Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΚΕΤΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ:ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΖΑΡΙ

ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Τη κατάσταση στα χέρια τους πήραν οι Έλληνες στο γκέτο της περιοχής...

ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Τη κατάσταση στα χέρια τους πήραν οι Έλληνες στο γκέτο της περιοχής του Αγίου Νικολάου αφού το κράτος είναι ανύπαρκτο και το αρμόδιο υπουργείο έχει μεταξελιχθεί σε... προστασίας του λαθρομετανάστη.

Τους τελευταίους μήνες κάθε Παρασκευή βράδυ εκατοντάδες Ασιάτες αλλά και Αφρικανοί λαθρομετανάστες κλείνουν τους δρόμους πέριξ του ΗΣΑΠ και ιδιαίτερα τη Λεωφόρο Ιωνίας απλώνοντας σεντόνια και πουλάνε τα κλεμμένα της εβδομάδας!!!
Από γυναικείες τσάντες, κινητά μέχρι ρολόγια και ρούχα όλα τα καλά..κλεμμένα στο παράνομο παζάρι!!!
Οι κάτοικοι μη ανεχόμενοι αυτή τη κατάσταση, να μη μπορουν δηλαδή να πλησιάσουν τα σπίτια τους αποφάσισαν να αντιδράσουν δυναμικά αφού οι καταγγελίες τους στους δήθεν αρμόδιους έπεσαν στο κενό μιας και δεν είναι λαθρομετανάστες. Αν ήταν σίγουρα θα είχαν άλλη αντιμετώπιση.

Χτες λοιπόν κατέβηκαν αποφασισμένοι στο δρόμο προκειμένου να μην επιτρέψουν να στηθεί ξανά το παράνομο παζάρι αλλά και να διαδηλώσουν ενάντια στην υποβάθμιση της περιοχής με τους χιλιάδες λαθρομετανάστες, τη πορνέια, τα ναρκωτικά, τα παράνομα τζαμιά και ευρύτερα την εγκληματικότητα. Απένταντί τους το ελληνικό κράτος και τα γνωστά γκρουπούσκουλα του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι μόλις είδαν την αποφασιστικότητα των κατοίκων αλλά και την αριθμιτική υπεροχή τους διακτινίστηκαν σε χρόνο μηδέν!!!

Ακολούθησε πορεία των κατοίκων κατά μηκος του δρόμου που στήνεται το παράνομο παζάρι ενώ άπαντες συμφώνησαν ότι δεν θα ξαναφήσουν τους λαθρομετανάστες να ξαναστησουν το παζάρι με τα κλεμμένα.




egersis για το stoxos.gr

8 σχόλια

  1. ετσι θελει ρε! ποιες αρχες, ποιες καταγγελιες και ποιοι αρμοδιοι? ουτως ή αλλως ολοι αναρμοδιοι ειναι. αυτοοργανωση της γειτονιας, μαδερια στα χερια και φυγαμε για κυνηγι! να παρουμε τη κατασταση στα χερια μας απλα, αυτονομα και ωραια. λαθρεμποροι και πρεζεμποροι ποτε ξανα και πουθενα !!!! μπραβο στους κατοικους !

    αυτονομοι εθνικιστες 15/44

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Παρασκευη 2-7-2010 εχει κανονιστει
    συγκεντρωση των κατοικων Κατω Πατησιων στις 19.00 στην οδο Λεωφορο
    Ιωνιας κ' Ροδου . Διαδωστε το σε ολους!! .Διαδηλωνουμε κατα του
    παρανομου εμποριου και της εγκληματικοτητας. Οχι στην γκετοποιηση
    της περιοχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΔΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΝΙΖΕΙ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ TΟΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟ ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΝΙΖΕΙ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ TΟΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ…ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟ ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ…Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ φιλε χεσε μας με τον γιο του Ζαγοριτη. προφανως δεν ειναι στημενο. αφου φιλιουνται. εδω αλλο μας απασχολει. το παζαρι που μας εχει τρελανει τοσα χρονια. μπραβο σε οσους αντεδρασαν. και μονο ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ. ΝΑ σημειωσω οτι αυτοι που απλωνουν τα μαντηλια ειναι στην πλειοψηφια ΓΥΦΤΟΙ. και λιγοτεροι ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ. ΦΤΑΙΝΕ ΟΜΩΣ και οι κατοικοι που ψωνιζουν απ αυτους. βεβαια οι πιο πολλοι ειναι μεταναστες. πρεπει να μην τους αφησουμε ξανα να κανουν παζαρι.. διαδωστε το σε ολα τα BLOGS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι, βεντούζα από παντού. Την επόμενη φορά κι εμείς μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εδω στην συνοικια του Αγ Νικολαου και κανεις δεν εχει παρει ειδηση. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οχι πορνια,οχι ναρκοτικα,οχι κλεμενα,αλλα το να πουλαει καπιος πραγματα για να βγαλει ενα κοματι ψσομι πιστευω οτι δεν ειναι κακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.