Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΣΕ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Αν όντως ο κ. Πάγκαλος είπε, όσα έχουν δημοσιογραφικώς μεταδοθή, περί της Αγίας Σοφίας, τότε επι...

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΣΕ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Αν όντως ο κ. Πάγκαλος είπε, όσα έχουν δημοσιογραφικώς μεταδοθή, περί της Αγίας Σοφίας, τότε επιτρέψτε μου να τα θεωρήσω σαν μια μορφή προδοσίας του Ελληνισμού῾ των δικαίων και δικαιωμάτων του Ελληνισμού! Όχι, Κύριε Αντιπρόεδρε της Κυβερνήσεως, ο Ελληνικός Λαός δεν σας έδωσε το δικαίωμα να ξεπουλήσετε την Αγιά Σοφιά, το Όραμα της ψυχής μας. Εμείς τρέφουμε μέσα μας την βεβαιότητα, ότι "πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θάναι!" Ναι, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ πάλι ΔΙΚΑ ΜΑΣ!
Η ΕΙΔΗΣΗ:
Από την Σμύρνη, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του Μνημονίου δήλωσε σχετικά με την απόπειρα τέλεσης λειτουργίας στην Αγιά Σοφιά:
«Ο κ. Σπύρου έχει πει τα σχέδιά του εδώ και αρκετό καιρό και έχει αποδοκιμαστεί τόσο από τον ελληνικό Τύπο όσο και από Έλληνες πολιτικούς. Η Αγιά Σοφιά δεν ανήκει ούτε στους Τούρκους ούτε στους Έλληνες. Ανήκει στον πολιτισμό της ανθρωπότητας και γι΄ αυτό έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την UΝΕSCΟ. Η συγκίνηση που νιώθουν όλοι οι άνθρωποι όταν μπαίνουν στην Αγία Σοφία είναι ίδια, είτε είναι Τούρκοι, είτε Έλληνες, είτε Αφρικανοί, είτε Κινέζοι».
Είπε και άλλες… παγκαλιές βεβαίως όπως ότι πρέπει να αποφεύγεται η δαιμονοποίηση των ελληνοτουρκικών σχέσεων και ότι όταν επισκέπτεται την Τουρκία καταλαβαίνει πόσο μεσογειακός λαός είναι ο τουρκικός, καθώς και όταν επισκέπτονται οι Τούρκοι την Ελλάδα καταλαβαίνουν πόσο ανατολίτες είναι οι Έλληνες.
Αυτά φέρεται να είπε ο κ. Πάγκαλος! Ερωτώ λοιπόν κάθε ελεύθερα σκεπτόμενο Έλληνα: μήπως εβάλαμε τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα; Η Αγιά Σοφιά βεβαίως δεν ανήκει στούς Τούρκους! Διότι αυτοί είναι οι ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ της! Ανήκει όμως στούς Έλληνες, οι οποίοι και την εσχεδίασαν και την ανοικοδόμησαν και την εχρησιμοποίησαν! Όπως στους Έλληνες ανήκει επίσης και ο Παρθενών!
Οι πρό Χριστού Έλληνες ήσαν θεοσεβείς, γι αυτό, τιμώντας το Θεό, όπως τότε Τον επίστευαν, έκτισαν τον Παρθενώνα σαν τόπο λατρείας του Θεού των!
Οι μετά Χριστόν Έλληνες ήσαν επίσης θεοσεβεἰς, γι αυτό καί κατά την διάρκεια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας έκτισαν Ναό, αφιερωμένο στην του Πανσόφου Θεού Σοφία!
περισσότερα http://mkka.blogspot.com/2010/09/blog-post_24.html

15 σχόλια

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.
    ΑΞΙΟΣ ΑΓΙΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Telika to katoikidio me to onoma pagalos oxi mono miazei alla einai stin kyrioleksia gourouni.
    8abmaste fatsa.
    Re ai sto dialo!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειπαμε,αυτο το ΓΟΥΡΟΥΝΙ πρεπει να επικυρηχθει και οποιοs τον φαει θα πρεπει να ανακυρηχθει σε εθνικο ηρωα και να τιμαται σαν τον Κολοκοτρωνη,τον Παυλο Μελα και αλλουs "γιγαντεs" τηs πατριδαs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γαμώ τις φωτογραφίες! χαχαχαχαχααχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχαχαχαχαχαχα!!! Που την βρήκατε αυτή την φωτογραφία;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΧΡΕΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ...ΔΗΛΑΔΗ
    "ΜΕ Τ ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΠΟΞΑΚΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΨΑΛΗ "ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...
    ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΣΤΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ"
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΠΟΞΑΚΙ "ΟΝΕΙΡΩΞΗ" ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΚΑΚΑΛΕΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ???
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΟ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΟΤΑΝ ΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ...
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΖΕΦΡΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΡΙΣΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ , ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ !!
    "ΑΜ ΠΩΣ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ..." ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΩΣ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΔΙΠΟΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάλι καλά που μίλησε και ενας ρασοφόρος γιατί περισσότεροι το έχουν καταεξευτελίσει το ράσο.Αυτό τον τιμά ακόμα περισσότερο, τέτοιες φωνές χρειάζεται να ακούγονται δυνατά.

