Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ... ΝΤΡΟΠΗ... ΝΤΡΟΠΗ...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ" ΚΑΙ ΤΑ "ΦΥΝΤΑΝΙΑ";

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ" ΚΑΙ ΤΑ "ΦΥΝΤΑΝΙΑ";

22 σχόλια

  1. πρακτορας των σιωνιστων ειναι ο περιστερης και αν δεν του ειχαν αναθεσει αυτον ακριβως τον προδοτικο ρολο,να εγκλωβιζει πατριωτες κοροιδευοντας τους για να ειναι το τηλεκομμα του το αναχωμα οπως κι αυτος ακριβως δηλωσε για να μην υπαρξει ποτε στην ΕΛΛΑΔΑ δυνατο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ κομμα θα ηταν απλα για μας ενας γραφικος γελοιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σας τωπα πολλες φορες παιδια απ αυτον δεν προκειται να δουμε χαιρι εξ αλλου ο ιδιος του το παραδεχτηκε οτι ο ρολος του ειναι προφυλακτικος "για να μη προκυψη καμια ακρα δεξια" οπως ειπε ο ιδιος, δηλαδη να καθησυχαζη τους Ελληνες πατριωτες εχοντας τους υπο ελεγχο στο μαντρι του ωστε να μην αναψουν τα εθνικοφρονα αιματα και γινη πραξικοπημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επισης θελω να πω ενα μεγαλο ευγε στον εκδοτη του στοχου και στον στοχο που εμπραχτα και με θαρρος πραγματικο δειχνει και αυτος οτι ειναι πραγματικοι αγωνιστες του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και αυτο δεν φαινεται μονο απ τον δικο τους αξιοσεβαστο πατριωτικο αγωνα αλλα φαινεται το ιδιο και ακομα περισσοτερο,απ το γεγονος οτι ειναι οι μοναδικοι που στηριζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αναφερονται στην δραση και τον ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ της σε αντιθεση με ολους τους αλλους που την αποφευγουν οπως ο διαολος το λιβανι ενω το παιζουν "εθνικιστες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτος ο Καρα-γκιοζης δεν φταιει για τιποτα... αυτοι που τον ψήφισαν φταίνε. αυτοί που συνεχίζουν να τον υποστηρίζουν φταίνε.
    και ερωτω που τα βρήκε τα διαμερίσματα και τις πολυκατοικίες αυτός που ήταν ένα ασήμαντο δημοσιογραφάκι; που μου ντύθηκε με τα γυαλιστερά κοστουμάκια και το βαμμένο μαλλί και νομίζει ότι έγινε βασιλικότερος του βασιλέως το γελοίο ανθρωπάκι. που βρήκε και δίνει ενα εκατομύριο σε επιταγή και το διαφημίζει κιόλας; που τα βρήκε και προτείνει να δανείσει λεπτά στα άλλα κόμματα; ποιός του τα έδωσε και έχει τόσο ρευστό; που ειναι το μυαλό και η λογική που σας άφησαν οι πρόγονοι ωρέ Ελληνες; δεν βλέπετε ότι Καρα-γκιόζης ήτανε και Καρα-γκιόζης θα είναι πάντα;
    μπορεί στα ανώνυμα σχόλια να τους γελιοποιούμε μια τον ένα μια τον άλλο, η αλήθεια όμως είναι ότι όλοι αυτοί οι κλανιάρηδες, οι ηλίθιοι, οι απατεώνες, οι προδότες, οι ανθέλληνες και αλλοεθνείς ανέλαβαν δράση και σε μικρό χρονικό διάστημα 100 ημερών για γράψτε σε μιά λίστα τι άλλαξαν και θα τρομάξετε με την ταχύτητα που κινούνται.και θα τρομάξετε με το τι έκαναν την πατρίδα σας. και oi Ελληνες τα χάβουν όλα χωρίς αντίδραση. γιατί να μην μας κάνουν και χειρότερα; αν δεν γίνει αντίσταση υπογείως, αν δεν πέσουν κεφαλές τέτοιοι απατεώνες και προδότες θα μας αξίζουν.
    τέτοιος λαός τέτοιοι πολιτικοί. δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν Ελληνες από όλες τις παρατάξεις που να μην συμφωνούν με όλα όσα γίνονται σε αυτόν τον τόπο. και ερωτώ αυτοί γιατί δεν αντιδρούν; σας παίζουν όλους ωρέ Ελληνες από όλα τα κόμματα.ξυπνήστε επί τέλους. βαρεθήκαμε να τα γράφουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτός είναι πράκτορας ή απλά γελοίος. Οι άλλοι πχ Βορίδης, Πλεύρης,Βελόπουλος δεν πρέπει να παραιτηθούν ή τουλάχιστον να διαφωνήσουν δημόσια;;;Ανδρείκελα είναι;;;Μου έρχεται στο μυαλό η φράση του Καψάλη: "ΔΕΞΙΟΙ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΦΑΪ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ακριβως ετσι ειναι φιλε αιαντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια φώναζα (στους οπαδούς του) για τον προδοτικό ρόλο του Καρά-Τζαφέρ, όχι επειδή είμαι προφήτης ή έξυπνος, αλλά με την κοινή λογική δεν έδενε το "γλυκό". Πολιτικό "ψυχοπαιδί" του εφιάλτη, συνεργάτες τύπου Βαϊτση, Βόζενμπεργκ, Ψινάκη,"Πασοκο-Φρουτάκια", Γιάννης ο τρελός (ένας κλούν από την Πάτρα, που καταπίνει σπαθιά και τρώει σίδερα ως άλλος "Σαμψών" από την Πάτρα), και άλλοι γραφικοί τύπου "μπουμπούκου", εξάσκηση παραθυροπολιτικής του τύπου "είπα, ξείπα, φτύσε με" καί άλλα πολλά, όπως το άκρον άωτον του χαφιεδισμού (η στήρηξη στον ΓΑΠ-Μινέικο), όσο και να θές να το τραβήξεις", δεν συνάδουν με τον Πατριωτισμό. Άμα έχεις τέτοιους πατριώτες¨, τότε ζήτω.... που καήκαμε. Άλλωστε "αρχή σοφίας η των ονομάτων επίσκεψις" όπως έλεγε και ο Επίκτητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑΙ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για όσους ψαχνουν τρίχες για να τις κάνουν τριχιές. Απο την χθεσινή συνάντηση του Καρατζαφέρη με τις Παμακεδονικές Ενώσεις της ομογένειας.

