Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ" ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΦΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΜΕΔ Από την πέμπτη φάλαγγα των Ενόπλων Δυνάμεων ,...

...
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΦΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΜΕΔ

Από την πέμπτη φάλαγγα των Ενόπλων Δυνάμεων, που επιχηρεί να τις διαβρώσει συνδικαλιστικά έτσι όπως έκανε και με την Ελληνική Αστυνομία, διοργανώνεται την Δευτέρα το απόγευμα στο Μοναστηράκι ένστολη διαμαρτυρία (διακλαδική την αναφέρουν) στελεχών.

Το γνωστό από παλιά στους Ελληνόψυχους ΣΥΣΜΕΔ (Σύνδεσμος Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων) μιά φράξια μερικών ελάχιστων ελεγχόμενων από την αριστερά αξιωματικών και υπαξιωματικών, καλεί με μοναδικό γνώμονα τις οικονομικές απαιτήσεις τους και η κινητοποίηση τους τυγχάνει ήδη επικοινωνιακής υποστήριξης από μέσα της Αριστεράς όπως το "κοκκινο fm" που εκπέμπει στα 105,5. Το ΣΥΣΜΕΔ που δυστυχώς εδώ και καιρό λαμβάνει καιροσκοπικά άλλοθι και από άλλους πολιτικούς χώρους (όπως το ΛΑ.Ο.Σ.) δεν θέτει κανένα Εθνικό θέμα, αφού οι συντελεστές του δεν φαίνεται να διαθέτουν Εθνικές ευαισθησίες και με την συμπεριφορά του ατιμάζει την στολή του Ελληνα Αξιωματικού, τον υποβιβάζει και επίσημα σε Δημόσιο Υπάλληλο με ταπεινά προσωπικά κίνητρα που δεν συνάδουν με την ιστορία και τον όρκο που έχει δώσει.

Κρατηθείτε μακρυά από τέτοιου είδους ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, εκτός κι αν θέλετε να τους πείτε από κοντά ότι είναι η ντροπή του Στρατεύματος ... κι ότι δεν γουστάρετε να διαδηλώνουν φορώντας το εθνόσημο για μερικά ευρώ, όταν καθημερινά ατιμάζεται η Εθνική μας κυριαρχία και η ίδια η αποστολή τους αδιαμαρτύρητα...


...
ΠΑΡΑΘΕΣΗ: ΩΡΑ 11:00 μμ
...
Οι καρεκλοκένταυροι, χαρτογιακάδες του ΣΥΣΜΕΔ αλλάξαν τροπάριο και από το κάλεσμα τους στην ιστοσελίδα τους, αφαίρεσαν τα περί ένστολης διαμαρτυρίας και καλούν τώρα για... σύσφιξη σχέσεων... κάτω από τον ηλιόλουστο ουρανό της Πλάκας !!! http://www.sysmed.gr/cms/

61 σχόλια

  1. ΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΡΕ ΣΤΟΧΕ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΑΩ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΡΙΞΩ! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΗΛΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με τι στοιχεια το λες αυτο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οντως βρισκεται το ανεκδιηγητο συσμεδ πισω απο αυτο και δεν το κρυβει. δειτε εδω... http://www.sysmed.gr/cms/ ντροπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ ΣΥΣΜΕΔ...

    Μετά την επιτυχημένη, τη δεύτερη κατά σειρά, με μεγάλη προσέλευση, συνάντηση μελών και φίλων του ΣΥΣΜΕΔ, που έλαβε χώρα την Κυριακή 25-4-2010 και ώρα 11.00΄, κάτω από τον ηλιόλουστο ουρανό στην οδό Διονυσίου Αεροπαγίτου, και την ανάγκη που εκφράσθηκε και στις δύο συναντήσεις από τους παρευρισκομένους, για επιπλέον συναντήσεις και διοργάνωση εκδηλώσεων - συνεστιάσεων, προκειμένου και με το ενδιαφέρον των δύο πρώτων, να επιτευχθεί η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων και η ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ τους, των μελών και φίλων του ΣΥΣΜΕΔ και των οικογενειών τους, καλούμε εκ νέου μέλη και φίλους του ΣΥΣΜΕΔ, σε νέα συνάντηση τη Δευτέρα 3 Μαΐου 2010 (ημέρα αλλαγής της χειμερινής με τη θερινή στολή) και ώρα 16.00΄ με 16.30΄ στην πλατεία που βρίσκεται έξωθεν της στάσης του Μετρό "ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ" (μπλε γραμμή).

    ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ... ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στοχε δηλαδη και η "λευκη απεργια"που εκαναν οι ιπταμενοι για το πτητικο επιδομα δεν επρεπε να γινει? Οι ενοπλεs δυναμειs δηλαδη πωs μπορουν να διεκδικησουν οικονομικα αιτηματα ? Ριξε καμια ιδεα.Δεν μπορει παντα να πατανε ολοι στην αποστολη που εχουν και να τουs αδικουν. Αυτοs ο μπουχεσαs ο Βενιζελοs εχει βαλει σκοπο να διαλυσει τιs ενοπλεs δυναμειs.Θα του περασει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην ξεχνάτε…
    Όποιοι και να είναι οι ένστολοι δεν μπορούν να φωνάξουν!!!
    Τα αιτήματα τα βάζει ο λαός που πλαισιώνει τους ένστολους!!!
    Αυτός είναι ο στόχος της παρουσίας των πολιτών σε αυτή τη συγκέντρωση.
    ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ
    Η παρουσία μας είναι επιβεβλημένη για να μην κάνουν ότι θέλουν οι χαφιέδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΜ 105,5 ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΥΡΑ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΜΕΔ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ... ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τι σχεση εχει η "λευκη απεργια" των ιπταμενων πολεμιστων μας με αυτο το καραγκιοζιλικι του συσμεδ; μην μπερδευεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. με τις λογικές του διχασμού μόνο έναν εμφύλιο θα πετύχουμε
    Τι μας νοιάζει αν ειναι το συσμεδ απο πισω???? Το θεμα ειναι να παρουν το μηνυμα κατι βενιζελοι και κατι καραγκιοζηδες πως οφειλουν να σεβονται στον στρατο.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΠΛΕΟΝ! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ! ΟΛΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - It will happen to Greece 2

    http://www.youtube.com/watch?v=1Vn8iY7XyDk&NR=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΒΓΑΙΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ. ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΕΧΟΥΝ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΦΩΝΗ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ; ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η "ΕΣΧΑΤΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗ"...

    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2010/05/mossad_02.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όταν σκοτώθηκε ο Ηλιάκης έκαναν αυτοί οι στρατιωτικοί κάποια συγκέντρωση???Όταν σκοτώθηκε ο αστυνομικός Θεοδώρου έκαναν τα άλλα φυντανια οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ κάποια συγκέντρωση???ΟΧΙ!!!Τους ενδιαφέρει μόνο η τσέπη τους!Είναι δημόσιοι υπάλληλοι με στολή. Κυριοι ξεκολήστε το εθνόσημο και βάλτε το ευρώ στη θέση του!Αν τους προταθεί μέσω κάποιων νεων μετρων να μεταταχθουν σε άλλη δημοσια υπηρεσία να ειστε σίγουροι οτι πολλοι απο αυτούς θα δεχτουν να γίνουν ταμίες, γραφιάδες κτλ. Τώρα τα πράματα ζορίσανε, παλιά κυκλοφορούσαν με τη στολή (οι αστυνομικοί) και το έπαιζαν γαμπροί και μάγκες. Τώρα φροντίζουν να κρύβουν τα ρούχα της "εργασίας" τους απο τα μάτια του κόσμου κατα τη μεταβαση τους στην υπηρεσία τους.

    Φυσικά και υπάρχουν ακόμα αρκετοί ένστολοι με συνείδηση του καθηκοντος τους που δεν ανήκουν σε όσα παραπάνω ανέφερα. Δυστυχώς όμως η διαφθορά και ο ατομικισμός τείνει να τους εξαλείψει και αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τραγικοι ολοι σας, ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αν ειναι δυνατον , πολυ σινεμα βλεπεται εκει στον στοχο και μαλιστα ταινιες τις εποχης του ψηχρου πολεμου , δηλαδη ουτε σιωπηλη διαμαρτυρια να μην κανουν εκει να ειναι παντα φημωμενοι οι στρατιωτικοι να μην μαθει κανεις για τα προβληματα τους , η για τις συνθηκες που δουλευουν η αν θα πεινασουν τα παιδια τους εσεις ειστε στην θεση τους για να μπορεσεται να τους καταλαβεται και δεν μιλαω για τους καρκλοκενταυρους στρατηγους και ναυαρχους μιλαω για τον λοχια που θα φαει 1ος την σφαιρα και τον απλό κελευστη που θα πνιγει 1ος στην πρωρη μ......ια που θα γίνει ναι να βγουν να φανουν πρεπει ο κοσμος να μαθει και για πεστε μου πως ; ετσι που εχουν γινει τα πραγματα η πρεπει να παραιτηθουν ολοι και να γίνουν μεταναστες η πρεπει να να παρουν την θεση που τους ανήκει ... και ολα αυτα για συσμεδ ... ειναι κοκοκοψια και ψιψιψινια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΠΥΡΟ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ.ΙΣΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΡΕΖΙΝΤΕΤ "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑ" ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τραγικός είσαι εσύ ΠρασινοΚυπατζή του Καρχιμάκη... Οι δικοί μας Στρατιωτικοί δεν βγαίνουν στο δρόμο να τους καταγράψουν τα ρουφιανάκια που θα στείλετε... Προετοιμάζουν πίσω από χαρτιά και μέσα σε στρατόπεδα τις κρεμάλες σας και την ανατροπή των αφεντικών σας. Και οι Συνδέσμοι τους είναι ΜΥΣΤΙΚΟΙ και ΙΕΡΟΙ... Δεν έχουν ΛΙΝΚ στο διαδίκτυο και δεν συναντιούνται με βουλευτές και ανώτατους κρατικούς παράγοντες.

    Κυρίως όμως δεν είναι μισθοφόροι αλλά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ!

