Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Oργανωμένο σχέδιο για την αποδυνάμωση της συγκεντρώσεως στις 6 Φεβρουαρίου

1. Κατάληψη της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών στα Προπύλαια από 100 κουκουλοφόρους σεσημασμένους αναρχικούς. 2. Δολοφονική επίθεση &qu...



1. Κατάληψη της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών στα Προπύλαια από 100 κουκουλοφόρους σεσημασμένους αναρχικούς.

2. Δολοφονική επίθεση "αγνώστων" κατά μελών χριστιανικού συλλόγου στην οδό Σόλωνος που κολλούσαν αφίσες για την αυριανή συγκέντρωση.

3. Καταδίκη από το Α' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης του Ηγούμενου Μεθόδιου Παπαλαμπρακόπουλου και του Γρηγορίου Πολυχρονίου (δύο από τους καταληψίες της Μονής Εσφιγμένου), σε ποινή φυλάκισης 9 μηνών τον καθένα.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ!

http://dhmopshfisma.blogspot.com/

6 σχόλια

  1. ΔΙΑΔΟΣΕ ΤΟ

    ΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΗ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΝΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ-ΕΚΤΡΩΜΑ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ:
    1) ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΕΗ, ΝΕΡΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ (ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ)
    2) ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
    3) ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
    4) ΤΕΛΗ
    5) ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ (ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ)
    6) ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΤΣΕΣ ΑΛΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑΤΗ ΝΙΚΗ
    ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
    «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ» ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Friday, February 5, 2010
    ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    Εκλογικό πραξικόπημα με τη χορήγηση, άμεσα, του δικαιώματος ψήφου σε 642.905 αλλοδαπούς (σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών) ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ, την ίδια ώρα που στρατιές λαθρομεταναστών συνωστίζονται στα ανατολικά θαλάσσια και χερσαία σύνορα της χώρας μας, περιμένοντας τη σειρά τους για να γίνουν Ελληνες πολίτες.



    Πρόκειται για την πλέον εκτεταμένη επιχείρηση αλλοίωσης της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού, αφού οι αλλογενείς ψηφοφόροι –σε πρώτη φάση- θα ξεπεράσουν το 6% του εκλογικού σώματος.
    Σε συνδυασμό μάλιστα με τις αλλαγές που επέρχονται στον εκλογικό νόμο, θα επιτρέψει στο εγγύς μέλλον την ανάδειξη βουλευτών προερχομένων από εθνοτικές και θρησκευτικές μειονότητες.

    Πράγματι, μπορεί να ακούγεται σήμερα σαν ανέκδοτο «Ο Πακιστανός βουλευτής της γειτονιάς σας», αλλά σε λίγα χρόνια με την κατάτμηση των εκλογικών Περιφερειών θα αποτελεί πραγματικότητα, ιδιαίτερα στα πολυάνθρωπα αστικά κέντρα.....

    DIAVASTE TO

    http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/02/blog-post_05.html

    Αναδημοσίευση απο http://www.adesmeytos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδερφια μην μασατε,οσοι τους κι αν μαζευτουν εσεις θα ειστε περισσοτεροι,τα θρασυδειδα ψοφημια αυριο δεν θα εμφανιστουν,ταρακουνιστε την Αθηνα με την παρουσια σας και τις φωνες σας, το παρακρατος της αριστερας και των ξενων μυστικων υπηρεσιων δεν θα περασει,ολοι οι Ελληνες μια ατσαλινη γροθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aς κοπιάσουν οι άπλυτοι θρασύδειλοι να κάνουν τσαμπουκά. Βέβαια, επειδή γνωρίζουν οτι είναι κότες και γυναικούλες, πάντα πηγαίνουν μπουλουκι να επιτεθούν σε ένα- δύο άτομα ή σε γυναικόπαιδα.
    Εμένα μου τη πέσαν πάνω απο δέκα μια φορά στη θεσ.νικη.
    Βαρούσαν όλοι μάζι ταυτόχρονα, γιατί νόμισαν ότι ήμουν αστυνομικός - με τόση μαστουρα το μυαλό χαλάει-. Ακόμα κ όταν έπεσα κάτω μετα απο ώρα συνέχιζαν να βαρανε στο κεφάλι στο σωμά κλπ. Πρός μεγάλη τους έκπληξη σηκώθηκα και αντιστάθηκα. Φυσικά κανένας δε με βοήθησε. Κάτι φάτσες έχω σταμπαρει και δε τις ξεχνάω.
    Μαρτυρας μου ο Θεός ότι θα μαρτυρήσουν όταν τους πετύχω, και θα τους πετύχω, η Θεσσαλονίκη είναι μικρή.. και τότε θα καταλάβουν τι σημαίνει να είσαι οργισμένος ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ..
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΡΟΠΑΠΠΟΣ ΜΟΥ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΜΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΩΧΗ ΑΛΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ

    ΠΟΙΟΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΠΑΙΞΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ


    ΘΑ ΧΥΘΗ ΑΙΜΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΗ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θρασυδειλοι ψευτοαναρχες,πιονια του συστηματος,θα σας λιωσουμε.Θα ερθει η ωρα η ωρα που οι μπατσοι και το ασυλο δε θα μπορουν να σας σωζουν...Να το θυμαστε αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.