Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΕΓΡΑΦΕ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ...

Δέστε ποιός βγαίνει στα κανάλια κι από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε μπας και εδραιώσει την καρέκλα του Υπουργείου Εξωτερικών. Το πρωτοσέλιδο πο...

Δέστε ποιός βγαίνει στα κανάλια κι από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε μπας και εδραιώσει την καρέκλα του Υπουργείου Εξωτερικών. Το πρωτοσέλιδο που ακολουθεί είναι από τον Ιούνιου του 2003 και περιγράφει τις διαχρονικές αξίες και θέσεις του "Στόχου": ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ... ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΦΕΡΝΕ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!

Στις 5 Ιουνίου 2003 ο "Στόχος" αποκάλυπτε τα σχέδια του τότε υφυπουργού Εξωτερικών -στο πλευρό του Γιωργάκη- που παριστάνοντας τον... ανθρωπιστή έμπαζε γυφτοσκοπιανούς στην Πατρίδα ΜΑΣ! Ο Ανδρέας Λοβέρδος που προαλείφεται για ΥΠΕΞ σε περίπτωση "πράσινης κυβέρνησης" παραμένει πιστός στις θέσεις του, επανερχόμενος δημόσια σε αυτές.
Η εφημερίδα σας αποδεικνύει πως βρίσκεται χρόνια μπροστά, σε θέματα που άλλοι ανακαλύπτουν μόλις σήμερα. Στο θέμα του Λοβέρδου που μας έκανε τον ανθρωπιστή εις βάρος μας, επανήλθαμε στις 14 Αυγούστου 2003 και πρωτοσέλιδα στις 21 Αυγούστου 2003. Για να θυμόμαστε ΟΛΟΙ πώς "δεξιοί και αριστεροί" βάζουν δυναμίτη στα θεμέλια του Έθνους!

8 σχόλια

  1. o κεραυνος εφυγε απο το εξωφυλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΦΙΛΕΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ? ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΑΜ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΑΓΕΣ :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να μην υπαρχει κανεις ως προτυπο.μονο η ελληνικη σημαια η η βεργινα πανω στο στοχο,με το να εχετε προσωπα αδικειται αλλους και δεν ειναι σωστο.ολοι θυσιαστηκαν για την ελλαδα ειτε πολεμωντας ειτε με τα λογια τους εγιναν μισητοι απο τους ανθελληνες,ελληνικη σημαια και εθνικος υμνος αυτα χρειαζομαστε να δω στον στοχο τον ηλιο της βεργινας ετσι για να σκασουνε μερικοι μερικοι .πρεπει να πολεμησουμε για την μακεδονια μας σε ολα τα επιπεδα.ελληνικα συμβολα παντου.ο στοχος πριν μερικες βδομαδες ειχε την βεργινα αν θυμαμαι καλα οταν εγινε η πορεια στη φλωρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. hellas orthodoxy,blogspot.com η greek alert.δειτε τα χαλια του τζορτζ που εχει αναρχικα συνθηματα και γελαει η πατριδα μας καιγεται και το μου... χτενιζεται,ετσι και βγει πρωθυπουργος με τον λοβερδο παρεα την καψαν την ελλαδα. θα μας αποτελειωσουν τελειως ειδικα αν κυβερνησουν με τον τσιριζα.την πουτσισαμε. ως ποτε θα ειμαστε κοροιδα? ποτε θα ξυπνησει ο ελληνας απο τον υπνο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο ξεφτιλας ο λοβερδος την εκανε την παπα.../πανηγυριζουν στα σκοπια με τις δηλωσεις του περι επαναπατρισμου μακεδονων του αιγαιου και καών σχεσεων με τους γυφταριους.και ακομα δεν βγηκε υπουργος.ειδα οτι πηγαν να εμψυχωσουν τους αξιωματικους περιμενουμε οπως φαινεται το μπαμ απο τη μερια του αιγαιου.επισης οι κουρδοι ζητανε αποσχιση και οι μογγολοι εχουν παθει πατατρακ.οταν ανακοινωθηκαν οι εκλογες τα μεσανυχτα ειχαμε τουρκικες παραβιασεις κατι που δεν εχει ξαναγινει μεσα στη νυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτός ο φλώρος, ο Λοβέρδος, είναι προϊόν γνήσιο του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ. Αυτό τα λέει όλα.

    Συνταγματολόγος είναι και δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει με την εξωτερική πολιτική. Αυτά συμβαίνουν δυστυχώς, όταν οι "καρέκλες" δίνονται σε άσχετους ή πουλημένους.

    Εμ, άμα έχεις Αμερικανό πρωθυπουργό ή ΥπΕξ τι περιμένεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιστευω οτι και η λεξη ντροπη ειναι πολυ λιγη για να περιγραψει κανεις την σταση Λοβερδου.Ειναι καιρος να συνελθει και να αφησει τους ψευτοανθρωπισμους πριν ο λαος τον παρει με τις ντοματες.Τον βλεπω τις τελευταιες ημερες στα καναλια και μου γυριζουν τα αντερα αναποδα απο αηδια.Τετοιοι πολιτικοι δεν εχουν θεση στην Βουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.