Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΓΙΝΕΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΕΤΡΟ ΚΑΡΣΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ

... ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΕΤΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ! Περιγραφή με το γνωστό ύφος -λες και έχε...

...
ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΕΤΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ!

Περιγραφή με το γνωστό ύφος -λες και έχει σκάσει βόμβα με νεκρούς- κάνει ο πολύπειρος Αστυνομικός συντάκτης του Αλφα, Πέτρος Καρσιώτης για το περιστατικό επίθεσης στο Βασίλη Κωστέτσο σε νυχτερινό κέντρο.

Δεν είδαμε κανέναν αστυνομικό συντάκτη εως τώρα να ασχολείται ΣΟΒΑΡΑ με το φρικιαστικό έγκλημα στο Γαλάτσι όπου μιά 30χρονη κοπέλα βρέθηκε γυμνή, βιασμένη, σκοτωμένη και πεταμένη σαν το σκυλί την ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ με την ενέργεια να έχει διαπραχθεί 2 με 3 ώρες μετά την έλευση του νέου χρόνου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ... Αστυνομία, δημοσιογράφοι, εργολάβοι και άλλα συναφή του συστήματος, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΙΑ την Εθνικότητα της άτυχης κοπέλας που αναγνώρισε ο ίδιος ο πατέρας της στο νεκροτομείο... Αντίθετα συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα πρώτα θέματα τα χαστούκια που έφαγε χιλιανός αλλοδαπός στο Ακροπόλεως, ο οποίος είχε συλληφθεί γιατί επιχείρησε να μαχαιρώσει με λάμα Άνθρωπο στο κέντρο της Αθήνας...

ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ... Με όλη τη σημασία της λέξης!

"στοχοσ"

12 σχόλια

  1. ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ... ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ...
    ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ "ΣΤΟΧΟ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EINAI OΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΕΠΙΧΗΡΙΜΑΤΙΕΣ,ΠΑΠΑΔΕΣ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ
    ΕΧΩ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ
    ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ? ΧΑ ΧΑ 31 ΕΙΜΑΙ
    ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩς ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ''ΣΤΟΧΟ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν βγουμε στους δρομους και εκτελουμε λαθρομεταναστες εγκληματιες οπως αυτους που σκωτοσαν τη κοπελα,τοτε οι μουλοι οι δημοσιογραφοι τι θα λενε?????????ετσι οπως παει η κατασταση μας βλεπω να βγαινουμε στο δρομο και να απονεμουμε δικαιοσυνη.....παλιοαδερφες δημοσιογραφοι να δειτε νεκρα τα παιδια σας και βιασμενα οπως η κοπελα που κανετε τουμπεκι.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "...παλιοαδερφες δημοσιογραφοι να δειτε νεκρα τα παιδια σας και βιασμενα οπως η κοπελα που κανετε τουμπεκι"

    ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Thelo na zitiso prokatabolika signomi gia ta latinika grammata mia kai briskomai sto eksoteriko.

    H megaluteri sxedon merida ton dimosiografon kata ta foititika tous xronia itan entagmeni se aristeres paratakseis. Polloi einai Ebraikis katagogis, masonoi kai anthropoi tou xrimatos. Alla otidipote kai na einai apla einai andreikela-ypokeimena-marionetes, pou exoun kai autoi tin leitourgia mesa ston mixanismo pou thelei na apoprosanatolizei tin koini gnomi kai na diastreulonei tin pragmatikotita enteinontas se asxeta themata kai dimiougontas suneidiseis.
    To megalytero granazi ap ola to exoun oi politikoi, kai tha eprepe na ntrepontai gia polla pragmata. (otan xtipisei tin porta tous kapoio antistoixo peristatiko na do me ti moutra tha bgoun na katageiloun tin antipoliteusi)


    ADERFIA miliste kathimerina se ena duo i kai perissoterous sunellines afypnizontas tous. O dromos einai diskolos alla mera me tin mera tha kerdisoume to edafos pou exoume xasei apo auta ta korakia.
    Yperano olon H PATRIS.

    AENAOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί μόνον ο Καρτσιώτης;;Ολο το ξεφωνημένο συνδικάτο του εκμαυλισμού, το ίδιο "έργο" παίζει. Δολοφόνος, βιαστής, ληστής, κλέφτης, απατεώνας ότι σκουπιδαριό κυκλοφορεί και περιφέρεται εντός της Ελληνικής Επικράτειας, χαίρει άκρας κάλυψης από τα Μέσα Μαζικού Εκμαυλισμού, και τους εκπροσώπους τους στο κυνοβούλιο (έτσι ονομάζεται, επειδή οι παρσινοκοκκινομπλέ κατσαπλιάδες τρέχουν όλοι σαν σκυλάκια με την γλώσσα έξω και παρακαλούν για λίγη δημοσιότητα στα πορνοκάναλα των σιωνιστομασόνων). Μόλις όμως πέσει καμμιά φάπα από κάποιον αστυνομικό σε κάποιον δολοφόνο λαθρομετανάστη που νομίζει ότι η Ελλάδα είναι τσιφλίκι του και μπορεί να κάνει ότι γουστάρει ανενόχλητα, γίνεται τηλεοπτικός χαμός. Παραβγαίνουν όλες οι τηλεοπτικές λούγκρες σε ξετσιπωσιά και ηλιθιότητα, ποιά θα φανεί ηλιθιότερη του ηλιθίου. Δεν έχουν καταλάβει κάτι όμως. Το ποτάμι έτσι και φουσκώσει, δεν υπάρχει φράγμα να το σταματήσει. Και το Ελληνικό ποτάμι είναι πολύ φουσκωμένο. Όποιος μπορεί, ας καταλάβει. Η ώρα πλησιάζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.youtube.com/watch?v=nFhCRm1bjtY
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΦΑΡΑ....ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΥΧΕΤΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακόμα βλέπετε τηλεόραση? Ακόμα διαβάζετε πατσαδόχαρτα?
    Αγνοήστε τους! Φτύστε τους! Περιφρονήστε τους!
    Αν δεν έχουν 'πελατεία'να πουλήσουν
    το προιόν τους,θα εξαφανιστούν και
    ίσως γλυτώσουμε από δαύτους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο μακαρίτης πιά,νταβατζής του
    ΠΑΣΟΚ στα FM,παραδεχόταν ότι ο καλύτερος από δαύτους έχει γ....σει
    την μάνα του! Ο Θεός ας τον συγχωρήσει γιά το κακό που έκανε
    στην Ελλάδα κι ας τον κατατάξει κα-
    τά τα έργα του...
    Αυτόν τον 'τύπο',μερικοί τον έκλα-
    ψαν ως αντρειωμένο και του έπλεξαν
    μαντινάδες και εγκώμια. Φτου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "...παλιοαδερφες δημοσιογραφοι να δειτε νεκρα τα παιδια σας και βιασμενα οπως η κοπελα που κανετε τουμπεκι"ΑΥΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ.ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΗΘΙΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΣΚΟΤΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΠΡΟΔΩΤΕΣ!ΦΤΟΥ Γ... ΤΗ ΦΑΡΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΡΙΜΑ Η ΚΟΠΕΛΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΜΟΥ...ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΘΩΑ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΑΘΗ ΕΘΝΟΚΤΟΝΩΝ...Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ,Η ΑΔΕΡΦΗ,Η ΞΑΔΕΕΦΗ,Η ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΘΥΛΗΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟΥ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ.ΙΡΑΝΟΙ,ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΙ,ΧΙΛΙΑΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ...ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.