στόχο ότι δεν είναι ο πρώτος εθνικιστής που εκλέγεται. Έχουν εκλεγεί και άλλοι εθνικιστές κατά καιρούς με άλλα σχήματα. Μην τρελαθούμε. Και επίσης να έχουμε συναίσθηση ότι εντάξει δεν είναι και τόση μεγάλη δύναμη μια έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Για εμάς θα είναι, αλλά μην έρχονται κάποιοι μετά και λένε "τί κάνει ο Μιχαλολιάκος...". Μια έδρα στο Δημοτικό συμβούλιο είναι και θα αξιοποιηθεί όσο καλύτερα γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΔΕΣ ΙΝΔΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΛΒΑΝΩΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΗΜΗΓΟΡΙΑΣ.

    ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ

    ΠΕΡΣΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ,ΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ/ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΤΗΣ.ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΤΕΛΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 1920-1940,ΕΚΕΙΝΗ Η ΑΝΟΔΟΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ,ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδή ο Γιώργος ο Σαγιάς που είναι και αντιδήμαρχος 8 χρόνια στην Λαμία τί είναι εξωγήινος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παιδιά, διαβάζω τα σχόλια και απορώ με ορισμένους. Λες και κάνουμε διαγωνισμό... Εννοείται πως έχουν εκλεγεί κατά περιόδους και άλλοι εθνικιστές. Απλά το ενδιαφέρον και το πρωτοφανές είναι πως πρόκειται για αμιγώς εθνικιστικό συνδυασμό που εκλέγει δημοτικό σύμβουλο. Αυτή είναι η διαφορά. Όποιος και αν εκλέγεται και εμφορείται απο τις ιδέες μας, κέρδος είναι για όλους... Μην αρχίσουμε τώρα τα περίεργα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με ποιο συνδυασμό είναι Δράκο ο Σαγιάς; Γιατί εδώ μιλάμε για εθνικιστικό ψηφοδέλτιο. Το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής είναι το πρώτο εθνικιστικό ψηφοδέλτιο που εκλέγεται σε δημοτικό συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η εκλογή του Νίκου Μιχαλολιάκου αποτελεί τη μοναδική φωνή αντιστάσεως στο νέο λαθρομεταναστολάγνο δημοτικό συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΔ.ΛΕΠΡΕΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ 74 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.ΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟΥ ΡΗΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ 307 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ 3.ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ PELOPONNISIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ.
    ΘΑ ΧΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
    Υ.Γ. ΟΙ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ , ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πρωτον,οντως ψηφισαν πολλα ανθρωποειδη κυριως στο σχολειο της Λιοσιων.Τι μπορει να γινει για την νοθεια?Οτι και με την μεγαλη νοθεια του 2000 και τα αεροπλανα απο την Ρωσια.Τιποτα.Τα αριστερα κοπρανα εχουν τους μηχανισμους δικους τους στηριζομενους απο τα εβραικα κεφαλαια.Καλο ειναι να ξερει ο Μιχαλολιακος τι τον περιμενει διπλα στον αναρχοσυμμοριτη Κωνσταντινου και τους λαθραιους κατσαπλιαδες του.Οι χρυσαυγιτες καλο ειναι να αφησουν τους τσαμπουκαδες και να ετοιμαστουν να σπασουν κεφαλια αν τολμανε.Υπαρχουν πολλα τετραγωνικα χιλιομετρα προς εκκαθαριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. To αγαλμα του βελουχιωτη τι γυρευει στην πλατεια της Λαμιας τοτε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λοιπον, και επειδη εχω περασει απο ολα τα κομματα πλην των αριστερων.
    Ενα εχω να πω, νερο στο κρασι δεν μπαινει καθολου! Η ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ! ΑΥΤΑ ΓΙΑ αυτους που ειχαν φαει το παραμυθι του ΛΑΟΣ (εχει αξιολογα ακομα στελεχη) το ειχα φαει και εγω. Αισθανθηκα προδομενος.. και η ψηφος μου να φημωνεται οταν ειδα τις θεσεις που πηρε για το μνημονιο, και την ιθαγενεια. Αν και η Χ.Α. τωρα κανει τα ιδια, ε τι να πω.. τοτε δεν εχει νοημα τιποτα. θα παω σε μια καλυβα στα βουνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς τον ψευτοπαλληκαρά "8/11/10 10:17 μμ" που απειλεί... Δεν έχεις καταλάβει κάτι απλυτούλη... Ο κόσμος που μας ψήφισε είναι βαθύτατα ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν οι 10 χιλιαδες ψηφοι ειναι επιτυχια τοτε ας παμε να αυτοκτονησουμε , μα καλα ολοι οι υπολοιποι δε νοιαζονται για τη πολη τους ? δε τους ενοχλει αυτο το χαλι ?
    ο Ψινακης πρωτος ?
    με κακλαμανη ψινακη και κικιλια θα μεινουν στην Αθηνα οι μαυροι που εχουν προσοντα , οι μικροτσουτσουνοι θα παρουν δρομο , και αντι για παρελασεις θα γινονται gay parade
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ αυτος ο λαος , τον φτυνουνε και νομιζει οτι βρεχει , δεν αντεχω αλλο θα παρω ενα χτηματακι και θα παω να ζησω στα βουνα , αλλωστε οι Ελληνες μια ζωη αυτο κανανε ,
    οι πελασγοι οταν ηρθαν οι μυκηναιοι πηγαν στα βουνα
    οι Ελληνες οταν ηρθαν οι πρωτοβυζαντινοι χριστιανοι πηγαν στα βουνα
    οι Ελληνες παλι σαν χριστιανοι αυτη τη φορα πηγαν στα βουνα για να γλιτωσουν απο τους μουσουλμανους
    οι λιγοστοι πραγματικοι Ελληνες θα παμε στα βουνα για να γλιτωσουμε απο τους νεοελληνες
    Το χει η μοιρα αυτου του τοπου , ευτυχως που εχει βουνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το 2002 ο Κώστας ο Καρδαράς είχε κατέβει για δήμαρχος Καρδίτσας με το Ελληνικό Μέτωπο και εξελέγει.
    http://www.ypes.gr/ekloges/content/gr/elec_data/2002ota_res.asp?title=%C4.&nomoi=22&o=410

