Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ''ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ''

ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Οι επαγγελματίες αντιρατσιστές και οι λαθρομετανάστες συνοδοιπόροι τους διοργάνωσαν αντιρατσιστικό "...


ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Οι επαγγελματίες αντιρατσιστές και οι λαθρομετανάστες συνοδοιπόροι τους διοργάνωσαν αντιρατσιστικό "συλλαλητήριο" σήμερα στο Σύνταγμα. Συντονίστης όλου αύτου ήταν ο "νερουλάς" του Εφετείου Θανάσης Κούρκουλας. Το πλήθος πραγματικά "γέμισε" την πλατεία και έφτασε στο αστρονομικό νούμερο των εβδομήντα ατόμων ενώ είχες την αίσθηση ότι τα πανό ήταν πιο πολλά από τους διαδηλωτες. Ο κόσμος πραγματικά αγκάλιασε αυτή την κίνηση τόσο πολύ που αγνοούσε την ύπαρξή τους. Στις ομιλίες που πραγματοποίησαν οι αμερικανόδουλοι πρακτορίσκοι και οι παρατρεχάμενοι τους, μας μίλησαν για τις κακές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις και τις κλιματικές αλλαγές που "ξερίζωσαν" τους λαθρομετανάστες απο τις πατρίδες τους αλλά και για θέματα άσχετα με την συγκέντρωση όπως π.χ τον νόμο πλαίσιο, την βάση του 10 κ.λ.π. Το λόγο πήραν και καποιοί μαθητές απο το Συντονιστικό Αντίστασης Μαθητικών Πρωτοβουλιών και μας είπαν για τον ρατσισμό που βιώνουν οι λαθρομετανάστες στα σχολεία αλλα για εκείνο που βιώνουν τα Ελληνόπουλα ούτε λόγος. Φυσίκα δεν ξεχάσαμε και τον πρόεδρο της πακιστανικής κοινότητας ο οποιός σε άπταιστα πακιστανικά με ελληνική προφορά ζήτησε πολιτικό άσυλο για κάθε λαθρομετανάστη, δουλειά σε όλους (ενώ οι ΄Ελληνες δεν εχουν δουλειά) και άμμεση νομιμοποίηση όλων.

'Ολοι αυτοί λοιπόν ζητούν χωρίς να προσφέρουν.


Αφού μίλησε κάθε είδους κατακάθι η βροχή που ξεκίνησε εκείνη την ώρα έδωσε ένα άδοξο τέλος σε αύτη την κακόγουστη παράσταση αφού είναι γνωστή η κακή σχέση τους με το νερό. Είναι λοιπόν φανέρο ότι ο κόσμος έχει καταλάβει πλέον τον ρόλο τους και έχει νοίωσει στο πετσί του την "αγάπη" των λαθρομεταναστών που "ήρεμα" συνυπάρχουν μαζί μας και ληστεύουν, βιάζουν, κλέβουν και αλλοιώνουν τον εθνολογικό ιστό της χώρας.
Αν όλα αυτά κάποια στιγμή τεθούν σε εφαρμόγη τότε η χώρα μας θα είναι μπροστά στον θανάσιμο κίνδυνο της δημιουργίας ενός στρατού εκατομμυρίων " Ελλήνων" ισλαμιστών και αλβανών εθνικιστών με δικαίωμα ψήφου πράγμα που τους όριζει ρυθμιστές της πολιτικής ζωής του τόπου.

Έτσι το χαμηλό βιοτίκο, πολιτικό και πολιτιστικό τους επίπεδο θα κάνει την χώρα μας να θυμίζει Ασία και εμάς ξένους στο σπίτι μας.

egersis για το stoxos.gr

13 σχόλια

  1. Τι ρομπες ειναι αυτοι ρε?? Τοσο καιρο το διοργανωνουν και καταφεραν να μαζευτουν 100 ατομα? Ελεος! Και μετα μιλανε για εμας οι ανυπαρκτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ο πόλεμος που ο Πατροκοσμας είπε : με την πένα’’..
    Και δυστυχώς, εάλω η Ελλάς, πάλη από γενίτσαρους ¨((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ{ΧΩΡΑΦΙΑ,ΚΗΠΟΥΣ,ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΣΠΙΤΙΩΝ,ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Κ.Λ.Π},ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ?ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιες κλιματικες αλλαγες λενε.ακουσα απο ενα ατομο που κανει ανθρωπιστικες βοηθειες σε διαφορες χωρες της αφρικης και εχει φριξει με τη διαφθορα που παιζει με την ανοχη των πολλων!παραδειγμα στο μπουρουντι εχουν ενα απο τα πιο συγχρονα συστηματα παροχης ιντερνετ με ασυρματο συνδεση και δεν εχουν ποσιμο νερο ακομα και στην πρωτευουσα!!!!οταν η κακοδιαχειριση και η διαφθορα με τη συγκαταθεση του εκει λαου δινει και παιρνει μην ψαχνουμε υπερβολικες εκτιμησεις αλλων παραγοντων..αλλου ειναι τα ιατια σε πολλες χωρες προελευσης των λαθρο εμμενω μεταναστων και οχι των νομιμων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ""Έτσι το χαμηλό βιοτίκο, πολιτικό και πολιτιστικό τους επίπεδο θα κάνει την χώρα μας να θυμίζει Ασία και εμάς ξένους στο σπίτι μας."" KALA TORA AYTO PEZETE.GNORIZOUME OLOI TO POLITISTIKO EPIPEDON TON NEOELLHNON KAI EPEITA POLES XORES OPOS TO PAKISTAN EXOUN ARXEOTERO POLITISMO APO TON ELLHNIKO.KANOUN KAKO OI POLOI METANASTES STHN ELLADA ALLA MHN GINOMASTE KAI THEOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤ' ΕΜΕ:
    ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΗ Η ΦΥΛΗ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΝΑΝ ΣΩΚΡΑΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ, ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΜΑΡΞ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΜΒΑΘΥΝΕΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ, ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 1/11/09 7:04 μμ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ;
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ Μ@@ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ. Η ΘΕΩΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!!!

