Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΙΩΞΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ

... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΑΝΔΟΡΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΜΟΝΟ ΕΔΩ....

...
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΑΝΔΟΡΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

ΜΟΝΟ ΕΔΩ... Με το όνομα "Μακεδονία" αναγνωρίζει από σήμερα η μικροσκοπική Ανδόρα τα Σκόπια. Το πριγκηπάτο στα σύνορα Ισπανίας Γαλλίας και ο πρωθυπουργός του Χαβιέ Εσπότ, γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια -που δεν έχουν βέβαια- την Ελλάδα και δείχνουν στον Καραμανλή την πόρτα της εξόδου για ότι πιό άχρηστο έχει γνωρίσει τις τελυταίες δεκαετίες η εξωτερική πολιτική. Αλλά που να τολμήσει...

Έτσι έχει καταντήσει το ΥΠΕΞ επί Ντόρας Μπακογιάννη Μητσοτάκη κλπ... Ούτε την Ανδόρα δεν έχουν διάθεση και δεν είναι ικανοί να "κουμαντάρουν" και έχουν το θράσσος να κρατάνε ακόμη σφιχταγκαλιασμένα τις καρέκλες τους με τις οποίες εκ γεννετής έχουν ψύχωση. Και ταυτόχρονα να δημιουργούν ασφυκτικές ιστορικές συνθήκες στην Πατρίδα και τον Ελληνισμό που θα πληρώσουμε στο άμεσο μέλλον...

7 σχόλια

  1. Αμα δυσει ο ηλιος στην ανατολη τοτε θα διωξει και ο Καραμανλης την Μητσοτακομπακογιαννενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρόβλημα δεν γεννήθηκε ούτε τώρα, ούτε επί Μπακογιάννη. Η αναγνώριση εκ μέρους της Ανδόρα, απλώς προσθέτει ακόμη μία χώρα -εντελώς ασήμαντη- στον μακρύ κατάλογο των αναγνωρίσεων των τελευταίων 15 τόσων χρόνων.

    Ας μην την αναγνωρίσει η Ελλάδα και τότε θα έχουν κάνει μία τρύπα στο νερό, διότι δεν θα μπορούν να εγείρουν αξιώσεις εδαφικές και μειονοτικές.

    Θυμηθείτε την πάλαι ποτέ Αν. Γερμανία. Όλα τα κράτη την είχαν αναγνωρίσει ως "Δημοκρατική Δημοκρατία (!) της Γερμανίας (DDR).
    Η Δ. Γερμανία επέμενε να μην την αναγνωρίζει και απέρριπτε κάθε συμβιβασμό. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Αν όμως είχε συμβιβασθεί σε κάποιο όνομα, σήμερα η επανένωση δεν θα είχε ίσως επιτευχθεί. Θα την είχε χάσει οριστικά, όπως χάσαμε εμείς την Κύπρο, άπαξ και συμβιβαστήκαμε σε κάτι λιγότερο από την ΕΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ,ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.ΧΑΧΑΧΑ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ,ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ,ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Η κ.ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟ 2004."Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΚΗΝΥΓΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΣ".ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ Μ.ΑΣΙΑΣ,ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ?ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ {ΕΛΛΗΝΕΣ}ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ?ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OXI MONO NA .ΦΥΓΕΙ Η ΔΡΑΚΟΥΛΙΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΕΛΑΝΕ ΑΝΤΡΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝ - ΑΛΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.