    Παρεμπιπτόντως κρίμα που έκλεισε το chat box. Ελπίζω να μη συνέβαλα σε αυτό και να εξυπηρετεί τον αγώνα μια τέτοια κίνηση.

    Δράστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/09/baz-o.html

    ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
    ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ; !!!!

    Εκλεισε η συμμετοχη των κουμπαρων Ουτσεκαδων του Κοκινουλη στο ψηφοδελτιο του Δημου Κιλeλερ। νομού Λάρισας !! Δυο τελικα θα ειναι οι Αλβανοι που θα διεκδικησουν την ψηφο των Αγροτων του Καμπου.O ενας θα ειναι ο Προεδρος των Αλβανων Λαρισας Μιτσι και ο αλλος ο κουμπαρος του απο τη Χαλκη!!!Φαινετα οτι ο γαλαζιος στρατηγος του καμπου ζητησε και την εγκριση του Σαμαρα στα Αμπελακια!!!!!


    Αντε με το καλο και Περιφερειαρχης Τσαμουριας Θανασο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. deite ti leei o jimmis.....

    http://www.youtube.com/watch?v=WLZ21U6zoYU&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Prosvalete ta gourounia paideia otan ton apokaleite GOUROUNI!!!!!!!!!

    8aymaste ton, osoi ton ferate stin exousia, 8aymaste ton kai min 3anakanete to idio la8os 3ana.


    Erxonte ekloges syntoma, pra3te to ka8ikon sas apenanti stous eyatous sas kai stin patrida mas, pou spartaraei kai einai etoimi na pe8anei, logo aftou tou ka8ikiou kai allon veveos.
    Afto to an8ropoeides troei me deka maseles me klemena lefta, eseis 8a ton afisete na synexizei na troei etsi tsampa kai verese;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Κάρολος Παπούλιας στα αποκαλυπτήρια ανδριάντα στη Χαλκίδα
    Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, τέλεσε σήμερα στη Χαλκίδα τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του ήρωα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, συνταγματάρχη Μαρδοχαίου Φριζή.

    Ο Ελληνοεβραίος Μαρδοχαίος Φριζής (1893-1940) γεννήθηκε σε πολύτεκνη οικογένεια στη Χαλκίδα. Υπήρξε ένας στρατιωτικός - ήρωας που πολέμησε κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο στην εκστρατεία στην Ουκρανία και στη Μικρασιατική Εκστρατεία.

    Κατά την εισβολή των Ιταλών το ‘40, τέθηκε διοικητής της 8ης μεραρχίας, απελευθέρωσε την Κόνιτσα και καταδίωξε τους Ιταλούς μέσα στα αλβανικά εδάφη. Σκοτώθηκε ηρωικά, βορειοανατολικά της Πρεμετής, κατά την επίθεση ιταλικών αεροσκαφών.

    Την εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων του ανδριάντα διοργάνωσαν ο Δήμος Χαλκιδέων, η επιτροπή «Φίλοι του συνταγματάρχη Φριζή» και η Ισραηλιτική Κοινότητα Χαλκίδας.
    zougla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗΣ ΝΑ ΤΟ ΔΑΓΚΩΣΗΣ ΦΙΛΙΣΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΖΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1821

    ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΟΤΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΑΛΛΟ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΟΚΑ
    ΑΛΛΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
    ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΜΕ ΤΗΝ 21-4-67 ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΘΙΟΥΧΟΥΣ ΝΑ; ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΣΚΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΟΖ ΒΙΛΛΕΣ ΦΤΟΥΡΕ ΡΕ ΞΕΥΤΗΛΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΠΑΓΚΑΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΗΣ
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευτυχώς που υπάρχουν Ιεράρχες σαν τον Καλαβρύτων Αμβρόσιο !Δυναμικός,μαχητικός,δεν μασάει τα λόγια του και λέει αλήθειες και καλά κάνει !Ιεράρχης ισόβιος είναι,δεν έχει υποχρέωση να λογοδοτήσει σε κανέναν,παρα μόνο στο Θεό και τη συνείδησή του...Ετσι ας βγουνε όλοι,οχι μόνο ο Αμβρόσιος...Ας βγούνε ολοι να τα πουν έξω απο τα δόντια μήπως και σταματήσουμε ολοι μαζί τη χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ απο την Ελλάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.