    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΛΛΑ (ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΒΡΗΣΚΕΙΣ) ΣΟΥ ΘΕΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
    " ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ ΜΕ ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ (οι ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ όπως μας τους λένε τα βιβλία) ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;"

    "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΟ ΛΑΟ; "

    "ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ;"

    ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΥΦΟ
    "ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΕ 11000 ΚΑΙ ΑΝΩ ΣΤΙΧΟΥΣ;"
    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ!!!
    ΔΗΛ. ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ 5-10 ΣΤΙΧΟΥΣ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ,ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΤΙΧΩΝ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ(ακόμα και χιλιετίες) ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ!!!

    ΣΥΛΛΟΓΙΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ, ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ , ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ (αρχαιολογικά ευρήματα, παραδοσεις κτλπ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΥΠΟΘΕΤΟΥΝ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΗ 2η ΧΙΛΙΕΤΙΑ π.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. PROTON MALAKAS EISE KAI FENESE,DEFTERON O POLITISMOS THS KILADAS TOU INDOU POTAMOU ARXIZH APO TO 5000 P.X. EXTOS KAI AN ESY ENOIS KAI TON ELLHNIKO POLITISMO TOU SEIRIOU PRIN 10000000 XRONIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EPITA OI INDOERIPEOI DEN HRTHAN APO INDIES PIGAN EKEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8:46
    Ο Ελληνικος πολιτισμος ειναι ο αρχαιοτερος του κοσμου,ειναι η μητρα απ'οπου τα παντα γεννηθεικαν και ολοι επιρεαστικαν απο αυτον.
    Το αποδεικνυουν αυτο τα αρχαιοτερα στον κοσμο ευρηματα ανθρωπου,ιχνη φωτιας,εργαλεια κυνηγιου,μουσικα οργανα,χυτηρια μεταλλων,ερειπια πολεων,πυραμιδων και πανω απ'ολα εχουμε την αρχαιοτερη,πληρεστερη και πιο ολοκληρωμενη γλωσσα που ομιλιτε μεχρι τις μερες μας.
    Εγω προσωπικα εχω προσωπικη εμπειρια,διοτι εργαστικα επι σειρα ετων στην ανασκαφη του μεγαλυτερου προιστορικου οικισμου στην Ελλαδα κι απο τους μεγαλυτερους στην Ευρωπη,ανω των 5.000 ετων,τα δε ευρηματα συγκλονιστικα και μοναδικα.
    Ζουμε στην αρχαιοτερη χωρα του κοσμου,ειμαστε το αρχαιοτερο εθνος στον κοσμο,ειμαστε φορεις του αρχαιοτερου και σπουδαιοτερου πολιτισμου του κοσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. eipame na eimaste etnikistes oxi omos kai na leme malakies.exo taxidepsh kai se 5 kratoi kai xero.den eimaste to kentro tou kosmou.isos eimaste kapote alla prin apo emas ypirxan kai aloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. >Εγω προσωπικα εχω προσωπικη εμπειρια,<


    :-)))))

    Άντε να πας να μάθεις ελληνικά, άνοιξε και κανένα ορθογραφικό λεξικό και άσε το πόσων χρόνων είναι ο πολιτισμός της Ελλάδας. Διότι το τι κάνεις και τι είσαι ΣΗΜΕΡΑ μετρά, προγονόπληκτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11:00 και 11:46
    Αν εσεις διακατεχεστε απο κομπλεξ ανθελληνισμου δεν θ'αλλαξουμε εμεις την ιστορια μας για να ικανοποιησουμε τ'αφεντικα που σας πληρωνουν για να υποβαθμιζετε με την διθνηστικη προπαγανδα σας το μεγαλειο και την μοναδικοτητα του πολιτισμου μας.
    Αν εσεις και οι ομοσταυλοι σας δεν θεωρειτε τους μιζερους,κακομοιριδες εαυτους σας ανταξιους της κληρονομιας των προγονων σας(ΑΝ ειστε Ελληνες,που αμφιβαλω),αυτο δεν εχει να κανει με μας τους υπολοιπους περηφανους σημερινους Ελληνες που αφιερωσαμε τις ζωες μας ωστε να γινουμε οσο το δυνατον ανταξιοι της κληρονομιας και της καταγωγης μας.
    Αφηστε εμας να νιωθουμε το κεντρο του κοσμου και λουφαξτε εσεις σε καμια γωνια να κλαιτε την μοιρα σας.
    Υ.Γ.1)Οτι αρχαιολογικη ανακαλυψη ανεφερα στο προηγουμενο σχολιο μου ειναι πραγματηκη και αδιαπραγματευτη,ανοιξτε κανενα σωστο βιβλιο να ξεστραβωθειτε.
    Υ.Γ.2)11:46 κατσε τωρα στον καναπε σου ανυπαρκτε κι αρχινα να μετρας ορθογραφικα λαθη κι ασε τους αλλους να γραφουν ιστορια στην πλατη σου.
    Υ.Γ.3)11:00 πριν τους Ελληνες υπηρχαν μονο οι πετρες και τα ζωα,διαλεξε μαζι με τον αλλον τι απο τα δυο ηταν οι προγονοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.