Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ... ΑΥΓΑ ΚΑΙ... ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΣΟΦΙΑΝΟ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ Το φυσάνε και δεν κρυώνει οι κουκουέδες... Που πήγαν για περιοδεία τον Σοφιανό ...

ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Το φυσάνε και δεν κρυώνει οι κουκουέδες... Που πήγαν για περιοδεία τον Σοφιανό (υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων) στον Άγιο Παντελεήμονα. Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε και το ΚΚΕ είναι κόκκινο πανί για τους κατοίκους, μιας και είναι πασίγνωστη η θέση του για τους λαθρομετανάστες, αλλά και για την περίπτωση του Αγίου Παντελεήμονα. Η αντίδραση των κατοίκων ήταν να υποδεχτούν με αυγά και γιαούρτια τον υποψήφιο και την κουστωδία του, αναγκάζοντάς τους να επιστρέψουν άρον- άρον στα γραφεία τους! Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής και των επιλογών σας "σύντροφοι"! Λουστείτε τα τώρα και περαστικά σας...

7 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΚΕ ΧΕΣΤΗΚΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΛΩΣΕ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΥ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟ ΤΑΧΑ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ,
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ .
    ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ .
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΤΟΝ ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΟΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΝΑ ΤΑ ΨΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΤΟΛΑΧ ΚΑΚΛΑΜΑΝΙ .
    ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΑΓΙΑΤΟΛΑΧ ΚΑΚΛΑΜΑΝΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΛΕΕΙ , ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
    ΤΟΤΕ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΘΙΓΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ .
    ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ (ΠΑ)ΚΙΣΤΑΝΟΑΛΒΑΝΙΚΟΥ (ΜΕ)ΤΩΠΟΥ .
    ΦΥΣΙΚΑ ΕΔΟΘΗΣΑΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟΥ ΙΘΑΓΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ.
    ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΡΥΠΑΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ .
    ΕΔΩ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΛΑΓΧΟΛΗΣΑ ΑΔΕΛΦΙΑ , ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΑΝΑΣΚΕΦΘΗΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Den to pistevo oti o ellinas sikothike apo to kafenio ke ekane tetio pragma.
    O ellinas ine apathis ke apoxavnomeno atomo ke den kani teties varvares praksis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως και ο Σοφιανός πρέπει να έμεινε έκπληκτος όταν στην αίθουσα διέκρινε στο κοινό Έλληνες και όχι λαθρομετανάστες. Με τον νέο (λαθρο)νόμο σίγουρα θα περίμενε το κοινό να είναι περισσότερο έγχρωμο.
    Όμως η τύχη μάλλον τα έφερε έτσι ώστε, ίσως για τελευταία φορά, οι σοσιαλκομμουνιστές πολιτικάντηδες να κριθούνε από Έλληνες και όχι από αυτούς τους οποίους έκαμαν Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φωτιά και τσεκούρι στα σκυλιά....Προδότες έρχετε η ώρα σας, τώρα με γιαούρτια α'υριο με κρεμάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ! ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΧΤΑΡΜΑ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ! ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΜΟΥΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κάποια ακριβή ενημέρωση έχουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βιντεακι για να γελασουμε δεν υπαρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.