Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΑΜ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

... ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ Τα τελευταία χρόνια ακόμα ένα πρόβλημα έρχεται να προστεθεί σ’ αυτά που έχει ...

...
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Τα τελευταία χρόνια ακόμα ένα πρόβλημα έρχεται να προστεθεί σ’ αυτά που έχει να αντιμετωπίσει ο Ελληνισμός στο νησί. Η εισροή λαθρομεταναστών ξεκίνησε σε χαμηλούς ρυθμούς αρχικά αλλά σήμερα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Η εισαγωγή μεταναστών για φθηνά εργατικά χέρια που τυγχάνουν εκμετάλλευσης από το ντόπιο και διεθνές κεφάλαιο, αυξάνουν την ανεργία μεταξύ των ντόπιων εργατών και ρίχνουν τους μισθούς της συνήθως δυσπραγούσας εργατικής τάξης στο νησί.

Ταυτόχρονα η γκετοποίηση τους σε περιοχές με χαμηλά ενοίκια υποβαθμίζει αυτέ τις περιοχές και προκαλεί προβλήματα ασφάλειας στον ντόπιο πληθυσμό. Κλασσικό πλέον παράδειγμα η Παλιά Λευκωσία η οποία αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή μεγάλο πρόβλημα με την γκετοποίηση και την εν γένει υποβάθμιση της περιοχής. Παράλληλα με τους μετανάστες επίσης άρχισε να γίνεται πόλος έλξης για περιθωριακά αναρχικά στοιχεία τα οποία επιθυμούν να μετατρέψουν την περιοχή σε αθηναϊκά Εξάρχεια. Η ύπαρξη λοιπόν των μεταναστών προκαλεί αίσθημα ανασφάλειας των κατοίκων καθόλα δικαιολογημένο αν πάρουμε υπόψη και τα επεισόδια γύρω από το τέμενος Ομεριέ μεταξύ των μεταναστών, αλλά και την αυξημένη εγκληματικότητα της περιοχής.

Η εισροή μεταναστών όμως δεν έχει μόνο την οικονομική και κοινωνική πτυχή της. Η πιο κύρια κατά την άποψη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι η αλλοίωση του δημογραφικού χαρακτήρα του νησιού καθώς και η αλλοίωση της φυλετικής φυσιογνωμίας της ελληνικής κοινότητας καθιστώντας την μια μπασταρδεμένη πολυπολιτισμική μάζα χωρίς εθνική συνείδηση. Ενώ πρέπει να συνυπολογίσουμε πως ανάμεσα στους χιλιάδες των λαθρομεταναστών, οι οποίοι κατά κύριο λόγο προέρχονται από τα κατεχόμενα, σίγουρα υπάρχουν εν υπνώσει πράκτορες των κατοχικών στρατευμάτων. Αυτοί σε καιρό ειρήνης μπορεί να συλλέγουν πληροφορίες για την ελληνοκυπριακή κοινότητα ενώ σε περίοδο επιχειρήσεων μπορούν να προβούν σε δολιοφθορές.

Μπροστά σε όλα αυτά, όλα ανεξαιρέτως τα πολιτικά κόμματα κάνουν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η μεν αριστερά λόγω της διεθνιστικής της τάσης υποστηρίζει ενεργά την ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών στην κυπριακή κοινωνία, με κορυφαίο παράδειγμα την επίθεση των Συλικιώτη και Μαύρου, υπουργού εσωτερικών και δημάρχου Λευκωσίας αντίστοιχα κατά της αστυνομίας στην επιχείρηση σκούπα που έκαναν στην Παλιά Λευκωσία. Ταυτόχρονα η νεοφιλελεύθερη δεξιά υποστηρίζει κι αυτή την ενσωμάτωση των μεταναστών υποστηρίζοντας τα συμφέροντα του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου που χρειάζεται φθηνά εργατικά χέρια.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχει ως θέση την απέλαση όλων των παράνομων αλλοδαπών με άμεσες διαδικασίες. Την προτίμηση ως εποχιακών εργατών σε περίπτωση που δεν υπάρχουν Κύπριοι για κάποιες δουλείες Ευρωπαίων αντί αλλόφυλων τριτοκοσμικών μεταναστών. Την καλύτερη αστυνόμευση των προβληματικών περιοχών όπου και συγκεντρώνονται οι μετανάστες και την μέριμνα του κράτους για τους ντόπιους εμπόρους και κατοίκους των περιοχών ώστε να μην τις εγκαταλείψουν.

Όλα τα παραπάνω σίγουρα θα φέρουν μεγαλύτερη κοινωνική συνοχή και αίσθημα ασφάλειας ενώ θα αποτρέψουν τους εθνικούς κινδύνους με κυριότερο αυτόν της δημογραφικής και φυλετικής αλλοίωσης του πληθυσμού.

Ζήτω το Έθνος... Ζήτω το Ε.ΛΑ.Μ.!

5 σχόλια

  1. ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΜΕ ΜΝΗΜΗ16 Δεκεμβρίου 2009 στις 6:17 μ.μ.

    ΑΜΑΝ ΠΟΙΑ ....ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΡΟΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ....
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΑΣ ΡΟΛΟΣ ΩΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΨΑΛΗ, ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΨΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ....

    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ....ΚΡΙΜΑ ...ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!
    Υ.Γ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΟΣ ΠΑΛΙΟΥ ΣΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ....???!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΟΥ ΛΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΡΙΑ... ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ; ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ! ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ "ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ" ΣΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΙ ΑΣΤΟ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΕ... ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ! ΕΠΩΝΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ... ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΨΑΛΗ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΩΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΨΕΙΣ Ή ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΜΕ ΜΝΗΜΗ16 Δεκεμβρίου 2009 στις 8:18 μ.μ.

    ΟΡΙΣΤΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ....
    ΠΡΩΤΟΝ- ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΨΑΛΗ, ΑΦΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ !
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ - ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ-ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΟΥ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΕΩΣ 31/03/1985 ΚΑΙ ΑΥΞΟΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟ 73...ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ....
    ΤΡΙΤΟΝ -ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΡΑ...ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΨΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ? ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ...ΑΣΠΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΛΙΕ "ΣΤΟΧΙΚΕ" ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΣΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ 'ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ' ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ? ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ?
    ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ.
    ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ?
    ΟΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΣΥ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 'ΧΩΡΟΥΣ' (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ !

    ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.