Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

19 ΜΑΪΟΥ: ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΣΚΟΠΑ... ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ, ΤΟΥΡΚΟ ΔΕΝ Θ' ΑΦΗΣΟΥΜΕ!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ!

13 σχόλια

  1. το email του ΔΗ.ΔΥ για τον μαλακα τον Πουργουριδη

    epikinonia@disy.org.cy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΜΑΣ

    ΤΟΣΑ ΥΠΟΦΕΡΑΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γ. ΤΖΕΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AIONIA H MNHMH TON PAPOYDON KAI PATERADON PROGONON MAS DEN DIAGRAFONTAI OLA OSA EGEINAN ME KANENA VIVLIO KAI ME KANENAN ANTHELLINA KAI EXEIS KAI TA MME KAI SOY PROVALOYN KATHE LIGO TREMOPOYLOYS MARIETAIS JAVELES OLO TO SINOTHYLEYMA EAN PROSEXETE EINAI OLOI TOYS ENAS KAI ENAS ANTHELLINES MEXRIS EKEI POY DEN PAEI FANTASTITE TIN STIGMI POY THA VRETHOYN OLOI AYTOI STHN EYROPI NA YPERASPISTHOYN TA DIKAIA TIS PATRIDAS XESE MESA ANTEPITHESI TORA SE OLOYS AYTOYS POY SKAVOYN TOLAKO TIS PATRIDAS- ZHTO H NIKH-PELOPONISIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑ-ΣΘΕΝΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ & ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΗΜΩΝ!
    Εξαιρέτως του αοιδίμου προπάτορός μου Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη εκ
    Σινώπης, που τον απέσπασαν από την
    οικογένειά του ΒΙΑΙΩΣ και έκτοτε
    χάθηκε-επί μάλλον και μάλλον- σφα-
    γιασθείς μετά των άλλων!!
    Κατά τα άλλα οι βρωμεροί Τούρκοι
    θέλουν και Ευρώπη! Αν όμως απαρι-
    θμήσει κανείς και τα εγκλήματα των
    προς την ΑΝΑΤΟΛΗ κομπλεξικών συμμά-
    χων και εταίρων μας Ευρωπαίων αρχί-ζοντας από τις σταυροφορίες και φθά
    νοντας μέχρι τους Άγγλους στην Κύ-
    προ, μήπως τους αξίζει κι όλας;;!!!
    Υ.Γ. Σήμερα στην Ελεύθερη Ώρα είδα
    κάποια στοιχεία για το νέο κόμμα των οικολόγων. Μήπως θα μπορούσατε
    να μας ενημερώσετε σχετικά;;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΟΛΩΝ, ΜΑ ΠΡΩΤΟΥ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΗΣΗ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΣΤΙΣ ΚΟΛΟΚΥΘΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΞΙΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ, ΠΕΣΚΕΣΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΛΟΥΝ "ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ" ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ "ΣΥΓΓΝΩΜΗ" ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ???????? ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ, ΟΙ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΙ, ΟΙ ΤΣΙΠΡΕΣ, ΟΙ ΑΛΑΒΑΝΟΙ, ΟΙ ΡΕΠΟΥΣΕΣ, ΟΙ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΤΩΚΕΦΑΛΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΕΤΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ, ΚΑΡΔΙΑ, ΚΑΡΚΙΝΟ Η ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Η ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΠΟΙΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ!!!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ! ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΛΠ? ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΨΤΕ ΜΩΡΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, ΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣΚΑΡΙΛΙΚΙΑ. ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΣΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΣΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΡΔΙΑ; ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΗ; ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ. ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ. ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΧΘΕΣ, ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΑΥΡΙΟ. ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KALA INE OLA AFTA POU LEME ORE PEDIA ALA POS; OTAN EHIS IPOTITHEMENOUS KATHIGITES ALA NANOPOULO DIMITRIO, KATHGITIS LEI PANEPISTIMIOU TEXAS, KE LEI DIMOSIOS STIN EKPOMPI TO KOUTI TIS PANDORAS, SYNOMOSIES A,POS I ELLADA EHI 3500 HRONIA ISTORIA GIA PION POLEMO KE OPLA MILATE. IMETHA PRODOMENI PRIN AKOMA KSEKINISOUME. PROTA PREPI NA VGOUN OLI I NANOPOULI APO TIN MESI, KE EFOSON GINI AFTO, TOTE OLA TA ALLA INE EFKOLI DOULIA. PROS TO PARON KATHARISMA PROTA AP TIN KOPRA TOU AVGIOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτή η χώρα, η δική μου Ελλάδα, έχει βιώσει θριάμβους, νίκες, δημιουργίες, και αμέτρητες στιγμές υπερηφάνειας αλλά έχει δοκιμαστεί από τραγωδίες, καταστροφές και ταπεινώσεις.
    Μια απ’αυτές ήταν και η γενοκτονία των Ποντίων. Αλλα καλό είναι να θυμόμαστε αλλά να μην κλαιγώμαστε ώπως λέει καο ο φίλος 19/5/09 6:30 μμ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΟΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ! Θα έλεγα πως ευτυχώς τα ξεπεράσαμε, και επιβιώσαμε, με ένα μεγάλο κόστος μεν, και μετά από ξεσηκωμούς, αγώνες και θυσίες αλλά τα ξεπεράσαμε. Γίναμε ποιο δυνατοί, αρκετά δυνατοί να μας υπολογίζουν εχθροί και σύμαχοι. Και αυτή είναι η μεγαλυτερη εκδηκηση του λαού μας κατά των βαρβάρων! Μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς 19/5/09 7:36 μμ
    Θα ήθελα να εξηγήσεις ακριβώς τι είπε ο Νανόπουλος - και αν μπορείς με ελληνικό αλφάβητο παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς 19/5/09 7:36 μμ
    Θα ήθελα να εξηγήσεις ακριβώς τι είπε ο Νανόπουλος - και αν μπορείς με ελληνικό αλφάβητο παρακαλώ.

    19/5/09 8:27 μμ

    GIA NA SOU SVISI TO ONIRO POU EHIS GIA TON NANOPOULO TON 48 MEGALO ELINA STIN EKPOMPI TOU PAPAHELA MEGALI ELINES 2009-02-23 DILADI 23-2-2009 KE EKI TA DIAPISTOSIS AFTO POU GRAFO EX IDION. MATHE PROTA NA DIAPISTONIS SE OTI AKOUS AN INE ALITHIA KE META NA ZITAS IRONIKA EXIGISIS. KE AN DEN MPORIS NA TO VRIS AFISE TIN DIEFTHINSI SOU NA SOU TO STILO. SKEPTOMENOS LIGO SOVARA DEN VLAPTI GIASOU.TO DE ELINIKO ALFAVITO DEN GINETE DIOTI TO XP INE GIA AMERIKI KANADA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. KE KATI ALO GIATI TOSI EPIMONI NA KALIPTONTE OLI OSI INE ENANTION TIS ELLADOS KE TOU ELINISMOU. Θα ήθελα να εξηγήσεις ακριβώς τι είπε ο Νανόπουλος - και αν μπορείς με ελληνικό αλφάβητο παρακαλώ.

    19/5/09 8:27 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.