    Γ. Καρατζαφέρης:
    «Είναι πράγματι μια ανάσα οξυγόνου η επίσκεψη
    των Παμμακεδονικών οργανώσεων όλου του
    κόσμου. Κάθε φορά που έρχονται αισθανόμαστε
    ότι υπάρχουν κι άλλοι που ενδιαφέρονται για το
    κρίσιμο αυτό μεγάλο θέμα, το Σκοπιανό. Είμαστε
    η εξαίρεση στον πολιτικό κόσμο και θα
    παραμείνουμε στοιχισμένοι σ΄ αυτή την
    απόφαση του 1992 μη δεχόμενοι τη σύνθετη
    ονομασία κατά καμία έννοια. Τα δίκαια και η
    Ιστορία δεν μπαίνουν σε διαπραγμάτευση,
    συμβιβασμό ή έκπτωση. Μπορούμε να
    συζητήσουμε το οτιδήποτε εκτός βεβαίως από
    ένα όνομα το οποίο είναι σπουδαία κληρονομιά
    εδώ και 2.500 χρόνια.
    Καλωσορίζουμε λοιπόν τις Παμμακεδονικές
    οργανώσεις, το καθαρότερο ίσως κομμάτι του
    ελληνισμού Έχουμε τα ίδια πιστεύω».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ανώνυμε 12:56 μμ

