Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

... ΕΣΠΑΣΕ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ" - ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Πριν φτάσει η ώρα που καλούσε η επιτροπή κατοίκων, και εκατοντ...

...
ΕΣΠΑΣΕ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ" - ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Πριν φτάσει η ώρα που καλούσε η επιτροπή κατοίκων, και εκατοντάδες Έλληνες έχουν ήδη κατακλύσει την πλατεία Αττικής. Κόσμος από κάθε γειτονιά της Αθήνας σπεύδει προς συμπαράσταση των κατοίκων που ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ για να κρατήσουν ζωντανή και Ελληνική την Αθήνα που μαστίζεται από την λαθρομετανάστευση. Ισχυρότατες αστυνομικές περιξ της πλατείας Αττικής, η οποία είναι προσβάσιμη από κάθε πλευρά. Θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε εξέλιξη.

Νεώτερη ενημέρωση:
Απο τις 6:30 το απόγευμα περίπου 150 άτομα περιφρουρούσαν την Πλατεία Αττικής απο τους επαγγελματίες αντιρατσιστές και τα τσιράκια τους. Όσο περνούσε η ώρα -και μέχρι τις 9 το βράδυ- άρχισαν να ξεθαρρέουν όλο και περισσότεροι κάτοικοι. Μάλιστα δεκάδες κάτοικοι της περιοχής έπαιρναν στο τηλέφωνο φίλους τους να κατέβουν στην Πλατεία και να καθίσουν στο παγκάκι! Τόσο... φοβερό είναι πλέον για τους κατοίκους του κέντρου των Αθηνών να κάθονται στα παγκάκια των πλατειών τους! Στην πλατεία Αττικής ο αριθμός των Ελλήνων έφτασε περίπου τους 400... Και είναι μόνο η αρχή! Γιατί ως γνωστόν είναι να μην γίνει η αρχή! Η κατάσταση σε όλες τις πλατείες του κέντρου των Αθηνών θα διορθωθεί όχι απο την ανύπαρκτη ούτως ή άλλως Πολιτεία και τις Αρχές της αλλά ΜΟΝΟ απο τον Ελληνικό Λαό... Που ξέρει τους τρόπους!

21 σχόλια

  1. αν δεν ειναι η αστυνομια εκει ποιος θανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 100 ατομα λενε οι απλυτοι...για βαλτε φοτο και για τους απιστους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσπασε εσπασε...απο αυριο δεν θα υπαρχει ξενος στην ελλαδα.
    οι τουρκοι φτασανε στο λαυριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο Greek alert λεει για 150 ατομα
    Τοσοι ημασταν αδερφια σε ολοκληρη αττικη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν αντέχουμε άλλο. Αγανακτήσαμε πια. Θέλουμε πίσω την παλιά μας γειτονιά, εδω και τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι κάτοικοι του Αγ.Παντελεήμονα και της Πλατείας Αττικής δείχνουν τον δρόμο. Αυτές οι 2 περιοχές μαζί με κάποια σημεία του κέντρου έχουν γίνει ήδη γκέτο. Εγώ πήγα από την Νίκαια. Πρέπει όλοι μας να στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες όπου και να μένουμε, αν δεν θέλουμε να είμαστε οι επόμενοι που θα ζούμε σε γειτονιές γκέτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ .ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτήν την παπαριά σκέφτηκες πολύ να την πεις;Ουστ ρε άπλυτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ασιάτης αλλοδαπός χτύπησε Έλληνα νεαρό στο σταθμό ΗΣΑΠ στην Πλ. Αττικής, τραυματίζοντάς τον πάνω από το μάτι, πριν από κανά δίωρο και κάτι. Υπολόγισε όμως χωρίς τους "ξενοδόχους", καθότι η παρέα του νεαρού ερχόταν λίγο πιο πίσω και μετά από τις προβλεπόμενες "φιλοφρονήσεις", παρεδόθη πακέτο στην αστυνομική φρουρά του σταθμού. Ακολούθως, με "βραχιολάκια", πέρασε την πόρτα του περιπολικού για τα περαιτέρω. Σημειωτέον, οτι προς το όργανο της τάξης, που χειρίστηκε το θέμα αρχικά κατά κόσμιο και επαγγελματικά άριστο τρόπο, επέδειξε ο συλληφθείς προκλητική συμπεριφορά, αντιστεκόμενος και με εκφράσεις του τύπου "έχω χαρτιά, κάτω τα χέρια σου, κλπ" - οι αναρχοάπλυτοι τους έχουν περάσει, φαίνεται, εντατικά σεμινάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρεπει να μαζευτόυμε οι Έλληνες και στην Κυψέλη, δεν πάει άλλο με τους βρωμιάρηδες...
    Θα κολλήσουμε καμιά αρρώστια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 16/7/09 12:03 πμ

    Θα ήθελα να έβλεπα κάποιον από δαύτους να πουλά τσαμπουκά στην αμερικανική αστυνομία. Εκεί να δεις περιποίηση και πώς σου κόβουνε τον τσαμουκά με την μία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. παιδια γιατι δε βαζετε μεγαλυτερες φοτο να φαινετε καλυτερα το ποσο πολυ ημασταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ 15/7/09 8:53 μμ