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ! ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ "ΑΛΕΥΡΙ" Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ! ΑΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΜΕΤΑΒΑΛΑΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΟΧΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΥΠΟΥ "ΑΝΤΑΡΣΥΑ" ΝΑ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΧΑΡΙΝ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΛΕΜΠΙΕΣ ΤΑ ΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΖΩΑ" ΝΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΝΗ, ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ,ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΕΝΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ,ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ (ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ 1000000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ...) ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΥΠΟ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ,ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΜΜΑ Λ.Α.Ο.Σ. ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ...ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΟΗΤΟΣ!
    ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Έχω μια απορρία!

    Πως γίνεται στην περιφέρεια Θεσσαλίας με ποσοστό συμμετοχής 67,13 % ο συνδυασμός της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να εκλέγει περιφερειακό σύμβουλο με ποσοστό 1,69% (7.444 ψήφους) και στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με ποσοστό συμμετοχής 62,83 %, ο συνδυασμός της Χρυσής Αυγής να μην εκλέγει περιφερειακό σύμβουλο με ποσοστό 1,88% (7.318 ψήφους);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. μπραβο νικο μιχαλολιακο...παρτους τα στριγγακια στο δημαρχειο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΑΙ.
    ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΡΙΝΕΤΕ Ή ΟΧΙ¨;

    ΔΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΑΙ ΛΕΤΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. ΔΗΛΑΔΛΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ.

    ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ; ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.

    ΑΠΟΧΗ ΣΥΣΣΩΜΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΝΑ ΦΥΛΑΤΕ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ.

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!

    8/11/10 3:35 μμ

    ____________________________

    Δεν βαρέθηκες να το λες και να το γράφεις; Βλέπεις εσύ να έρχεται μέρα άσπρη; Από πού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ρε σεις τι έξυπνοι που είναι ορισμένοι... Να φυλάμε λέει ένας τα εκλογικά τμήματα και να πλακώνουμε όποιον πάει να ψηφίσει! Μάλιστα... Εμείς να φυλάμε τα τμήματα και αυτός να μας παρακολουθεί απο τον υπολογιστή του! Όσο για το ποιος συμφωνεί με την ελληνοποίηση πακιστανών και διάφορων άλλων, ας κοιτάξουν στον καθρέφτη και ας τα πουν στον εαυτό τους. Γιατί εμείς, όσοι τουλάχιστον ενεργά αντιδρούμε, με όσες δυνάμεις είχαμε κατεβήκαμε και στον δρόμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΠΟΙΟΙ Η ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΕ(ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ)ΤΟ 5,27% ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΡΑ ΤΟ 40% Η 50% ΑΠΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Συγχαρητήρια για την εκλογή δημοτικού συμβούλου από τον συνδυασμό της "Ελληνικής Αυγής"! 10.222 ψήφοι στον Δήμο Αθηναίων είναι μια πολύ υπολογίσιμη δύναμη.

    Θα ήταν περισσότερες οι ψήφοι (και οι έδρες) αν δεν είχαν μοιραστεί ψηφοδέλτια της "Ελεύθερης Αθήνας" σε πολλά εκλογικά τμήματα, συνδυασμού που δεν έλαβε δικαστική έγκριση για συμμετοχή στις εκλογές, πράγμα που πολλοί το έμαθαν κατόπιν εορτής. Τα άκυρα αυτού του συνδυασμού, ψηφοδέλτια του οποίου μοιράστηκαν παράτυπα και παράνομα, ήταν (λένε) κοντά στις 10000. Αν ο κόσμος γνώριζε τι συμβαίνει θα ψήφιζε διαφορετικά.

    Από τη μια, χρησιμοποιήθηκε άκυρος συνδυασμός για την κατασκευή άκυρων ψηφοδελτίων. Από την άλλη, ψήφισαν εκατοντάδες λαθρομεταναστών με ελλειπή έγγραφα, άκυρα πιστοποιητικά ταυτοποίησης, χωρίς να είναι καν εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους. Μιλάμε για μια μεγάλης έκτασης αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος. Τα ζητήματα αυτά πρέπει να ερευνηθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.