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. TO MONO POY EXW NA PW SAN STRATIOTIKOS KAI SINADELFOS TO KYRION TOUS LIPAME ILIKRINA DISTIXOS EIPARXOUN ARKETI APO AYTOUS I O PIOI EINAI EYNOYXIZMENI KAI ME SINXORITE GIA THN EKFRASI ALLA DEN MPORW NA TOYS PW ALLIOS DEN EXOUN KATI NA TIMAI TO E8NOSIMO KAI TIN STOLI POU FORANE DISTIXOS I AXIOI STRATIOTIKI EINAI LIGI KAI MONITOUS LEMAI TORA. YG ME SNXORITIE POU GRAFO GREEKIGLIS ALLA TO PC MOU EXEI ENA PROBLIMA KAI DEN MORW NA RI8MISW TIN ELLHNIKIN BARBATIKIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ2 Μαΐου 2010 στις 10:46 μ.μ.

    ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο... ΣΥΣΜΕΔ ΠΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΑΥΤΟ;

    ΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 93 ΕΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΥΕΘΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΜΗ...

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΤΟΥΣ http://www.sysmed.gr ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΛΗ... (ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΙ) ΓΙΑ... ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΕΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΦΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΜΕΔ (ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ) ... ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Ο "ΣΤΟΧΟΣ", Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΝ, ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΝΕ; ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Ο "ΣΤΟΧΟΣ"; Ή ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΘ’ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

    Η απόφασή μου να επισκεφτώ όσο το δυνατόν περισσότερες σελίδες για να ζητήσω την συνειδητή συμμετοχή σας στην διαμαρτυρία
    Online petition - Είναι έγκλημα η κατάργηση του δικαιώματος των ΑμεΑ να ζήσουν σαν άνθρωποι
    υπερβαίνει τις Αρχές και τα όρια μου τα οποία υποχωρούν μπροστά στην ιερότητα αλλά και την αναγκαιότητα του σκοπού αυτής της διαμαρτυρίας.
    Σας ευχαριστώ για την κατανόηση

    http://ligery.pblogs.gr
    http://pygemos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΝΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΗ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ. ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ 250 ΕΝ ΠΛΩ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΒΛΕΠΕ ΠΕΡΣΙΚΟ, ΣΟΜΑΛΙΑ) ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΗ ΚΑΜΠΟΥΛ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ. ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ3 Μαΐου 2010 στις 12:04 π.μ.

    ΦΙΛΕ 11:20...

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΜΕΔ ΑΛΛΑ ΤΙΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΛΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΑ...

    "ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ 250 ΕΝ ΠΛΩ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΒΛΕΠΕ ΠΕΡΣΙΚΟ, ΣΟΜΑΛΙΑ) ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΗ ΚΑΜΠΟΥΛ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ."

    ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΦΙΛΕ 11:20, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ... ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΜΕΔ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ή ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΧΙΜΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ; ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΕΠΥΕΘΑ... ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΙ ΕΣΥ; ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ; ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΕΙ ΑΥΡΙΟ... ΔΕΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ, ΤΙ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΙΜΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ. ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΑΛΛΑ Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΩ ΚΑΜΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συνενοηθείτε επιτέλους μεταξύ σας και αφήστε τις αντιπαραθέσεις και τις αντιπαλότητες.Δεν μας ενδιαφέρει η προέλευση του καθενός αλλά ο κοινός στόχος.Και ο Μ.Θεοδωράκης ξεκίνησε απ΄το ΚΚΕ αλλά είναι απο τους ελάχιστους επώνυμους με διεθνή εμβέλεια που εκφράζεται πατριωτικά και με πραγματική αγωνία για τη χώρα.Όσο για τον κύριο Χ"παρασκευά δεν πιστεύω να ξέχασε τόσο γρήγορα τη στήριξη που είχε απο τον Χατζάρα, όχι μόνο στην εκδήλωση στο Πρέζιντεντ αλλά και μέσα απο τις τηλ/κές του εκπομπές όπου φώναζε σε όλους τους τόνους οτι ο Σ.Χ"παρασκευάς είναι πολ.κρατούμενος του καθεστώτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΡΕ ΤΥΠΕ 12:18... Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ; ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΜΕΔ... ΤΟ ΣΥΣΜΕΔ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ (Τ' ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ Ο 12:12;) ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΜΑΧΙΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΤΟΜΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ( ΔΝΤ ) - Η Αφαίμαξη των Λαών

    http://www.youtube.com/watch?v=6zpWiRHjgcI&feature=player_embedded#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. λοιπον ξεκαθαριζω την θεση μου και σας λεω οτι δεν ανηκω πουθενα ουτε καποιος μπορει να με κατευθεινει αλλα γιατι να μην παω να ξερουν οτι υπαρχω εξαλου απο οτι καταλαβα σκοπος αυτου του συνδεσμου δεν ειναι να παρεμβει επιχειρησιακα αλλα να γνωστοποιει θεματα σε εμας που ζουμε στο μαυρο σκοταδι και αν ειναι δυνατον να μας βγαλει απο καποιο αδιεξοδο οσον αφορα τα δικαιωματα μας σε σχεση με ανακοινωσεις που δεν φτανουν στα αυτια μας.και δεν καταλαβα γιατι να μη βγω στο δρομο για τα λεφτα φιλε εχουμε οικογενειες τα λεφτα τα θελουμε δεν εχω αναγκη τα λιγα που μου κοβουν και αλλοι εχουν αναγκη 5-6000 το μηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ, ΑΝΑΙΤΙΑ, ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ.ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ''ΞΕΡΟΥΝ'' ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ - ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗΣ ΦΥΣΙΚΑ - ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ Η ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Eσυ που βλεπεις απαξιωτικές επιθέσεις σε Στρατιωτικούς (γενικά) είσαι αλλού για αλλού. Για τους καρεκλοκενταυρους, τους χαρτογιακάδες, επίδοξους συδικαλιστοπατερες του ΣΥΣΜΕΔ είναι τα σχόλια και οι χαρακτηρισμοί. Αν είσαι από αυτούς καλά κάνεις και θίγεσαι και μην πιάνεις στο στόμα σου τους μάχιμους αξιωματικούς των μονάδων που ξέρουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πως και αν τα βγάζουν πέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΞΥΠΝΙΟΣ; ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ; ΕΚΤΟΣ ΚΙΑΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 12... ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κάποιοι βιαστήκανε...

