Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΙΤΑΛΙΑ

ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ, ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η Ιταλία θέλει να απελάσει πολίτες άλλων κρατών της ΕΕ που ζούν μόνο με κρατικά επιδόματα, δήλω...

ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ, ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ

Η Ιταλία θέλει να απελάσει πολίτες άλλων κρατών της ΕΕ που ζούν μόνο με κρατικά επιδόματα, δήλωσε χθες Σάββατο ο υπουργός Εσωτερικών, μια κίνηση που θα επεκτείνει την καταστολή των Ρομά, την οποία οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα επέκριναν ως... επιβολή διακρίσεων!
Ο υπουργός Εσωτερικών Ρομπέρτο Μαρόνι δήλωσε πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αρνήθηκε στην Ιταλια την άδεια να προχωρήσει σ' ένα τέτοιο σχέδιο στο παρελθόν, όμως πρόσθεσε πως εκείνος θα επαναλάβει τις πιέσεις και θα ζητήσει να υπάρξει αλλαγή κατά τη σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ στις 6 Σεπτεμβρίου.
Την περασμένη εβδομάδα η Γαλλία έστειλε αεροπορικώς πίσω στη Ρουμανία δεκάδες Ρομά στο πλαίσιο ενός μαζικού προγράμματος επαναπατρισμών για τους οποίους υποστήριξε πως έγιναν οικειοθελώς, αν και μερικοί είπαν πως οι άνθρωποι αυτοί εξαναγκάστηκαν να φύγουν.
Χειροκροτώντας την κίνηση της Γαλλίας, ο Μαρόνι, ο οποίος ανήκει στην Λέγκα του Βορρά, δήλωσε πως οι υποχρεωτικές απελάσεις Ρομά οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται σε βασικές απαιτήσεις, θα πρέπει τώρα να επιτραπούν.
"Ναι, απελάσεις όπως αυτές των λαθρομεταναστών, όχι εθελοντικοί επαναπατρισμοί", δήλωσε ο Μαρόνι στην "Κοριέρε ντέλα Σέρα" σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε χθες Σάββατο.
"Φυσικά μόνον αυτών που παραβιάζουν τους κανόνες σχετικά με τα όσα απαιτούνται για να ζει κανείς σε άλλη χώρα μέλος της ΕΕ: ένα ελάχιστο επίπεδο εισοδήματος, κατάλληλη στέγη και να μην είναι βάρος για το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας της χώρας που τον φιλοξενεί. Πολλοί Ρομά είναι πολίτες της ΕΕ, όμως δεν σέβονται καμιά απ' αυτές τις απαιτήσεις", δήλωσε ο ιταλός υπουργός.
Η πολιτική θα εφαρμοστεί για όλους τους μη ιταλούς πολίτες της ΕΕ που δεν ανταποκρίνονται σε ορισμένα κριτήρια, όχι μόνο για τους Ρομά, δήλωσε ο Μαρόνι όταν ρωτήθηκε αν ένα τέτοιο σχέδιο συνιστά επιβολή διακρίσεων.

7 σχόλια

  1. kai o dikos mas karagkiozis, koimaaaaate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ 9:30 ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΕΓΝΑΤΙΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΑΘΩΣ 2 ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΔΙΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΘΕΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΕΜΑΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΟΑΣΘ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

    ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΦΑΝΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΜΙΣΚΗ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΛΙΑ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ. ΕΩΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΣΤ. ΤΜΗΜΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ.

    ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ.

    ΜΑΣ ΜΙΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Ελλάδα, εκτός από τους δικούς μας Αθίγγανους, έχουν έθει κι αλλοι από την Βουλγαρία και την Ρουμανία, κυρίως.
    Έχουν κάνει καταυλισμούς διαφόρων μεγεθών και ζουν από την επαιτεία, τα διάφορα "επαγγέλματα του δρόμου" και μερικοί το έχουν ρίξει στην παρανομία (κλοπές, ναρκωτικά).

    Είναι, βλέπετε, Ευρωπαίοι υπήκοοοι και μπορούν να μουν στην χώρα χωρις εμπόδια, βάσει του κοινοτικού κεκτημένου της ελεύθερης διακίνησης και μετεγγατάστασης. Όμως, αν συλληφθούν να παρανομούν, πάλι βάσει του κοιντοκού κεκτημένου δεν μπορούν να απελαθούν.

    Η Γαλλία και η Ιταλία έχουν γράψει το κοινοτικό κεκτημέμο στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και τους απελαύνουν. Δέχονται πιέσεις και παρατηρήσεις από το Διευθηντήριο των Βρυξελλών, αλλά δεν ιδρώνει τι αυτί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αύτός θέλει μια παγκόσμια κυβέρνηση φιλε μου.
    ανοικτά σύνορα, πληθυσμοί σούπα φυλων και να μας εξουσιάζουν σαν σκλάβους οι εβραίοι τραπεζίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε με το καλό να ξεκινήσουμε κι εμείς. Έχουμε να διώξουμε πολούς μαζί και όσους τους υποστηρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 22/8/10 6:58 μμ

    Κάποτε, Έλληνες τραπεζίτες ήλεγχαν ολόκληρες αυτοκρατορίες.

    Αν σήμερα παρακμάσαμε, δεν μας φταίνε οι Εβραίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΥΦΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.