    Έκανε άλλη μια κολωτούμπα μετά τις αντιδράσεις.
    Ξαναπίστεψέ τον κορόιδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παιδιά, αφού ο ελληνικός λαός είναι μαμελούκος. Ποιός Καρατζαφέρης και ποιός Άδωνις; Ο Έλληνας πρέπει να φάει π.... Πακιστανού, η γυναίκα του, η κόρη του και Ο ΙΔΙΟΣ για να ξυπνήσει. Είμαστε ζώα και ο Θεός μας τιμωρεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δυστυχώς σ' αυτό το πολίτευμα δεν υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες. Δεν υπάρχει δηλ. κάποιος ή κάτι που να αναγκάσει μια κυβέρνηση να παραιτηθεί . Όλοι είναι ένα κουκλοθέατρο φτιαγμένο για να ξεγελούν τον λαό. Έχουμε δηκτατορία συγκαλυμένη μέχρι τώρα η οποία φανερώθηκε πλέον . Η απάντηση είναι ότι η βία μόνο με βία φεύγει. Ο στρατός και οι στρατιωτικοί είναι Έλληνες . Δεν μπορεί να μή πονούν για την πατρίδα μας , την στιγμή που και οι ίδιοι υφίστανται τα ίδια όπως οι υπόλοιποι Έλληνες. Δεν μπορεί να μην αγανακτούς με τις προδοσίες εις βάρος του Έθνους μας. Εάν χαθεί η Ελλάδα θα χαθούν κι αυτοί μαζί μας. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια . ΕΛΛΑΣ ή ΤΕΦΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ανθρωπος ειναι πανω σε ενα τεντωμενο σχοινι η ζωο η υπερανθρωπος.εχεις δει την ταινια η τρελλη μαιμου ανωνυμε καραντζαφερικε?εχεις δει την ταινια η μαιμου με το ξυλινο ποδι.?κατσε εκει που εισαι με τις μαιμουδες και ασε τον αγωνα για τους αντρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ SITE http://www.maknews.com/forum/ellniko/topic-t14166.html
    ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΗΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΣΜΟΣ=ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΣ.ΜΕΤΑ ΓΛΥΨΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΤΩΡΑ ,ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τελικά υπάρχουν αυτοί που τρώνε κουτόχορτο και αυτοί που δεν το χορταίνουν.
    Διαλέξτε σε ποια κατηγορία ανήκετε.
    Και ρωτάω κι εδώ:
    Εάν δεν είχε κάνει .. τις κωλοτούμπες του θα είχε περάσει το αρχικό λαθρονομοσχέδιο ή όχι; Λοιπόν ναι, θα είχε περάσει το αρχικό.
    Και μη μου πείτε ότι το ανατρέψατε εσείς ως blog ή ως επισκέπτες του blog;
    Και μη μου πείτε ότι τον ψηφίσατε και σας...απογοήτευσε, δεν σας πιστεύω.
    Μήπως πάλι, είχατε εναποθέσει ΟΛΕΣ σας τις ελπίδες σ'αυτόν και το κρύβατε; Μπα!
    Αλήθεια, πόσες υπογραφές για το δημοψήφισμα μάζεψε ο καθένας σας;
    Τελικά...μάλλον δεν το χορταίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καμαρωστε τις ιδεες του φιλοσοφου διανοητου (πρωην διαφημιστης ) Νικο δημου στο ιδιο site
    http://www.maknews.com/forum/ellniko/topic-t16401.html

    Μου κανει εντυπωση οτι ολα τα εθνικα η εθνικιστικα site τον εχουν στο απυροβλητο. ΓΙΑΤΙ? Νομιζς οτι η γυναικα του ειναι Εβραια του επιχηρ. ΜΠΕΝ ΡΟΥΜΠΗ.
    Αλλα γιατι δεν τον κριτικαρετε? Φοβαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://exthrostoumalaka.blogspot.com/2010/03/blog-post_13.html

    polu gelio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έτσι,παίξτε το παιχνίδι των συριζαίων,δώστε λαβές για ρετσινιές ¨ρατσιστή¨,και μετά να παρεξηγιέστε όταν καταλογίζεται σε ορισμένους προβοκατόρικος ρόλος και πρακτοριλίκια.....
    Καλό το πάθος και η ορμή,αλλά όταν καπελώνουν την λογική οδηγούν σε επικίνδυνες ατραπούς.
    Είπε ο Καρατζαφέρης για πράκτορες και φυντάνια.Ο λαός λέει ¨΄οποιος έχει την μύγα,μυγιάζεται¨ ,και αρχίσατε ορισμένοι να τον χτυπάτε συντονισμένα εκ των "εσω" μετά από αυτή του δήλωση ,δίνοντας την εικόνα ότι αυτό που είπε ήταν σωστό,μιας και δίνεται με τις πράξεις σας λαβές στους "Παγκαλέους" για περιθωριοποήση του Εθνικισμού.
    Αν οι προθέσεις σας είναι αγνές,ηρεμήστε.Αν ο Καρατζαφέρης είχε δίκιο όταν μιλούσε για πράκτορες,τότε συνεχίστε να παίζετε το ρόλο του "χρήσιμου ηλίθιου" και συνεχίστε να τον βαράτε.
    Πάντα φιλικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ἀς σταθοῦμε στὴν δήλωση ποὺ ἔκανε ὁ πρόεδρος τοῦ ΛΑΟΣ. Πῶς μποροῦμε νὰ τὴν ἐρμηνεύσουμε;

    1) Πρόκειται γιὰ στροφὴ 180 μοιρῶν στὸ σκοπιανό; Γιὰ ἕναν συμβιβασμὸ μὲ τὸ πολιτικοοικονομικὸ κατεστημένο, κυρίως γιὰ προσωπικὰ ὀφέλη;
    2) Πρόκειται γιὰ ἐλιγμὸ ποὺ θὰ ἐπιφέρει κάποια ὀφέλη στὸ κόμμα του;
    3) Πρόκειται γιὰ τακτικὴ ὑποχώρηση μὲ σκοπό νὰ ἀλλάξει τὴν κατεστημένη ἄποψη (ἀκροδεξιά) πού ὑπάρχει γιὰ τὸ κόμμα του;
    4) Πρόκειται γιὰ ἕναν στρατηγικό ἐλιγμό πρὸς τὸ συμφέρον τῆς πατρίδος;