    Κάποιοι βιαστήκανε να χαρακτηρίσουν προβοκάτορες όσους δεν συμφωνούν με την εκδήλωση του ΣΥΣΜΕΔ στο Μοναστηράκι..

    Ποιούς λέτε ρε σεις προβοκάτορες;;;
    αυτούς που δεν συμφωνούν με τον συνδικαλισμό στον στρατό;;;
    δεν μας φτάνει που ως χώρα έχουμε το θλιβερό προνόμιο(παγκοσμίως) να έχουμε την μοναδική Εθνική υπηρεσία πληροφοριών που έχει συνδικαλισμό (για αυτό δεν μαζεύεται με τίποτα)...θέλετε και στρατό με συνδικαλισμό;;;;

    Κουνήστε λίγο το κεφαλάκι σας
    Άλλο το να κάνουν οι αξιωματικοί κάποια λευκή απεργία και άλλο το να αποκτήσουν και εργατοπατέρες!

    Άλλο το να εκφραζότανε από τους ίδιους τους αξιωματικούς και τους υπαξιωματικούς η ανάγκη να φωνάξουν για την συνεχή απαξίωση του Στρατού και την υποχωρητικότητα της Ελλάδος στις αξιώσεις των εχθρών της...και άλλο μία ομάδα που οραματίζεται συνδικαλισμούς να διοργανώνει προεκλογικές φιέστες...

    Τι σας κάνει να πιστεύετε πως οι αξιωματικοί που έχουν φάει με το κουτάλι τα σύνορα...έχουν ανάγκη τηλεπαρουσιαστές και περιφερόμενους συνδικαλιστάδες;;;;;;;

    Τι σας κάνει να πιστεύετε πως οι Έλληνες στρατιωτικοί έχουν ανάγκη αριστεριστές για να τους στηρίξουν; το έχουν κάνει πολλές φορές για να το κάνουν και τώρα;

    Δεν θα γράψουμε περισσότερα προς το παρόν...και ελπίζουμε να μην χρειαστεί...γιατί στην τελική το στρατό όποιος θέλει να τον στηρίξει...το στηρίζει με πράξεις...δεν αρκεί ένας αγορασμένος μπερές από το περίπτερο!

    Greekalert

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ

    ΡΕ ΦΙΛΕ
    ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ Χ'ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ
    ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΏΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ;
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ
    ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙ ΧΑΤΖΑΡΑ
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΜΕΔ ΚΑΙ ΘΙΧΤΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. TO KSANAGRAFO GIATI O STOXOS EKOPSE TO SXOLIO MOY.

    TIN STIGMI POY H PATRIDA KATAKOMMATIAZETAI APO TO DIETHNES NOMISMATIKO TAMEIO ESEIS MALLONETE GIA HLITHIOTITES.

    POIOS THA PAEI ME POION KAI POIOS EINAI PISO APO TON ALLON.
    THA MAS PAROYN KAI TA SOVRAKA.
    THA PEINASOUN TA PAIDIA MAS.
    THA GINOYME AIONIOI SKLAVOI TON EBRAION.

    SYGENTROSTE TA MYALA SAS STO POIO SIMANTIKO. MAS YPODOYLOSAN
    EIMASTE SKLAVOI
    THA XASOUME TA PANTA

    ΘΥΕΛΛΑ ΕΝ ΟΨΕΙ: Πόλεμος κατά της Ελλάδος
    http://www.greekamericannewsagency.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=7790:2010-05-01-16-25-30&catid=2:2010-01-19-17-32-28&Itemid=4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΘΗΚΕ ΜΕ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ... ΕΧΩ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΚΟΒΕΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ, ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΧΑΤΖΑΡΙΑ..


    ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
    Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΥΤΕ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ, ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΧΑΤΖΑΡΙΑ..


    ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
    Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΥΤΕ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. http://www.youtube.com/watch?v=wOfOqjrzO2o&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΒΛΕΠΩ ΚΥΡΙΟΙ & ΚΥΡΙΕΣ................ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΠΕΊΡΟΥΝ ΤΗΝ
    ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ (ΣΤΡΑΤΟ)ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ. Λ Υ Π Α Μ Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Επί τέλους "Στόχε"πήγε η καρδιά μου στη θέση της!Παρασύρθηκα κι έστειλα σε άλλο ιστολόγιο δηλητηρι-
    ώδες σχόλιο εναντίον των αξιωματι-
    κών!Βέβαια οι πιλότΟι έκαμαν ό,τι έκαμαν,αλλά δεν ΠΙΣΤΕΥΩ ότι θα τους ακολουθήσουν άλλοι.Επίσης όπως ΟΛΟΙ πλήττονται και οι αξιωμα
    τικοί έτσι κι αλλιώς μη δυνάμενοι να αντιδράσουν,αλλά τι να γίνει!Ας ελπίσουμε ότι ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΤΕ για όλα αυτά,που περνάει ο λαός δε θα πάει ΜΟΝΟ στη φυλακή,αλλά και στο ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μάλλον ορισμένοι έχουν μπερδευτεί (εσκεμμένα ή όχι). Ουδέποτε ο "Στόχος" αναφέρθηκε στον Σπύρο Χατζάρα αλλά στον ΣΥΣΜΕΔ και τον ρόλο του, ξεκαθαρίζοντας την ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. Ο συνδικαλισμός δεν έχει καμία θέση στον Στρατό! Όσοι δε υπερασπίζονται την δημιουργία συνδικαλιστικών οργάνων (δηλαδή ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ) στο Στράτευμα, τότε δεν έχουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να εκφράζουν τον... αποτροπιασμό τους για την κατάντια π.χ. της Αστυνομίας (είναι πασίγνωστο ότι ο συνδικαλισμός είναι το σαράκι που κατατρώει τις σάρκες του Έθνους μας!). Αυτό ακριβώς έγραψε ο "Στόχος". Τώρα εάν κάποιοι έχουν τη μύγια και μυγιάζονται αυτό είναι δικαίωμά τους... Δεν σημαίνει όμως ότι ο "Στόχος" και οι Ελληνόψυχοι θα συμμετέχουν σε οποιουδήποτε είδους εκδηλώσεων που θα ανοίξουν τους ασκούς του Αιόλου και στον Στρατό ΜΑΣ! Γι' αυτό, αντί να ασχολείστε με το δέντρο, χάνοντας το δάσος (δηλαδή ανάγοντας ένα τόσο σοβαρό εθνικό ζήτημα σε αντιπαράθεση Χατζηπαρασκευά- Χατζάρα) κάνετε μεγάλο λάθος και ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ευτυχως που δεν ειμαστε ολοι φασιστες Ελληναραδες σαν και εσας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ειστε φασιστες!!Ευτυχως που στον Ελληνικο Στρατο υπαρχουν ανθρωποι με καθαρο μυαλο και σας εχουν καταδικασει για παντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. H ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ:

    Δευτέρα, 03 Μαΐου 2010

    "Σήμερα η διακλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αξιωματικών στο Μοναστηράκι"

    "Μία πραγματικά "ειδική" επιχείρηση θα δούν σήμερα οι Αθηναίοι πολίτες: Εκατοντάδες αξιωματικοί και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων θα συγκεντρωθούν ένστολοι σήμερα, μετά τις 4 το απόγευμα έξω από τον σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι, προκειμένου να διαμαρτηρηθούν για τα οικονομικά μέτρα που έλαβε κατά των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων η κυβέρνηση σε μία συγκέντρωση που όμοιά της δεν έχει υπάρξει ποτέ στο ...
    παρελθόν. H διαμαρτυρία διοργανώνεται αο τον ΣΥΣΜΕΔ. Συμπαραστάτες τους αναμένεται να είναι και πολλοί άνδρες των Σωμάτος Ασφαλείας και του Λιμενικού. Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας αυτή την στιγμή επικρατεί εκρηκτικό κλίμα μεταξύ των αξιωματικών των υπαξιωματικών και των λοιπών στελεχών που είδαν το εισόδημά τους να μειώνεται κατά 30% εν μία νυκτί.

    Όσοι έχουν θεμελιώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης μελετούν τα δεδομένα και στην πλειοψηφία τους θα καταθέσουν τις παραιτήσεις τους εντός του Μαϊου. Το βάρος των κινητοποιήσεων πέφτει στους «εγκλωβισμένους» στους χαμηλότερους βαθμούς, μέχρι τον βαθμό του ταγματάρχη, πλωτάρχη, επισμηναγού.

    Οι πιλότοι που την περασμένη εβδομάδα έκαναν απεργία για το πτητικό επίδομα από χθες έχασαν δώρα Πάσχα, Χριστουγέννων και επίδομα αδείας, όπως βέβαια και όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Η αποδόμηση του συστήματος άμυνας της χώρας; συνεχίζεται ακάθεκτη και κανένας δεν γνωρίζει που και αν θα σταματήσει. Και τι θα κοστίσει σε εθνική κυριαρχία..."

    Πιό ξεκάθαρα δεν γίνεται : κάποιοι δημοσιοϋπαλληλίσκοι με στολή ξεσηκώνονται γιατί κόπηκαν τα μισθολογικά τους πανωπροίκια και αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν αδιαφορώντας για τον μέσο Έλληνα που όχι μόνο "πανωπροίκια" δεν απολαμβάνει αλλά ούτε καν τα βασικά...
    Αυτοί οι δημοσιοϋπάλληλοι με στολή που αδιαφορούσαν επί 36 χρόνια για την απαξίωση του Έθνους και των Ενόπλων Δυνάμεων από τις "μεταπολιτευτικές" κυβερνήσεις, αυτοί που αδιαφόρησαν γιασ τις συστηματικές εξοντώσεις των φυλακισθέντων Συναδέλφων τους που ακόμα σαπίζουν στα κάτεργα των μιζαδόρων, σήμερα θυμήθηκαν να "ξεσηκωθούν" για ...καφέ όταν τους πατήθηκε ο κάλος: το ΠΑΡΑΔΑΚΙ!

