Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ...

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! Νέα σενάρια συμφωνίας των εγκάθετων της Νέας Τάξης που εκφράζουν το ελλαδικό πολιτι...

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!

Νέα σενάρια συμφωνίας των εγκάθετων της Νέας Τάξης που εκφράζουν το ελλαδικό πολιτικό σύστημα και των γυφτοσκοπιανών περί "Μακεδονίας του Βαρδάρη" βλέπουν εδώ και λίγες ώρες (από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου) το φώς της δημοσιότητας. Τα σενάρια αυτά κατευθύνονται στην Ελλάδα δια μέσου των επισήμων ανταποκριτών κατεστημένων ΜΜΕ, στην Ουάσινγκτον και την Νέα Υόρκη, αλλά εως και τις πρωϊνές ώρες της Δευτέρας δεν έχουν κάνει την εμφάνιση τους στα ΜΜΕ των Σκοπίων.

Ομιλούν για σύγκλιση ελλαδίτικων και σκοπιανών παραγόντων κατόπιν διεθνών πιέσεων και με πρωτοβουλία του Μάθιου Νίμιτς, στην ονομασία "Μακεδονία του Βαρδάρη", τονίζοντας πως η συγκεκριμένη ονομασία πληρεί τους όρους του γεωγραφικού προσδιορισμού που έχει θέσει η Ελλλάδα.

Πέραν του ότι καμιά αναφορά δεν γίνεται για την γλώσσα και την εθνότητα που αποτελούν κομβικά σημεία για λόγους που όλοι όσοι ασχολούμαστε γνωρίζουμε και την αυτονόητη ΑΡΝΗΣΗ της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων στην παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας καθ΄οιονδήποτε τρόπο, η ονομασία "Μακεδονία του Βαρδάρη" δεν αποτελεί γεωγραφικό προσδιορισμό, αλλά την απόλυτη προσχώρηση στην Βουλγαροσκοπιανή προπαγάνδα, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί επί έναν σχεδόν αιώνα και που δίδει την δυνατότητα στους καπηλευτές και τους σφαιτεριστές, να συνεχίζουν δικαιωμένοι να ομιλούν για την "Αιγαιακή Μακεδονία" και την "Μακεδονία του Πιρίν", με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το πράττουν από τότε εως σήμερα. Δηλαδή ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΑ.

Η προσχώρηση στους όρους που χρησιμοποιεί η Βουλγαροσκοπιανή προπαγάνδα, πέραν της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας αποτελεί ΠΡΟΔΟΣΙΑ, και ως προδότες πρέπει να αντιμετωπισθούν όλοι όσοι, χωρίς να ερωτηθεί το Ελληνικό Έθνος, επιχειρήσουν τετελεσμένα, αλλά ΚΑΙ ΟΣΟΙ άμεσα ή έμμεσα συνηγορήσουν δια της απραξίας τους...

"ΣΤΟΧΟΣ"

(Στις επόμενες ώρες και μέρες, από το "stoxos.gr" και από τον "Στόχο" της επόμενης Πέμπτης, θα διερευνυθούν και θα αποκαλυφθούν, με ονόματα, όσοι πίεσαν χρησιμοποιόντας στον λόγο τους ακόμη και επιχειρήματα οικονομικής φύσεως, για να έχουμε ως αποτέλεσμα τις σημερινές εξελίξεις)

7 σχόλια

  1. ΣΤΟΧΕ εσυ πωs θα ονομαζεs τα Σκοπια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαρδαρία σκέτο σύντροφε.
    Δεν υπάρχει πλέον ένας Έλληνας ; Θα μείνουν ελεύθεροι οι απατεώνες να μας οδηγήσουν στον αφανισμό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το "Σκούποι και βόρεια Μακεδονία (σκλαβωμένα και σκλαβοποιημένα)" είναι η ονομασία που περιγράφει επακριβώς το προσωρινό καθεστώς του Γρούγιου και των συμμοριτών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαρδαρία στα Ελληνικά Vardarsca στα Αγγλικά . Και ύστερα θα είμαστε φίλοι τους και οχι εχθροί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ. ΜΟΝΟ ΒΑΡΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Η ΣΛΑΒΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΡΔΑΡΙΚΗ. Ο ΑΛΒΑΝΟ-ΣΛΑΒΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ) ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΔΑΡΙΚΟΣ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΛΗΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΝ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ, ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΜΟΝΗ, ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ (ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ) ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ

    1 ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΑΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΕΚΕΙ) - ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ.

    2. ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑΦΟΙ ΚΑΙ ΜΝΗΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΑΓΑΛΜΑΤΑ, ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ), ΘΕΑΤΡΑ, ΚΤΙΡΙΑ ΚΛΠ.

    3. ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΣΛΑΒΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΣΛΑΒΙΚΑ.

    4. ΟΤΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΥΤΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ
    ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ (ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ).

    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΔΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΠΕΣ-ΠΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    ΒΑΛΤΕ ΣΤΟ GOOGLE ΤΗΝ ΛΕΞΗ MACEDONIA
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SOROS ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΛΑΣΑΝ.

    ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΛΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ , ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΠΛΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

    1. ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ HOME PAGE ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ HISTORY OF MACEDONIA.

    2. ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ. ΟΧΙ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΧΝΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΧΙΟΥΜΟΡ, ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΟΥΝ.


    3. ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ).

    4. ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
    ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΞΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, UNESCO ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ.

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.

    5. ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ.

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΡΥΠΝΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θελουμε τη Βαρδαρία Επαρχια της Ελλαδας. !!! Βαρδαρια ειναι μια και ειναι ελληνικη Ζητω η Ελλας και η Μακεδονια... επισης Επαρχια της Ελλαδος ειναι και η Βορειος Ηπειρος αλλα και η Ανατολικη Θρακη με πρωτευουσα της Ελλαδος την Κωνσταντινουπολη , αλλα και η επαρχια της Σμυρνης και η επαρχια του Ποντου Ειναι Ελληνικες... Οπως και η Κυπρος Αυτονομο Ελληνικο Κρατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ως ονομασία μια είναι αποδεκτή.
    Βαρντάσκα και τίποτε άλλο.
    Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.