    Μια φώτο όχι ΓΙΑ τους άπιστους αλλά ΜΕ τους άπιστους είναι επίσης πολύ διαφωτιστική για να καταλάβει κανείς την έκταση του προβλήματος στην πλατεία. Απίστευτη καταγραφή!

    http://2.bp.blogspot.com/_X4lfqpxxOCQ/Sl8rE4LxOWI/AAAAAAAACQw/iFb__qtsRlo/s1600-h/PA210355.jpg

    =========

    @ 16/7/09 8:55 πμ

    Πολύ σωστά. Για την ακρίβεια, δεν θα τολμούσε να κουνηθεί ούτε στην Αστυνομία της χώρας από όπου προέρχεται. Έτσι και δυσανασχετούσε με αυθάδεια και βίαιες κινήσεις όπως έκανε ο τύπος εχθές, θα τον είχε σαπίσει στο ξύλο μέχρι να πείς κίμινο. Είναι γνωστές οι μέθοδοι καταστολής των αρχών σε αυτές τις χώρες. Εδώ μόνο, που έχουν δέσει τα χέρια της οργάνων της τάξης και δεν αφήνουν τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους σωστά, ακόμα κι όταν κινδυνεύει η ζωή τους, εδώ όπου οι αναρχοαριστεροί "ανθρωπιστές" και οι ρουφιανοδημοσιογράφοι κάνουν κουμάντο, υπάρχει αυτή η αδικαιολόγητα μαλακή στάση πολλές φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρεπορτάζ του BS για το σοβαρό πρόβλημα των παρανόμων μεταναστών στην πλ. Αττικής:

    http://www.youtube.com/watch?v=h0njmXvrKoc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συναγωνιστες γιατι τοση τρεμουρα για το ποσοι ησασταν στην πλατεια Αττικης;
    Ποτε οι Ελληνες ασχολιοντουσαν με την αριθμητικη τους υπεροχη η' οχι;
    Μετρηθηκαν οι Ελληνες στον Μαραθωνα,στις θερμοπυλες,στην Σαλαμινα;Σκεφτονταν ο Μεγας Αλεξανδρος ποσους στρατιωτες ειχε οταν ξεκινησε να κατακτησει τον κοσμο;
    Απασχολησε ποτε τον ανικητο Ελληνικο στρατο το αριθμητικο του μειονεκτιμα οταν στα στηθη των Ελληνων κτυπαν χιλιες καρδιες μαζι;
    Ποτε ρε φοβηθεικαμε για να φοβηθουμε και τωρα;
    Εμπρος ολοι στον αγωνα.
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ
    Ιμερος απο την εθνικιστικη Πιερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. παιδια θελουμε φοτο μεγαλες για να φανει ποσοι εκατονταδες ημαστε...

    να δουν τα δουλικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπραβο παιδια που οργανώσατε τετοια συγκεντρωση. Πρωτη φορά κατέβαινα στην πλατεία αττικης,Μπράβο εστω και στους 200 ελληνες που κινητοποιηθηκαν. και η αλήθεια είναι οτι. Βεβαια δεν είχε και πολλους κατοικους, αλλα φενεται οτι τα ατομα που κινητοποιούνται στον Αγ. Πνατελεημονα εχουν τη διαθεση να τρεξουν και (σε) αλλες πλατείες. Παλι καλα που ηταν τα "γουρουνια" (οπως τα αποκαλούν οι απλυτοι) -που στην πραγματικότητα, είναι πραγματικοι ελληνες- και καναμε και πορεία μεχρι τον Αγ. Παντελεημονα και συναντησαμε τους εκει κατοικους (βεβαια οι περισσοτεροι ηταν και στην Αττικη).
    Μπραβο μας. Παντα τετοια συνελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ρε παιδια βαλτε φωτογραφιες απο οταν ειχε το πολυ κοσμο η πλατεια απο οταν ειχε 400 ατομα να το βουλωσουν καποιοι καποιοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. BRAVO STOYS KATOIKOYS KAI TOYS PATRIOTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Πρίν από λίγο τά ιστολόγια: Greek alert καί hellas orthodoxy.Αποκάλυψαν ότι oi αναρχοάπλυτοι συριζα ξυριζα. [indymedia][ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΈΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ] ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΌΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, [ΠΧ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ]. ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΠΩΣ WWW.ISLAM.GR ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!].Δηλαδή κανονικός προσυλητισμός!!!! πόσο γρήγορα επιβεβαιώνεται ό μακαριστός αγιορείτης γέρων πατήρ θεόκλητος Διονυσιάτης. πού προέβλεψε εκούσιο στήν αρχή εξισλαμισμό κάποιων συνελλήνων ώσπου νά αρχίσουν οί πιέσειςσ από τήν αριθμητική πλειοψηφία τών λαθρομεταναστών επάνω στούς υπολοίπους Έλληνες χριστιανούς ορθοδόξους, μειονότητα στήν ίδια μας τήν πατρίδα!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ.ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ.ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ [ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ] ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ. ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΠΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.