Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ 70 ΔΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΦΕΙ...

Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 70 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ! ΟΣΟ 2,5 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ!!!
ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ΤΟ 1946 ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ «ΔΑΝΕΙΟ» ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΥΠΟ ΤΟ «ΝΟΜΟ» ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ!
ΤΟ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΩΣΤΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗ ΣΠΙΘΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ!
Επίσης το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ξεκινά Διαδικτυακή Ψηφοφορία, ώστε όλοι οι Έλληνες να ενημερωθούν, να ευαισθητοποιηθούν, να ενεργοποιηθούν και να ψηφίσουν την Άμεση και Επίσημη Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών, την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται ένα βήμα πριν τον γκρεμό!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ! ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ – ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
http://www.noiazomai.net/

8 σχόλια

  1. Ολοι τα ίδια πιστεύουμε.Η Γερμανία που μας κουνάει το δάχτυλο και που μας λέει ότι πρέπει να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας οφείλει να αποζημιώσει το κράτος μας.Χάθηκαν ζωές και περιουσίες εξαιτίας του Δευτερου Παγκοσμιου Πολέμου και δεν δόθηκε μια αποζημίωση ποτέ.Για το ίδιο θέμα γράφει στο ιστολόγιο του ο γνωστός δυναμικός Ιεράρχης,ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος .Να είναι πάντα καλά στην υγεία του για να τα λέει έξω απο τα δόντια όπως κάνει πάντα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 19-10-1959. Η (τότε) Ελληνική κυβέρνηση , προς χάριν της διαδικασίας (δηλαδή της υπόσχεσης) σύνδεσης της Ελλάδος με την ΕΟΚ των (τότε) 6 Ευρωπαϊκών Κρατών, ψήφησε ειδικό νόμο « περί τροποποιήσεως της περί εγκληματιών πολέμου νομοθεσίας». Έτσι διέγραψε όλα τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξαν οι Ναζί στην Ελλάδα κατά την διάρκεια της κατοχής (27-4-41 έως 12-10-44), μιας και η Δυτική Γερμανία ήταν βασικός εταίρος της ΕΟΚ. Οι σφαγές των αθώων στα Καλάβρυτα, το Δίστομο, το Δοξάτο, την Βιάννο, την Κάνδανο, τα Κερδύλια Σερρών και τόσα άλλα μέρη καθώς και οι χιλιάδες των εκτελεσθέντων πατριωτών και οι από την πείνα αποθανόντες (κάπου 300.000 Έλληνες), πέρασαν στην αφάνεια και την λήθη. Με τον ίδιο νόμο, απελευθερώθηκε με αναστολή και ο μοναδικός κρατούμενος εγκληματίας πολέμου στις Ελληνικές φυλακές,ο διαβόητος Μαξ Μέρντεν. Ο ίδιος νόμος επίσης χάρισε και τις πολεμικές αποζημιώσεις που έπρεπε να καταβάλει η Γερμανία στην Ελλάδα όπως επίσης και από το να δώσει πίσω τα κλεμμένα. Ο Ελληνικός Λαός στην συντριπτική του πλειοψηφία όχι μόνο δεν έμαθε ποτέ κάτι, αλλά ανακύρηξε και "εθνάρχες" αυτούς που του έσκαψαν τον λάκο. Όσοι το ήξεραν από τα πολιτικά κόμματα τήρησαν "σιγήν ιχθύος". Πρέπει βεβαίως να ανακινηθεί το θέμα με κάθε τρόπο (μην περιμένετε κάτι από τους πολιτικάντηδες) για να φανεί το μέγεθος της απάτης και της προδοσίας. Αν δεν είναι έτσι, τότε η σημερινή πολιτική ηγεσία της Ελλάδος, θα έχει κάθε δικαίωμα να διεκδικήσει ότι χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα από πολεμικές αποζημιώσεις, κατοχικά (και αγύριστα) δάνεια και αποζημιώσεις για τους εκτελέσθέντες Έλληνες (άνδρες-γυναίκες και παιδιά) τα πυρπολημένα χωριά και τις κλεμμένες περιουσίες. Γιά να δούμε. Θα τολμήσει;;; Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απ' ότι γνωρίζω, ο κουφός καραμανλής, με την υπόθεση Μέρτεν , για να μην αποκαλυψουν οι Γερμανοί τον ρόλο του στην κατοχή , υπέγραψε ότι η Ελλάδα παραιτείται από τις πολεμικές αποζημιώσεις. Έτσι αγαπητοί φίλοι δεν πρόκειται να γίνη τίποτε. Εκτός κι άν κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την ακρηβεια υπεγραπσε οτι παραιτειται και πηραμε καποιες μηχανες τρενων diesel και βαγονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KAI NA THS EDINE THS APOZHMIOSEIS THA TIS KLEBANE OI POLITIKOI.ETSI KALYTERA NA MHN THS DOSOUN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εν το μεταξύ: http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/562176/Article.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και τα λεφτα που πηραμε απο την εοκ 20 χρόνια και τα εφαγαν οι πολιτικοί μας? οι γερμανοι δεν τα έβαλαν αυτά σε πολύ μεγάλο ποσοστό? μάλλον μας έχουν αποζημιώσει και με το παραπάνω ενώ σε καμία περίπτωση δεν πληρούσαμε τα κριτήρια ούτε της ΕΟΚ το 81, ούτε της ΟΝΕ πρόσφατα. για δικούς τους λόγους βέβαια. κι εμείς τα φάγαμε, κάναμε δηλαδή αυτό που ξέρουμε καλύτερα στη μεταπολιτευτική έλλαδα.

    το βασικό πρόβλημα είναι πως όσα λεφτά και να έχει το ηλίθιο κράτος μας, αυτά θα φαγωθούν.... όχι 70, 170 δις να μας δώσουν, πάλι τα ίδια θα κάνουμε. και αν δεν είμασταν στο ευρώ, θα είχαμε χρεοκοπήσει αυτή τη στιγμή. δε μας φταίνε οι γερμανοί, αλλά το κακό μας κεφάλι. ίσα ίσα 20 χρόνια μας πληρώνουν κι εμείς δεν κάνουμε τίποτα για να βελτιώσουμε την οικονομία μας. και παρόλα τα χάλια μας μας στηρίζουν και απλά ζητούν το αυτονόητο, δηλαδή να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις που μόνοι μας αναλάβαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και ο καραμανλής για τον οποίο κάνει υπαινιγμούς κάποιος, το 81 άφησε χρέος 30% του ΑΕΠ, σημαντική βιομηχανία, και μια ελλάδα συνεταίρο των ισχυρότερων χωρών της Ευρωπης. έκανε λάθη και μάλιστα μεγάλα αλλα τουλάχιστον άφησε και κάτι. σε αντίθεση με όσους ήρθαν μετά από αυτόν, που όχι μόνο δεν έφτιαξαν τίποτα αλλά γκρέμισαν και ό,τι υπήρχε. νδ και πασοκ ανεξαιρέτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.