    Ε, όποιος θέλει να αβαντάρει τις συντεχνιακές ανησυχίες μισθοφόρων με στολή, ας κοπιάσει στο Μοναστηράκι όπου σερβίρεται φραπεδάκι με διπλό καλαμάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ρε ξεκολατε μην πεφτετε στην παγιδα τους. οι ανθελληνεσ παντα ετσι εκαναν. λαμογιες και ψεματα. οι βλακες του συσσμεδ ειναι κοματοσκυλα καθοδηγουμενα, δεν εχουν σχεση με τους πιλοτους η αλλους ενεργους μαχιμους αξιωματικους.

    αντισυγκεντρωση σε τετοιες μαλακιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αδέρφια, συνέλληνες,παληκάρια του Ν.Ζέρβα, σύντροφοι του στόχου, καταρχην πισω απο την ανωνυμία των σχολίων μπορεί να κρύβονται τα πάντα, αριστεροί, δεξιοί, τα άκρα τα μέσα, προβοκάτορες, φασίστες και ο κάθε πικραμένος.Ο Στρατός σήμερα ειναι φιμωμένος και βιάζεται παραφύση απο τους πολιτικούς, προσφατος ειναι ο αποκεφαλισμός του διμοιρίτη του Λιμενικού για τα συνθήματα.Απο κάπου πρέπει να ξεκινήσει η προσπαθεια για τα δικαιώματα μας,εαν διαβάσετε το καταστατικό του ΣΥΣΜΕΔ θα δείτε τις αρχες που εγκρίθηκαν για να δώσει άδεια η δικαστική ή παραδικαστική εξουσία,κρατείστε οποιο θέλετε.Δυστηχώς δεν μπορούσαν να γίνουν αναφορες σε γραμμές εξωτερικής πολιτικής,και άλλα θεσμικές κατευθυνσεις γιατι δεν εγκρίνονταν. Όλα έρχονται με το χρόνο και αναφορές για τους Θανατους των Ηρώων κλπ.Τώρα αν κάποιος ψάχνει να βρεί ποιος κρύβεται πίσω απο το ΣΥΣΜΕΔ ανα ειναι εβραίοι, μασόνοι,τούρκοι ανθέλληνες, πασοκτσήδες, εξωγίοινοι ή οτιδηποτε άλλο αν τους βρεί να μας το πεί,τις περισσότερες φορές τα πράγματα ειναι πιο απλά και απο απλα.Κάθε εργαζόμενος ξέρει τα του επαγγέλματος του και αυτός που απο 18 ετών μπαίνει σε μια Σχολή,φτάνει48 και έχει γυρίσει ολη την Ελλάδα με οτι αυτο συνεπάγεται, απο κάπου πρεπει να κρατηθεί, ειτε λέγεται ΣΥΣΜΕΔ, ειτε Στοχος, ειτε οτιδήποτε.Αν νομίζετε οτι θεσμικά μπορείτε να εκπροσωπήσετε τις Ενποπλες Δυνάμεις κάντε το.Αλλιώς μεσω του Τύπου σας έντυπου ή ηλεκρονικού απλά περνατε την ώρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

    ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ.

    ΗΡΘΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΣΤΟΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΜΟΙΡΗΤΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ, ΑΚΑΠΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΩΤΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΑΝΕ ΦΟΡΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ, ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ.. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.



    ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ. ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟ.


    ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΕΧΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΦΕΡΕΦΩΝΟΥ.


    ΔΕΝ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΡΗΣ, "Ο ΡΑΓΙΑΣ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ, ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΕΙ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. "Στόχος" είναι να κάνουν οι άλλοι αυτό που θέλουμε εμείς και όχι αυτό που θέλουν αυτοί. ''Στόχος'' είναι οι Στρατιωτικοί να είναι φιμωμένοι για να μπορούμε να τους χαλιναγωγούμε καλύτερα.
    Κοπρίτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο παραπάνω 3/5/10 4:09 μμ παρ' όλη την παραφιλολογία του σχολίου του δεν μας εξήγησε γιατί ΤΩΡΑ μετά την αναγγελία των μισθολογικών περικοπών που "άγγιξαν" και τους ενστόλους, αυτοί οι τελευταίοι απεφάσισαν να "ξεσηκωθούν";
    Επί 36 συνεχή χρόνια σωπαίνουν όταν η Ελλάδα εξευτελίζεται σε στρατιωτικό επίπεδο, όταν το σώμα των ΕΔ υβρίζεται και διασύρεται σε φυλακές και ανήθικες πολιτικές αποτάξεις, όταν ΕΘΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ παραχωρείται σε Τούρκους...
    ΤΩΡΑ θυμήθηκαν οι ένστολοι του ΣΥΣΜΕΔ να τσιρίξουν;

    NTEΡΤΙΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Που εισασταν ρε ενστολοι οταν επεφταν νεκροι οι ηρωες πιλοτοι μας??Που εισασταν οταν ψηφιζαν τον νομο για την ιθαγενεια στους λαθρομεταναστες??Που εισασταν οταν ο πολιτικος σας προισταμενος ελεγε πως αφγανοπακιστανοι θα μπαινουν στην σχολη ευελπιδων??Που εισαστε κυριοι τωρα που ο πρωθυπουργος σας συζηταει για το Αιγαιο ΜΑΣ και την Θρακη ΜΑΣ??Αντε δημοσιουπαλληλακια χωρις ιχνος Εθνικηςαξιοπρεπειας..ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ..ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Για τον 3/5/10 5:43 μμ :

    Δεν μας απάντησες στο ερώτημα ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ και όχι επί 36 ολόκληρα χρόνια...

    Δεν μας απάντησες σε ολα τα πελώρια ΓΙΑΤΙ που αφήνουν έκθετους ΟΛΟΥΣ τους ένστολους που επί 36 ολόκληρα χρόνια σφουγγοκωλιάζουν τη προδοτική "πολιτική ηγεσία", φθάνοντας σε σημείο οι Ένοπλες Δυνάμεις σήμερα να είναι ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΕΣ και ΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΕΣ με διώξεις εναντίον ελαχίστων Πατριωτών Αξιωματικών που γίνονται ανεκτές προς χάρη του εφ' άπαξ!

    Επιτέλους,η Τετάρτη έρχεται!!

    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ

    ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Τέτοιες αηδίες γράφετε για να μην υπάρξει συμμετοχή. Είδαμε τη στήριξή σας στα στελέχη των ΕΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ειμαστε τραγικοι αν πιστευουμε οτι θα μας σωσουν πιλαφαδες&μπατσοι, σε λιγο θα γεμισουν με παπανδρελληνες που θα το παιζουν εξουσια. και οι 2 θεσμοι ειναι πιονια του συστηματος και γλυφτες της εκαστοτε πολιτικης ηγεσιας οι μεν αξιωματικοι για να εξελισοντε βαθμολογικα οι δε υπαξ/κοι για να περνανε καλα. αντισταση στη νεα ταξη κανουν μονο ορισμενοι και σε ατομικο επιπεδο οι υπολοιποι εχουν νοοτροπια χαμηλομισθου δημοσιου υπαλληλου.

    καποιος απο μεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ ο

    καποιος απο μεσα...
    3/5/10 8:14 μμ

    ΕΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ ο

    καποιος απο μεσα...
    3/5/10 8:14 μμ

    ΕΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Έχετε πολλή πλάκα εσείς του στόχου.δίκιο έχουν αυτοί που λένε οτι η μαλακία καταντάει επιστήμη όταν αναλύει ο στόχος γιατί πως αλλιώς να χαρακτηριστούν οι απόψεις των παραπάνω οτι, γιατί εισαι ξύπνιος 01 και 35 άρα δεν ξυπνά νωρίς αρα εισαι χαρτογικας ή θα λείψω στη λειβαδια και δε θα μπορέσω να πετάξω γιαούρτια και άλλες μαλακίες. Τη χειρότερη μαλακία όμως κάνουν αυτοί που σας αποκαλούν ελληναράδες γιατί δεν είστε παρά ενα τσούρμο πλιατσικολόγοι.Εγω χέστηκα για τον τσίπρα ή τον καρατζαφέρη, σεις είστε όμως που θέλετε να διαλύσετε τον τακτικό στρατό και να φέρετε την πλήρη αναρχία, αλήθεια πίσω απο σας ποιοί κρύβονται? πόσοι απο σας υπηρέτησαν εθελοντικά στις Ειδικές Δυνάμεις? Δημοσιοποιήστε τα απολητήριά σας να δούμε τα δικάς σας Ι/5

    Κάποιος απο έξω, Λαμόγια........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Για το ΛΑΜΟΓΙΟ 4/5/10 12:06 πμ

    Μετά τη δημοσιοποίηση του δικού σου ...λαμπρού απολυτηρίου επίτρεψέ μας να υποκλιθούμε και στο στρατιωτικό μεγαλείο σου ως Πολεμάρχου αλλά και στην εφυία σου!

    Εύγε ΛΑΜΟΓΙΟ 4/5/10 12:06 πμ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Επειδή κυκλοφορούν και πραγματικοί κρετίνοι που κάνουν ότι δεν κατάλαβαν πως η μάζωξη των ένστολων στο Μοναστηράκι ήταν για το παραδάκι, αφού διαβάσουν την ίδια την "ανακοίνωση" του ΣΥΣΜΕΔ, ας ρίξουν μια ματιά στον σημερινό τύπο:

    "Τρίτη, 04 Μαΐου 2010

    "Ένστολοι αξιωματικοί πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή"

    "Περισσότεροι από 300-400 αξιωματικοί και υπαξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, ένστολοι και με πολιτικά, συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα στο Μοναστηράκι και κατευθύνθηκαν προς τη Βουλή, στέλνοντας...

    μήνυμα διαμαρτυρίας για τα ασφυκτικά οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

    Η συγκέντρωση των ένστολων αξιωματικών προκάλεσε την περιέργεια των περαστικών και των τουριστών.

