Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΓΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ

... ΕΔΩ ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΜΕ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ! - ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... (2) Για το σημερινό πρ...

...
ΕΔΩ ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΜΕ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ! - ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... (2)

Για το σημερινό πρωτοσέλιδο του"Στόχου" γίνεται χαμός στην Βουλγαρία αλλά στην Ελλάδα η είδηση είναι σαν να μην υπάρχει... Για τις δηλώσεις του Γκρουέφσκι στην Αυστραλία οι Βούλγαροι είναι οργισμένοι και οι αντιδράσεις τους άμεσες! Ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας μάλιστα Γκεόρκι Παρβάνωφ, κατηγορεί ανοιχτά για "αλυτρωτισμό" τους Σκοπιανούς σχετικάμε τις δηλώσεις του Γκρουέφσκι για "Μακεδόνες του Αιγαίου του Βαρδάρη και του Πιρίν: "Εκτιμώ τη θέση αυτή ως έκφραση εδαφικών διεκδικήσεων, η οποία είναι απαράδεκτη, ιδιαίτερα υπό το πρίσμα της βούλησής της [σ.σ. της ΠΓΔΜ] για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Ο Βούλγαρος Υπουργός Εξωτερικών κ Ράϊκοφ που συνοδεύει τον Πρόεδρο Παρβάνοφ είπε: «τέτοιου είδους δηλώσεις έρχονται, κατηγορηματικά, σε αντίφαση με τις προσδοκίες μας αναφορικά με την καλή βούληση που καλείται να δείξει η ΠΓΔΜ στην πορεία επίλυσης των προβλημάτων με τους γείτονές της».

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ συνέστησε σήμερα στην κυβέρνηση της ΠΓΔΜ «να ενημερωθεί προσεκτικά για τις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, όπου επιθυμεί να ενταχθεί. τα ανοιχτά ζητήματα στην ΕΕ δεν επιλύονται με τέτοιες δηλώσεις αλλά με διάλογο σε πνεύμα σεβασμού και αμοιβαίας κατανόησης».

Τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Βουλγαρίας παίζουν στις πρώτες ειδήσεις τις δηλώσεις του Γκρουέφσκι και τις αντιδράσεις της Πολιτικής τους ηγεσίας. Ενώ τονίζουν με έμφαση πως οι δηλώσεις -ιδίως του βούλγαρου Προέδρου- ταρακουνούν με πολλά ρίχτερ τις σχέσεις Σόφιας - Σκοπίων. Εντύπωση πρέπει να προκαλεί το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας είπε ότι θα συζητήσει το θέμα και στην συναντηση του με τον Σαλί Μπερίσα (!!!)

Εδώ εμείς για τις ίδιες δηλώσεις όχι μόνο δεν βγάλαμε άχνα, αλλά επιβραβεύσαμε τον "δηλωσία" απλόχερα με μιά συνάντηση. "Κιχ" από το Ελληνικό ΥΠΕΞ. "Κιχ" από τον πρωθυπουργό κι απο τα κανάλια των εργολάβων και του συστήματος... ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ. ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!

"ΣΤΟΧΟΣ"

2 σχόλια

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΖΩΑ ΤΕΛΙΚΑ... ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας έχουν πρήξει με την κρίση και την οικονομία, για να ξεχάσουμε την πατρίδα μας. Δυστυχώς το πέτυχαν, όλοι κοιμούνται, δουλεύουν, καταναλώνουν... Το μόνο που τους νοιάζει είναι το χρήμα... Καλά να πάθουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.