Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

''ΚΑΤΑΛΗΨΗ'' ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ

ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΣΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ; Υπό κατάληψη βρίσκεται από νωρίς το πρωΐ η Ακρόπολη από μέλη του ΠΑΜΕ, τ...

ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΣΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ;

Υπό κατάληψη βρίσκεται από νωρίς το πρωΐ η Ακρόπολη από μέλη του ΠΑΜΕ, τα οποία έχουν κρεμάσει δύο πανό, με τα οποία καλούν τον κόσμο της Ευρώπης σε αφύπνιση (!!!). Οι καταληψίες εμποδίζουν την πρόσβαση των επισκεπτών στο μνημείο, ενώ είναι άγνωστο για πόσο θα παραμείνουν στο σημείο.

Διόρθωση:Οι φύλακες κρατούν κλειστές τις ''πόρτες'' της Ακρόπολης με άνωθεν εντολές.Άλλο ένα επικοινωνιακό ψέμα της παρέας που αυτοαποκαλείται κυβέρνηση.

αετός για το stoxos.gr

9 σχόλια

  1. Ti Douleia exei H Akropoli me ta Politika Kommata ?
    KAI PWS 8A MAS SEVASTOUN OI KSENOI(FOKUS GERMANARADES KTL)OTAN EMEIS DEN SEVOMASTE TO PIO TELEIO MNHMEIO TIS AN8WPOTHTAS SHMERA?POU TO EKTISAN OI PROGONOI MAS.
    KATW TA VRWMOXERA TOU KKE KAI OPIOUDHPOTE ALOU KOMMATOS I MH APO TIN AKROPOLI!!
    MOU EIR8E NA KANW EMETO OTAN EIDA TA PANW STOUS BRAXOUS TIS AKROPOLIS,KAI TI PANW EEEE? AUTWN POU STO ONOMA TOU SOSIALISMOU EPEFERAN TIN BARBAROTHTA,TA GKOULANG,EKTELESEIS,KTL,EKEI OPOU KYBERNHSAN I PROSPA8HSAN NA KYBERNHSOUN PX ELLAS.
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μονο στην Ελλαδα γινονται τετοια πραγματα.Σε μια αλλη χωρα θα ειχε παει ολοκληρος ο στρατος να τους τσακισει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΑΛΗΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ; ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΑΛΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΕΣ ΑΣ ΚΑΤΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΟΠΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ.ΟΠΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΦΑΙΡΕΣ ΛΑΚΙΖΑΝ, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ; ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΕ ΚΑΤΙ;
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ. ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 44 ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ. ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΙΧΕ ΕΛΑΒΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΠΡΙΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ. ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΠΩΘΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χααα τι θυμηθηκα τωρα.Γιατι να μη κανουμε αντι-συγκεντρωση διαμαρτυριας οπως κανουνε αυτοι?Να περικυκλωσουμε το βραχο?Ναι βεβαιως καταλαβαινω ειναι ανοητο και θα χειροτερεψουμε την κατασταση.Αλλα χειροτερο ειναι να καθομαστε και να τους βλεπουμε να καταστρεφουνε ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΡΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!!οι προπαππουδες μου πεθανανε για να ανεβαινουνε οι απολιτιστοι εκει επανω και να κανουνε οτι γουσταρουνε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα καραγκιοζακια του ΠΑΜΕ για αλλη μια φορα καταφεραν να μαs ρεζιλεψουν διεθνωs.Ο τουρισμοs ειναι το μονο εξαγωγιμο προιον και αυτεs τιs δυσκολεs στιγμεs προσπαθουν να το καταστρεψουν.Προ ημερων θυμαστε τι εγινε με το κρουαζιεροπλοιο στο Πειραια.Τι προσπαθουν να πετυχουν και γιατι τα πασοκικα ανδρεικελα τουs αφηνουν ατιμωρητουs?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ασυλία της αριστεράς κάποτε πρέπει να τελειώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗ ΜΟΥ ΠΗΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΛΙΓΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ...Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΜΕ..ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΓΙΑ ΟΥΤΕ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ...ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ Κ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΤΑΡΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΔΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ..ΔΕΝ ΘΑΥΜΑΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ Κ ΟΧΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ Κ ΣΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ...ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΖΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΦΕΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Κ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ 90 ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΤΕ ΓΥΡΝΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. OI KOUMOUNISTES LYNOUN KAI DENOUN BRWMIZWNTAS TA ARXAIA MAS.AYTOI POU EITHELAN NA POULITHOUN STOUS TOTE BOLSEVIKOUS.PRODOTES MONO ME THN ANASA SAS BRWMIZETE TO AERA TOU PARTHENWNA.AISXOS KAI NTROPH TA TSIRAKIA THS NEAS TAKSHS TWN PRAGMATWN POU TO PAIZOUNE PATRIWTES.PRODOTES KOUKOULOFOROI DOLOFONOI THA PLHRWSETE.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.