Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο «ΝΕΟΣ ΔΡΑΜΑΛΗΣ». ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

... ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΕ... ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΝΑ ...

...
ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΕ... ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ. ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΙΣΣΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ «ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ»...
...

ΚΑΙ ΜΕ ΝΑΥΛΩΜΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ …….ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΦΙΞΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ !!! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ... http://www.bttdd-zeytinburnu.com/?Syf=18&Hbr=14719 (ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ "ΠΑΚΕΤΟ" ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΑΜΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ

5 σχόλια

  1. Το ονομα της Ελλαδος στην Αρχαια Περσικη ειναι Yunan απο το Yawan δλδ.Ιωνας/Ιωνια. Παρ ολα αυτα οι Τουρκοι εξακολουθουν ν αποκαλουν λανθασμενα την Ελλαδα YunanIstan κατι που ειναι αποδοτεο στα Ελληνικα ως "ΕλλαδοΧωρα" ακριβως γιατι ξερουν προφανως οτι η Yunan/Ιωνια ειναι το δυτικο κομματι της Μικρασιας που καταπατουν!Να ξεσκουμπωθουν οι αρμοδιοι πολιτικαντηδες η οτιδηποτε να κανουν διαβηματα στην Αγκυρα ωστε να αποκαλουν την Χωρα Μας με το σωστο ονομα και να παψουν να μας λενε υποτιμιτικα Ελλαδοχωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ,ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ.ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 4/10/09 12:19 πμ Να ξεσκουμπωθουν οι αρμοδιοι πολιτικαντηδες η οτιδηποτε να κανουν διαβηματα στην Αγκυρα ωστε να αποκαλουν την Χωρα Μας με το σωστο ονομα και να παψουν να μας λενε υποτιμιτικα......................

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ , ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΗΛΗΘΙΟ ΜΑΓΚΑ.
    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΡΩΤΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙΣ.ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

    ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Ο.Ε.Ν ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12:19 πμ

    Η λέξη yunan είναι παράφραση του Ιωνία και Ίωνος και είναι συνδεδεμένη με την Ελλάδα και τον Έλληνα. Σωστή η παρατήρησή σου κι έτσι μας αποκαλούν σε όλη την Ασία. Η λέξη stan σημαίνει χώρα/κράτος. Συνεπώς, ynanistan σημαίνει χώρα/κράτος των Ελλήνων. Σωστό είναι, φίλε, εκτός κι αν δεν ξέρεις τουρκικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από την Παρασκευή φτάνουν δεκάδες λεωφορεία με τούρκους στην Κομοτηνή.. συνολικά ήρθαν περί τις 9.000 τούρκους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.