    Οι περισσότεροι αξιωματικοί που διαδήλωσαν ήταν υπαξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού και επαγγελματίες οπλίτες του Στρατού Ξήρας. Στη διαμαρτυρία συμμετείχαν και μερικοί πιλότοι διαμαρτυρόμενοι για την περικοπή του πτητικού επιδόματος κατά 35%.

    Newsroom ΔΟΛ"

    Σκατά στους προσκυνημένους και στους κρετίνους που ακόμα δεν κατάλαβαν!Μέσα και συ κρυφο-συριζαίε 3/5/10 2:52 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Τα ίδια χάλια και στα ελληνικά Πανεπιστήμια - κανένας φοιτητής δεν μπορεί να διανοηθεί πανεπιστήμιο χωρίς κομματικές παρατάξεις. Πόσοι απ'τους ανένταχτους φοβούνται να μιλήσουν;

    Είμαστε η μόνη χώρα την οποία ένωση φοιτητών της δεν την εκπροσωπεί στην ΕΕ. Σας λέει κάτι αυτό; Γιατί δεν πάμε με κοινά αιτήματα μεν, χωρίς κόμματα δε;

    Κανείς δεν μπορεί να βάζει τα κόμματα ούτε στις σχολές, ούτε στον στρατό. Θέλουμε πολιτικοποιημένους πολίτες, όχι κομματοποιημένους. Να μάθουμε να παίρνουμε ώριμες αποφάσεις επιτέλους, αυτή την στιγμή κρίνεται το μέλλον της χώρας μας. Της χώρας, όχι της κυβέρνησης. Αυτή τα'φαγε τα ψωμάκια της. Αλίμονο από αυτή την έρμη την Ελλαδίτσα μας έτσι όπως την καταντήσανε.

    Τα κόμματα και ο συνδικαλισμός, ειδικά μέσα στον στρατό, μόνο πίσω μπορούν να μας πάνε. Αφήστε τα κόμματα και ασχοληθείτε επιτέλους με κάτι πιο επικοδομητικό. Πάρτε πρωτοβουλίες, βγείτε στα καφενεία της γειτονιάς σας και δείτε τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος.

    Κι ας αρχίσει ο ελληνικός στρατός και η αστυνομία επιτέλους να σκύβει πάνω από τα προβλήματα των υπολοίπων. Αδέλφια μας είστε κι εσείς. Μια αφορμή ψάχνει ο κόσμος να πιαστεί από τα χείλια σας, ν'ανέβει λίγο η ψυχολογία του. Γιατί ποτέ δεν έπαψε να ελπίζει σ'εσας.

    Και ξέρουμε πολύ καλά το τί τραβάνε τα παιδιά των ΣΑ και των ΕΔ. Που αγοράζουν αλεξίσφαιρα και περίστροφα με τον μισθό τους, που ανακαλούνται άδειες λόγω επεισοδίων στον κέντρο κ.λπ.

    Στηρίξτε κι εσείς τον λαό αν θέλετε να σας στηρίξουμε κι εμείς. Όλοι πονάμε το ίδιο. Σημασία έχει να πονέσει για μια φορά και η κυβέρνηση, η κυβέρνηση κι όχι η πατρίδα. Η Πατρίδα, η Ελευθερία, η Αξιοπρέπεια, το αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα είναι αξίες που κοντεύουν να σβήσουν και μαζί με αυτές και κάθε ελπίδα γαι εξυγίανση του συστήματος.

    Έλληνες ενωμένοι ποτέ νικημένοι.
    Σταματήστε να κατεβαίνετε με το ΠΑΜΕ και το κάθε ΠΑΜΕ στις πορείες. Όταν πετυχαίνετε κουκουλοφόρο να τα σπάει, να τον βουτάτε και να τον παραδίδετε στην αστυνομία. Όταν πετυχαίνετε ΜΑΤατζή να ασελγεί σε ανήμπορους κατοίκους, μια από τα ίδια.

    Μην αφήνετε κανέναν να μιλάει και να οργανώνει πορείες εκ μέρους σας. Στόμα έχετε να μιλήσετε. Και οι στρατιωτικοί, αν και ορθά δεν επιτρέπεται ο συνδικαλισμός στο στρατό, μπορούσατε να είχατε βγει στους δρόμους για τόσα άλλα θέματα
    στο παρελθόν, από τον χαμό του Ηλιάκη μέχρι τους Τούρκους που αλωνίζουν στο Αιγαίο. Είστε πάνω απ'όλα Έλληνες πολίτες, και μετά στρατιωτικοί. Σε μια χώρα που γέννησε την Δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου, σε μια χώρα όπου τα παλικάρια μας στο παρελθόν έχουν υπερασπιστεί την πατρίδα θυσιάζοντας τις γενιές τους, είναι ντροπή να μην μιλάτε!

    Δεν έχετε ανάγκη κανένα κόμμα να σας εκπροσωπήσει. Όπως και κανένας πολίτης δεν έχει ανάγκη κανένα ΠΑΜΕ και κανένα ΛΑΟΣ να οργανώνει πορείες. Δείχτε για μια φορά ότι τιμάτε τα παντελόνια που φοράτε και τα γαλόνια σας.

    Δέσποινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.