    Γενικὰ, ὄσο καλὰ καὶ νὰ τὰ λέει ὁ Καρατζαφέρης, δὲν εἶναι οὖτε ἀξιόπιστος οὖτε πρόκειται γιὰ τὸν σωτήρα τοῦ ἔθνους. Μὴ ξεχνάτε τὴν φαγούρα ποὺ εἶχε, στὴν προηγούμενη ἐκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, νὰ γίνει Πρόεδρος ο Μητσοτάκης. Πραγματικὰ εἶναι νὰ ἀπορεῖ κανεὶς μὲ τὸ σκεπτικὸ ποὺ ἀκολουθεῖ καμμία φορὰ αὐτὸς ὁ ἄνθρωπος.
    Ἀναφέρθηκε ὄτι οἱ τοῦ Μετώπου τὸν λοιδορούσαν. Αὐτὰ εἶναι γνωστά· ὄπως καὶ ὄτι ὁ ἴδιος ὁ Βορίδης ἀπέκλειε κάθε συνεργασία μὲ τὸν Καρατζαφέρη!

    Μὴ ξενερώνεται ὄμως. Τὰ πολιτικὰ καὶ κομματικὰ τερτίπια δημιουργοὺν αὐτὲς τὶς καταστάσεις. ΟΛΟΙ οἱ κομματικοὶ μηχανισμοὶ εἶναι φαύλοι. Καὶ ὄταν λέω ΟΛΟΙ ἐννοῶ ΟΛΟΙ. Δυστυχῶς τὸ πολιτειακὸ σύστημα ποὺ μᾶς ἔχει ἐπιβληθεῖ, ὀδηγεῖ, ἀκόμη καὶ τὸν πιὸ ἀγνὸ πολιτευτή, στὴν διαφθορὰ καὶ στὴν διαστρέβλωση τῶν ἰδεῶν του. Ὁ κομματισμὸς καὶ ἡ κομματοκρατία εἶναι μηχανισμοὶ μετάλλαξης, τοῦ ἀγνοῦ ἀγωνιστῆ (κάθε ἰδεολογίας), σὲ λακὲ τοῦ συστήματος.
    Βέβαια οἱ ἀγνοὶ ὀπαδοὶ τοῦ κάθε κόμματος, πού ἀπλῶς ἀκολουθοὺν μία παράταξη, γιατὶ πραγματικὰ πιστεύουν τὴν ἰδεολογία της, δὲν περιλαμβάνονται στοὺς ἀνωτέρω. Τουλάχιστον ὄχι, μέχρι καὶ αὐτοὶ νὰ γίνουν μέρη τοῦ μηχανισμοῦ.

    Ἄς πάμε ὄμως πάλι στὶς δηλώσεις περὶ Μακεδονικοῦ. Ἄν αὐτὰ ποὺ λέει σηματοδοτοὺν τὴν νέα γραμμὴ τοὺ κόμματος, τότε, ὑπάρχει σοβαρὸ πρόβλημα. Ὄμως, ὄπως καὶ νὰ ἔχει, θὰ πρέπει, κυρίως αὐτοί ποὺ ψήφισαν ΛΑΟΣ, νὰ ἐπικοινωνήσουν μὲ τὰ στελέχη τοῦ κόμματος, μὲ ὀποιοδήποτε τρόπο καὶ νὰ ζητήσουν ἐξηγήσεις.
    Δὲν πρὲπει νὰ ἐφησυχάζουμε, γιατί, ἕνας ἀκόμη λόγος ὑπάρξεως τοῦ κομματισμοῦ, εἶναι ἡ ἀποχαύνωση τοῦ πολίτη. Νὰ τὸν κάνει δηλαδὴ νὰ πιστέψει ὄτι αὐτὸς τὸν ἐκπροσωπεῖ καὶ ἐργὰζεται γιὰ τὰ πιστεὺω του καὶ ἔτσι δὲν χρειάζεται νὰ ἀναλάβει δράση ὁ ἴδιος. Δὲν εἶναι ὄμως ἔτσι· πρέπει νὰ εἴμαστε συνεχῶς σὲ ἐγρήγορση. Γι’ αὐτὸ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ καὶ σηκωθεῖτε ἀπὸ τὸν καναπὲ.
    Εἶναι μία ἀρχή.

    ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μηπως ο ιδιος κανει τον ΕΤΣΙ και οι Βουλευτες του τον ΑΛΛΟΙΩΣ;;;...
    Και λενε αυτα που δεν μπορει να πη ο ιδιος;
    Γιατι ΑΝ δεν ειναι ετσι,τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ μια μερα θα ερθη η αστραπιαια τιμωρια απο ψηλα..ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...

    "Χ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.