Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΠΑΤΡΑΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ Χθές το βράδυ,28 Φεβρουαρίου, ομάδες της "Εθνικής Άμυνας" πραγματοποίησαν δυναμική εξόρμηση σαρώνοντας μεγάλο μέ...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ

Χθές το βράδυ,28 Φεβρουαρίου, ομάδες της "Εθνικής Άμυνας" πραγματοποίησαν δυναμική εξόρμηση σαρώνοντας μεγάλο μέρος της Πάτρας (απο Ζαρουχλέϊκα και Ταραμπούρα μέχρι και Παλαιά Πάτρα και Αγ. Διονύσιο)με τα παρακάτω φυλλάδια και αυτοκόλλητα.



Στιγματίζοντας την δράση και την "προσφορά" των λαθρομεταναστών στην χώρα μας,με έξυπνα τρικάκια θέλουμε να καταδείξουμε στο πατραϊκό κοινό το μέγεθος του προβλήματος που συσσωρεύεται στην πατρίδα μας απ'αυτούς.Τομείς όπως η εργασία και η υγεία έχουν επιβαρυνθεί απο την παρουσία των λαθρομεταναστών μεταφέροντας μας ασθένειες που είχαν προ πολλού εξαλειφθεί απο την χώρα μας και επιβαρύνοντας τα ασφαλιστικά μας ταμεία αφού με δυο χρόνια δουλειάς αυτοί αποκτούν συνταξιοδοτικά δικαιώματα και με 50 ένσημα έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.Σε πολλές δε δουλειές παίρνουν την εργασία των Ελλήνων αφού συμπιέζουν τα μεροκάματα προς τα κάτω σε βάρος των εργαζόμενων συμπατριωτών μας.Η δε εγκληματικότητα έχει βαρέσει κόκκινο στην χώρα μας απο τους εισβολείς αυτούς και με νέες μορφές εγκλήματος πιο ωμές και πιο επικίνδυνες.Το νομοσχέδιο για την παροχή ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων στους λαθρομετανάστες (εξισώνοντας τους μάλιστα με τους ομογενείς μας(!) ),κατατίθεται στην Βουλή απο μέρα σε μέρα,απο τον Τζέφρυ και την εθνομηδενιστική του παρέα. Εμείς ,σε πείσμα των εχθρών μας που χαίρονταν που δεν μας έβλεπαν τόσο καιρό, διαλαλούμε πως, ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ ,απέναντι στα καρκινοειδή στοιχεία του ιστού της πόλης μας ,όπως οι λαθρομετανάστες,αλλά κυρίως αυτοί που τους προστατεύουν, όπως οι δημοσιογράφοι και η αναρχοαριστερά.Η "Εθνική Άμυνα" συνεχίζει το καθήκον της εγρήγορσης των Ελλήνων απο την υπνηλία και τον φιλοτομαρισμό.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

πηγή:Εθνική Άμυνα Πάτρας
αετός για το stoxos.gr

8 σχόλια

  1. ΑΡΓΗΣΕ ΠΟΛΥ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.

    Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ. Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΑΣ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    01/03/2010
    Ο Ελληνικός λαός στο μάτι του κυκλώνα
    Παιχνίδι πολλαπλών ταχυτήτων με εθνικά θέματα και οικονομία
    http://deltio11.blogspot.com/2010/03/blog-post_4446.html

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΑ ΒΙΝΤΕΟ (15)
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ 01
    http://www.youtube.com/watch?v=8eNeAlLdFnk&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αργησατε πολυ μα παρα πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ.

    ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΠΑΤΡΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΙΟΤΕΛΕΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΙΤΙΕΣ ΟΒΡΥΑ ΚΟΛΥΜΒΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΡΚΕΤΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ.

    Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΑΣ.

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΣ ΠΡΩΟΘΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΚΑΝΗ ΘΑΥΜΑΤΑ.

    Ο ΕΝΑΣ ΤΡΕΙΣ , ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΞΗ , ΟΙ ΕΞΗ ΕΝΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΤΡΑΜΙΔΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ.

    ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΤΣΕΠΗ ΕΝΑΝ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΠΡΕΥ ΣΤΟ ΣΑΚΑΚΙ 20 ΓΡΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΠΙ 30 ΗΜΕΡΕΣ 600 ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΠΙ 10 ΑΤΟΜΑ ΙΣΟΝ 6000 ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ .ΦΕΡΑΜΕ ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.

    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΗ.

    ΣΤΙΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΤΣΕΠΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΑΚΑΚΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΡΔΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ.

    ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΕΣΙΑΛ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ
    ΑΜ

    ΥΓ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΩΝ 3.30ΜΜ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ -ΑΡΓΗΣΕ- ΠΙΑΝΕΣΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΗΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί δεν είναι του ΛΑΟΣ που βρίζουν τη Χρυσή Αυγή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΧΗΣ ΔΙΚΙΟ,
    ΟΜΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΛΑΟΣ ,ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ,ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ,ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΣ ΟΛΟΙΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΛΥΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ
    ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΕ -ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ,ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ-ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ είμαι περίεργος να δω, αν περάσει το νομοσχέδιο, το οποίο αν δεν πάμε 50.000 Έλληνες να σπάσουμε τη Βουλή και όλα τα γραφεία των κομμάτων θα περάσει, τί στάση θα κρατήσουν οι ευρωπαίοι όπου μέσω Ελλάδας θα περάσουν στις χώρες τους όλες οι φυλές του Ισραήλ με Ελληνικό διαβατήριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να περασει το νομοσχεδιο αυτο με τιποτα.
    ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ δεν ειναι που ταυτοχρονα με την αποφαση για ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ εχουμε και την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ κατα της Ελλαδας.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, προφανως με μυστικη συμφωνια που μαλλων εχει γινει σε ανυποπτο χρονο και αποζητα ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και των αλλων ΧΩΡΩΝ επονομαζωμενων PIGs να συμπλευσουν σε κοινη οικονομικη πολιτικη δηλ. ΚΟΙΝΑ ΟΙΝΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ και πιθανον ειδικη μεταχειριση μετακινησης απο και προς τις υπολοιπες ευρωπαικες χωρες, εν οψει και της ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
    Το δε νομοσχεδιο λαθρομεταναστευσης (το μπατε σκυλοι αλλεστε που θα νομιμοποιηθει) της Ελλαδας που παει να περασει ΤΩΡΑ θα χρησιμοποιηθει σε βαθος χρονου σαν μεσο πιεσης απο την ιδια την Ευρωπη και κυριως τη Γερμανια εναντιων μας. Σε βαθος χρονου δεν θα θελησουν να δεχθουν στο εδαφος τους οσους εμεις ελληνοποιουμε με Ελληνικη Ιθαγενεια με το νομοσχεδιο της κακιας ωρας που ετοιμασαν. κανεις δεν θα μπορεσει να φερει αντιρηση σε μια Γερμανια που στην ουσια στηριζει το ιδιο το ευρω στους ωμους της και επειδη ουτε Ισπανια ουτε Ιταλια θα δεχθουν ειδικη μεταχειριση απο την υπολοιπη Ευρωπη θα απομεινει ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!! ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΘΡΩΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΔΗΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑΤΙΘΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ/ΑΣΙΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΡΑΒΙΚΗ/ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ!!!

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.