Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΓΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ"

8 σχόλια

  1. Η Χούντα που κυβερνάει αυτόν τον τόπο εδώ και 35 περίπου χρόνια έχει κηρύξει πλέον και ανοιχτά τον πόλεμο σε κάθε Έλληνα υπερήφανο για την καταγωγή του, που τους χαλάει την σούπα της ξεφτίλας που στήνουν εις βάρος της εθνικής μας αξιοπρέπειας. Αλλά η αλαζονεία τους θα τους οδηγήσει στην καταστροφή τους. Τα ιερά τούτα χώματα θα ποτιστούν γι' άλλη μια φορά με τη βλέννα που κυλάει στις φλέβες των θρασύδειλων προδοτών και των οικογενειών τους για να ξεβρωμίσει δια παντός η χώρα απ' την μπόχα της μίζερης και άθλιας ύπαρξής τους. Δεν θα έρθουμε απλά για τη Νίκη, αλλά για τη Μάχη. Τέλος τα ψέμματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλή διαμονή στη φυλακή

    προσοχή σε 'περίεργους παλιούς'

    όλα θα πάνε καλά και σε λίγα χρόνια θα σε έχουμε πάλι μαζί μας αλλά ως είδωλο.

    κουράγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΒΒΑ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ, ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΕΞΩ ΠΑΡΑ ΜΕΣΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ.

    ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ.

    ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΞΩ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΕΞΩ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΞΩ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΡΑΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΛΕΙΘΕΙΕΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι σιγουρο πως το αρρωστημενο συστημα τους ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ και τα εξωκοινοβουλευτικα σκουπιδια της αριστερας φοβουνται υπερβολικα μια πιθανη εξαπλωση του εθνικιστικου ιδεωδους και προσπαθουν ο καθενας απο τον ρολο που του εχει αναθεσει ο σιωνιστης αφεντης να ισοπεδωσουν και να εξαφανισουν το ΙΕΡΟ ΜΑΣ εθνος.Εχει πολλα κεφαλια η λερναια υδρα.Κοβεις το ενα και βγαζει αλλα δυο.Πρεπει οι Ελληνες φυσιολογικα να γινουν ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ αλλιως θα ερθει η καταστροφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς 12:10μμ

    Μην εύχεσαι άνευ λόγου. Ο Σάββας θα βγει σύντομα, και σίγουρα όχι για να γίνει "είδωλο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στήν Ελλάδα,μονο κράτος Δικαίου δεν υπάρχει. Ο Φασισμός του ΠΑΣΟΚ δεν έχει όρια.Την Δημοκρατία την ενοούνε κατά το δοκούν.Εχθρός τους είναι όποιος δεν συμφωνή μαζί τους.Ο Μακαρίτης ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ πέθανε πολύ νωρίς.Ολο στα Δηκαστήρια τον τρέχανε,απο την Κρήτη,μέχρι την Μακεδονία.ΣΑΒΒΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. o κυρ Μίχος προσπαθεί να εξαγοράσει την ανοχή των αναρχοδολοφόνων βάζοντας όλους τους δεξιούς στη φυλακή. Αλλά, και οι δήθεν φίλοι μας ένστολοι που ξεπουλάνε την θρηκεία των πατέρων τους και την πατρίδα τους με τόοοοοση άνεση , να ξερουν πως όταν τα αναρχοκομμουνιστικά σκουλήκια τους καίνε ζωντανούς στο μέσον της Αθήνας, αν δεν έχουν εμάς δίπλα τους, δεν θάχουν κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.