Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

... ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ!!! ... Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του "ΣΤΟΧΟΥ" στις 3...

...
ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ!!!
...
Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του "ΣΤΟΧΟΥ" στις 30 Ιουλίου προκάλεσε κοινοβουλευτική παρέμβαση και Εισαγγελική έρευνα, σχετικά την περιφερόμενη σημαία της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ αυτοαποκαλούμενης "τουρκικής ένωσης Ξάνθης" σε πανηγύρια και συγκεντρώσεις. Η φωτογραφία είχε δημοσιευθεί μαζί με άλλες που έδειχναν ξεκάθαρα την αποθράσυνση των εγκάθετων του τουρκικού προξενείου. Σύμφωνα όμως με την υπ' αριθμ.πρωτ. 1122/14-08-2009 έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ξάνθης που κινοποιήθηκε και στην Βουλή με την υπογραφή μάλιστα του Υπουργού Δικαιοσύνης προκύπτει ότι "τα διαλαμβανόμενα ουδέποτε έχουν λάβει χώρα..." Δηλαδή απλά η παραπάνω φωτογραφία ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ!

Περισσότερα για το θέμα (που ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΕΤΣΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ) στον "Στόχο" που κυκλοφορεί. (Να προσθέσουμε ότι βρήκαμε και το ΑΣΤΕΙΟ ΠΑΤΗΜΑ που βρήκαν οι Εισαγγελείς για να εξαγάγουν τα... συμπεράσματα τους... Έρχονται κι άλλα σύντομα!)

"ΣΤΟΧΟΣ"

1 σχόλιο

  1. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ


    ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΕΡΓΟ ΚΥΡΙΟΙ.ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ.ΣΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ.ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΕΓΚΑΤΕΛΗΜΕΝΗ ΧΕΡΣΑΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.Η ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ.ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΧΟΣ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΚΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΥΣΑΝΕ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.