Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

''ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ'' ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Την αλλαγή των ελληνικών σχολικών βι...

''ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ'' ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Την αλλαγή των ελληνικών σχολικών βιβλίων Ιστορίας ώστε να απαλειφθούν οι «αρνητικές αναφορές» στο τουρκικό έθνος, αλλά και οι «προβληματικές» αναφορές στη Γενοκτονία των Ποντίων και τη Μικρασιατική Καταστροφή αναμένεται να ζητήσει ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα την ερχόμενη Παρασκευή στο πλαίσιο της προσπάθειας εξωραϊσμού της εικόνας των ελληνοτουρκικών σχέσεων.
Η τουρκική πλευρά έχοντας ήδη ανοίξει θέμα Αιγαίου και Θράκης, εμβαθύνει ακόμη περισσότερο τη νεοοθωμανική πολιτική της υπαγορεύοντας τις όποιες αλλαγές επιθυμεί στα βιβλία της Ιστορίας, για να διαγράψει έτσι το «αμαρτωλό» παρελθόν της.
Για τον λόγο αυτό συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που θα συνοδεύει τον κ. Ερντογάν και η υπουργός Παιδείας κ. Τσουμπουκτσού προκειμένου να συζητήσει με την Ελληνίδα ομόλογό της τις αλλαγές στα σχολικά εγχειρίδια.
Εξάλλου τα θέματα παιδείας βρίσκονται ψηλά στην τουρκική ατζέντα σε σχέση και με τη μειονοτική εκπαίδευση, όπου στη Θράκη οι παράγοντες που ελέγχονται από το προξενείο ζητούν την ίδρυση νέων μειονοτικών σχολείων, «δίγλωσσων» παιδικών σταθμών και εισαγωγή από την Τουρκία «εκπαιδευτικών» ώστε να ελέγξουν πλήρως και τη νέα γενιά της μειονότητας.

πηγή:ethnos.gr
αετός για το stoxos.gr

3 σχόλια

  1. kremasmaaaaaa se opoion to tolmisei auto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επανάσταση τώρα . Ελληνικέ λαέ , στρατευμένα παιδιά μας , η προδοτική αυτή κυβέρνηση πρέπει να ανατραπεί σήμερα με κάθε μέσον γιατί κάθε μέρα μας ξεπουλά . Ο παπούλιας και η αντιπολίτευση δεν κάνουν τίποτε για να σταματήσουν την καταστροφή . Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους και σε όσους έκλεψαν ,την αξιοπρέπειά μας και τον εθνικό μας πλούτο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΓΑΠ ΘΑ ΠΑΗ ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΟ,ΤΕΝΕΔΟ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ;ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΡΓΥΡΩΝΥΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ,ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΡΕΠΟΥΣΗΔΕΣ Κ.Λ.Π.ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ.ΝΑ ΓΕΝΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΒΟΥΛΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.